Gündem Yeter dizisi 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeter dizisi 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

27.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizi Yeter 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Yeter 33. yeni bölümde Aylin ve Yekta arasında ki büyük buluşma gerçekleşiyor. Aylin ve Yekta arasında yaşanan gerginlik Yeter 33. bölümde büyük bir hesaplaşmaya dönecek.

Yeter dizisi 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Etkileyici öyküsü, usta oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona damgasını vuran atv'nin en çok izlenen dizilerinden Yeter'in 32. bölümü de yayınlandı.

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un başrollerini paylaştığı Yeter dizisi 32. bölümü ile 27 Ekim Perşembe akşamı saat 20:00'da Atv'deydi.

YETER 33. BÖLÜM FRAGMANI

YETER DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Aylin ve çocukları sağ salim karşısında gören Miray, ilk şoku atlattıktan sonra Yekta'ya ailesinin yaşadığını söylemek için yola çıkar. Onu durduramayan Aylin büyük bir paniğe kapılır. Çocuklarını alıp çiftlikten ayrılmaktan başka çaresi yoktur.

Aynı dakikalarda Yekta ile görüşmekte olan Atlas, oğlu Tayfun'dan aldığı uyarıyla harekete geçer. Artık ok yaydan çıkmıştır. Yalan söylemek ve suça bulaşmak konusunda direnç gösteren Miray, Yekta'ya her an gerçeği anlatmak üzeredir.

Haberin Devamı

Yekta ise, Atlas'ın ona getirdiği çocukların sahte kimliğindeki bir detayı fark eder. Kimliklerdeki anne adı Leyla'dır. Miray'a e-mail gönderen okuyucunun adı da Leyla'dır.

Bu kadının Aylin olduğundan şüphelenir. İlk defa kayda değer bir ipucu yakalamıştır. Ve bunun üzerine gidecektir.

'Yeter'in neşeli güzelleri

Her hafta perşembe akşamları televizyon izleyicilerini Atv ekranlarında buluşturan 'Yeter' dizisinin setinde kahkaha eksik olmuyor. Özellikle dizinin kadın oyuncuları neşeleri ve esprileriyle setin eğlence kaynağı oluyor.

Pelin Karahan, Selen Domaç, Ekin Türkmen, Ayşin Yeşim Çapanoğlu ve Rüçhan Çalışkur, 'Yeter' dizisinin çekim aralarında keyifli sohbetler yaparak, eğlenceli dakikalar geçiriyorlar.

Başrol oyuncusu Pelin Karahan, “Dizi setimizde neşe kahkaha eksik olmuyor. Biz artık bir aile gibi olduk. Özellikle Selen, Ayşin ve Rüçhan ablayla bir araya geldik mi keyfimize diyecek yok. Özellikle Selen bizi gülmekten kırıp geçiriyor” dedi.

Dizide, Yekta Harmanlı’nın annesi 'Zahide' karakterini canlandıran Rüçhan Çalışkur ise sadece sette değil, gerçek yaşamda da dizi ekibine annelik yapıyor. Çalışkur, “Bana dizide artık herkes anne demeye başladı. O kadar çok çocuğum var ki, biz çok büyük ve çok mutlu bir aileyiz. Allah muhabbetimizi daha da artırsın” şeklinde konuştu.

Yeter dizisi 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Haberin Devamı

Yurdaer Okur (Yekta)

Kendini bildi bileli avcıydı. Ama bir gün ürkek bir tavşana av oldu. Hayatta en büyük silahı zekâsı olan bir beyin cerrahı; küçümsediği karısı ve karısının yakınları tarafından beş yıldır kandırıldığını öğrendiğinde büyük bir sessizliğe gömülür. Bu; fırtına öncesi sessizliktir.