Gündem Yeter 20. bölüm fragmanında Yekta'ya büyük şok!

Yeter 20. bölüm fragmanında Yekta'ya büyük şok!

12.05.2016 - 14:08 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarından beğeni ile takip edilen dizi Yeter son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Şimdi ise gözler Yeter 20. bölüm fragmanında. Yeter son bölümde Yekta cinayet suçuyla cezaevine girerse her şeyini kaybedecektir. İşte heyecanla beklenen Yeter yeni bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Yeter 20. bölüm fragmanında Yektaya büyük şok

Başrollerinde Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un rol aldığı dizi Yeter bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Ata Türkoğlu'nun üstlendiği Yeter ilgi ile takip ediliyor. Yeter 12 Mayıs Perşembe saat 20:00'de ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak...

Haberin Devamı

YETER 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yekta, ikna yeteneğini kullanarak Aylin'i bir komploya kurban gittiğine, Ebru'yu öldürmediğine inandırmaya çalışır. Mahkeme gününe kadar ya İdil'i şahitlik yapmaya ikna edecek ya da Ebru'nun yaşadığını kanıtlayacaktır. Bu Yekta için ölüm kalım meselesine döner. Cinayet suçuyla cezaevine girerse her şeyini kaybedecektir ve sonrasında Aylin'in hayatını kendi inandığı gibi yaşayacağını düşündükçe deliye döner. Ceza avukatları Sabri ve Yılmaz ise, ona üçüncü bir seçenek sunarlar. Bunu kabul ederse, özgürlüğüne kavuşacak ama değer verdiği her şeyi geride bırakacaktır. Yekta kendine özgü zekasını kullanarak üç ihtimali birden devreye sokar. Artık herkes onun için sadece oyununa hizmet eden bir piyondur.

Haberin Devamı

YETER 20. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCULAR

Pelin Karahan
Aylin
Masal gibi başlayan evliliği kısa zamanda kâbusa dönüşür. Çocuklarını korumak için söylediği yalan onu ve çevresindeki herkesi bir girdap gibi içine çekerken; Aylin bu esaretten kurtulabilecek midir?

Yurdaer Okur
Yekta
Kendini bildi bileli avcıydı. Ama bir gün ürkek bir tavşana av oldu. Hayatta en büyük silahı zekâsı olan bir beyin cerrahı; küçümsediği karısı ve karısının yakınları tarafından beş yıldır kandırıldığını öğrendiğinde büyük bir sessizliğe gömülür. Bu; fırtına öncesi sessizliktir.

Wilma Elles
İdil
Yekta Harmanlı'nın ilk karısı... Yıllar sonra, hapsedilen ruhunu kazanmaya, tekrar hayata tutunmaya çalışırken, onu mahkûm eden korkusunun da adım adım peşine düşer. Bu korku Yekta'dır.

Korel Cezayirli
Uras
Aylin'in yaşanmamış gençlik aşkı... Eski profesyonel futbolcu. Geçmiş hatalarını telafi etmek için Aylin'e yardım etmeye çalışırken Yekta'nın yaptıklarını herkesten önce fark etse de kanıtlaması çok zordur.

Tolga Evren
Yılmaz
Yekta'nın kardeşi. Sıra dışı bir adamdır. O da abisi gibi kazanan olabilecek kapasitedeyken; kaybeden olmayı tercih etmiştir. Yekta bugüne kadar onu hayatından uzak tutmuş olsa da, karısının büyük sırrını ortaya çıkarmak için kardeşinden başka güveneceği kimse yoktur.

Selen Domaç
Filiz
Aylin'in yengesi. Her şeye karşı büyük bir açlığı vardır. Paraya, aşka, tutkuya... Ne olursa olsun, başına ne gelirse gelsin hayatta kalma güdüsü çok kuvvetlidir. Kocası Zafer ve kızları Duru ile yaşarlar. Aylin'in büyük sırrın en tehlikeli ortağıdır...

Ayşin Yeşim Çapanoğlu
Handan
Aylin'in çocukluk arkadaşı ve sırdaşıdır. İyi niyetli ve fedakârdır. Önceliği her zaman sevdiklerine verir, kendi isteklerini ve hayatını erteler. Ancak alacağı büyük bir darbe, karakteri üzerinde derin bir kırılmaya ve kendisinden hiç de beklenmeyen şeyler yapmasına neden olacaktır.

Fatih Koyunoğlu
Zafer
"Filler tepişir, çimler ezilir"
Aylin'in abisi. Her şeye sahipmiş gibi görünen ama hiçbir şeye sahip olmayan, adeta yenilmeye mahkûm bir adamdır. Belki de bardağı taşıracak son damlayı beklemektedir.

Haberin Devamı

Tuğçe Kurşunoğlu
Ebru
Hayatını borçlu olduğu Yekta'ya, hayranlığı Ebru'da bir saplantıya dönüşür. Onun için her şeyi yapmaya hazırdır. Ölümün eşiğinden dönen insanların cüretkarlığına sahiptir.

Cansu Kurgun
Ada
Selçuk'un kızıdır. Fotoğrafçılıkla ilgilenir. Babasıyla beraber Almanya'dan yurda kesin dönüş yapar. İlginç bir genç kızdır. Babasına çok düşkündür. Yaşayacağı olaylardan aldığı darbe, onda kapanmayan yaralar açacaktır.

Mustafa Mert Koç
Mert
Yekta'nın asistanı. Onu idolü olarak görmekte ve hayranlık duymaktadır. Farklı bir genç kız olan, Ada ile tanıştığında kendini ona âşık olmaktan alıkoyamaz.

Doğan Can Sarıkaya
Kaan
Aylin ve Yekta'nın oğlu, 10 yaşında. Babasından nefret eder görünse de; sorunlarını onun sert ve acımasız yöntemleriyle çözmeye çoktan başlamıştır. Bunu fark eden Aylin dehşete kapılır.

Eliz Neşe Çağın
Duru
Baştan sona yalanlara örülü bir hayatın içinde sıcacık tebessümüyle bütün kapıları açabilen 5 yaşında bir kız çocuğu. Halası Aylin'in gözbebeği...

Haberin Devamı

Wilma Elles kimdir?

18 Ekim 1986 Almanya doğumlu Wilma Elles 10 yaşından beri okulda tiyatro oyunlarında oynadı ve oyunculuk ile dans dersleri aldı. Aynı zamanda Köln Üniversitesi'nde çalışmalar yapmıştır.

Haberin Devamı

2004 yılında Köln'de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule'den mezun olan Wilma Elles, 2008 yılından Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde görev almıştır. Kanal D'nin 2010-2013 sezonundaki dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Caroline rolünde oynadı.

Wilma Elles'e, Avrupa Kalite Ödülleri'nde 2011 ve World Consumer Ödülleri'nde 2012 En İyi Kadın Oyuncu ödülü verilmiştir. Türkiye'yi çok sevdiği bilinen Wilma Elles, Türk vatandaşı olup bir Türk ismini adına eklemek istemektedir. Başka kültürlere ilgisinin çok olduğunu bildiren sanatçı, Köln Üniversitesi'nde Siyaset Bölümü'nde İslâm Bilimleri'ni birincilikle bitirmiştir.