Gündem Yiğit İzik kimdir? (Yiğit'in son sözleri ne oldu?)

Yiğit İzik kimdir? (Yiğit'in son sözleri ne oldu?)

15.02.2017 - 10:01 | Son Güncellenme:

Yiğit İzik, Survivor'da haftanın elenen ismi oldu. Survivor 2017'den veda eden Yiğit'in son sözleri ne oldu? İşte yarışmaya veda eden Yiğit İzik hakkında merak edilenler ve ada konseydeki son sözleri...

Yiğit İzik kimdir (Yiğitin son sözleri ne oldu)

Survivor 2017 kadrosunda yer alan Yiğit İzik, bu hafta yapılan oyla adaya veda etti. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor yarışmasında bu hafta elemeye kalan isimler arasındaydı. Dün akşam yapılan Survivor 2017 ada konseyinde SMS'e kalan Yiğit İzik, en az oyu alarak adaya veden isim oldu. Peki Yiğit İzik kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler haberimizde...

YİĞİT İZİK KİMDİR?

Haberin Devamı

Yiğit İzik,21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.

2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.

2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatıyor. 2017 Survivor Gönüllüer takımında yarışan Yiğit İzik 14 Şubat 2017 Salı akşamı yapılan ada konseyinde elenen isim oldu..

YİĞİT İZİK'İN SURVİVOR ADA KONSEYİNDEKİ SON SÖZLERİ>>>