Gündem Yeter dizisi 37. yeni bölüm fragmanında heyecanlandıran sahne!

Yeter dizisi 37. yeni bölüm fragmanında heyecanlandıran sahne!

23.11.2016 - 15:53 | Son Güncellenme:

Atv'de dün akşam ekrana gelen Yeter dizisi son bölümün ardından 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeter dizisi 36. son bölümünde Yekta, yaşadıklarında payı olan herkesle tek tek ödeşmeye çalıştı. Peki Yeter dizisi 37. yeni bölümünde seyirciyi nasıl bir sürpriz bekliyor...

Yeter dizisi 37. yeni bölüm fragmanında heyecanlandıran sahne

Yeter dizisinin merakla beklenen 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen Yeter dizisi 36. son bölümünde Yeter'in hapisten çıkması ve ardından yapmış olduğu planlarla herkesten intikam alıyor olması gündeme bomba gibi düştü. Yeni bölümde ise neler olacağı şimdiden merak konusu olan Yeter dizisi ile ilgili son gelişmeleri bu haberimizde sizlere aktarmaya devam edeceğiz... Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı, başrollerini ise Yurdaer Okur ve Ekin Türkmen'in paylaştığı Yeter dizisi 37. bölümü ile 1 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'da Atv'de olacak.

YETER 37. BÖLÜM FRAGMANI



YETER 36. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Yeter dizisi 36. son bölümünde Yekta, yaşadıklarında payı olan herkesle tek tek ödeşmeye hazırdır. Atlas'ın zor durumda bıraktığı Yekta, çocuklarını koruyabilmek için cezaevine girmiştir. Yıllarca çalışarak inşa ettiği; ismi, mesleği, itibarı bir anda yerle bir olur. Kendini sıfır noktasında bulur. Ama o Yekta Harmanlı'dır. Bu dünyaya kaybetmek için değil; kazanmak için gelmiştir. Şartları kendi lehine çevirmek için doğru zamanı beklerken; geçmişindeki tek pürüzü temizlemek için ilk taşı yerinden oynatır. Dışarda ise, Yekta'nın müebbet hapis yatacağını sanan herkes kendine bir düzen tutturmuştur. Yekta'nın dönüşüyle hayatları alt üst olur. Yekta, yaşadıklarında payı olan herkesle tek tek ödeşmeye hazırdır. Planlarını cezaevinde yapmıştır ve daha ilk günden hayata geçirmeye başlar.

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ