Gündem Bakanlar Kurulu değişti mi? Yeni Bakanlar (kabine) açıklandı mı?

Bakanlar Kurulu değişti mi? Yeni Bakanlar (kabine) açıklandı mı?

05.04.2021 - 09:36 | Son Güncellenme:

Türkiye geçen haftadan bu yana kabine değişikliğini konuşuyor. Kulislerde sık sık birtakım iddialar ortaya atılıyor. Yeni haftaya girilirken de "Yeni Bakanlar Kurulu belli oldu mu, kabine listesi açıklandı mı? Yeni Bakanlar duyuruldu mu?" soruları sıklaşmış durumda...

Bakanlar Kurulu değişti mi Yeni Bakanlar (kabine) açıklandı mı

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal geçen hafta kabine değişikliği sinyalini vermişti. Konu Türkiye'nin gündeminden düşmezken yeni haftaya girilirken sıklıkla "Yeni Bakanlar Kurulu belli oldu mu, kabine listesi açıklandı mı? Yeni Bakanlar duyuruldu mu?" sorusu yöneltiliyor.

Haberin Devamı

YENİ KABİNE LİSTESİ BELLİ OLDU MU?

Yeni kabine henüz belli olmadı. Yeni bakanlar kurulu hakkında yakın zamanda yeni bir açıklama yapılması bekleniyor.

AK Parti’nin 7. Olağan kongre sürecinin sona ermesinin ardından kulislerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabinenin bazı üyelerini değiştirebileceği iddiası dillendiriliyordu. Bu nedenle Türkiye gözünü günlerdir, yeni bakan atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı kararının yayımlanacağı Resmi Gazete’de. Siyasiler, bürokratlar ve medya mensupları kongreden bu yana adeta Resmi Gazete nöbeti tutsa da, geçen süre içinde konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da somut bir mesaj gelmedi.