Gündem YDS sonuçları o tarihte açıklanacak! ÖSYM duyurdu...

YDS sonuçları o tarihte açıklanacak! ÖSYM duyurdu...

28.03.2019 - 07:56 | Son Güncellenme:

YDS sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 24 Mart tarihinde yapılan YDS/1 soru ve cevapları geçtiğimiz gün erişime açılmıştı. Adaylar ÖSYM AİS üzerinden cevap anahtarını kontrol edebiliyor. Peki YDS sonuçları ne zaman açıklanacak?

YDS sonuçları o tarihte açıklanacak ÖSYM duyurdu...

ÖSYM tarafından 24 Mart tarihinde yapılan YDS/1 sonuçları için meraklı bekleyiş devam ediyor. Peki sonuçlar ne zaman ilan edilecek?

Haberin Devamı

YDS/1 SORU VE CEVAPLARI ERİŞİME AÇILDI

24 Mart 2019 tarihinde uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (2019-YDS/1) Temel Soru Kitapçıklarına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 26 Mart 2019 tarihinde erişiem açıldı. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir.

YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Soru ve cevapların belli olması ile birlikte sınava katılan adaylar sonuçlarını bekliyor. ÖSYM 2019 takvimine göre YDS/1 sonuçları 19 Nisan 2019 tarihinde erişime açılacak.

Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM AİS üzerinden sorgulayabilecekler. Sınav sonuçları adreslere postalanmayacak olup yalnızca elektronik ortamda sorgulanabilecek.

Haberin Devamı

YDS CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ