Gündem Yatağında öldürdüler

Yatağında öldürdüler

26.08.2008 - 01:36 | Son Güncellenme:

Bolu İl Genel Meclisi üyesi CHP’li Tanyar, eşi banyodayken saat 05.00 sıralarında yatağında uyurken kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Kapının zorlanmadığı bildirildi

Yatağında öldürdüler

Bolu İl Genel Meclisi üyesi CHP’li Fahrettin Tanyar (56), evine giren kimliği belirsiz kişiler tarafından yatağında uyurken kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.
Polis, 2 ya da 3 kişi oldukları belirlenen katilleri yakalamak için harekete geçti. Olay, dün saat 05.00 sıralarında, Tanyar’ın Bahçelievler Mahallesi’ndeki evinde meydana geldi.
Eşi Serap Tanyar’ın banyoda olduğu sırada, 4. kattaki dairenin kapısını açarak içeri giren kimliği belirsiz kişiler, yatak odasına yönelerek, yatağında uyuyan Tanyar’ı kalbinden bıçakladı. Saldırganlar, aynı zamanda gıda ürünleri satan bir işyeri bulunan Tanyar’ın 2 av tüfeğini de alarak kaçtı.
Yatak odasından gelen sesler üzerine banyodan çıkan Serap Tanyar ile uykularından uyanan çocukları Tanay ve Tulu Tanyar, babalarının yatakta kanlar içindeki cesedini gördü.
Anne ve çocukların çığlıkları üzerine uyanan komşular polise haber verdi. Polis daire kapısında herhangi bir zorlama olmadığını saptadı.

Eşi banyodaydı

Serap Tanyar, ifadesinde, “Cinayet sırasında banyodaydım. Kızımın çığlığı üzerine banyodan çıktım. Yatak odasına gittiğimde eşimin kanlar içindeki cesedini gördüm. Banyodan çıkarken, evin kapısından çıkan 2 - 3 kişiyi gördüm. Kim olduklarını bilmiyorum” dedi.
Komşu Recep Duruhan da “Gürültü üzerine uyandım. Eve gittiğimde Tanyar’ı yatakta kanlar içinde gördüm. Diğer komşular da geldi, polise haber verdik. Herkes tarafından sevilen biriydi” diye konuştu.
Köroğlu Avcılar Kulübü’nün de başkanı olan Tanyar, 1.5 ay önce vücuda yapışan keneyi çıkarmak için bulduğu kolay ve pratik çözümle gündeme gelmişti.