02.06.2015 - 10:13 | Son Güncellenme:
Yılanların Öcü bu hafta 38. bölüm ile ekrana geldi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı Yılanların Öcü son bölüm ve detaylar haberimizde..
YILANLARIN ÖCÜ 38. BÖLÜM FRAGMANI
Kamuran’ı vuranın Ömer olduğunu öğrenen Bayram, Hatçe’ye mi, yoksa Ömer’in masum olduğunu söyleyen Fatma’ya mı inanacağını şaşırıyor.
Haceli’yi hapisten kurtarmak isteyen Mahmure, var gücüyle Ömer’in peşine düşerken, Haceli’ye de Fatma’nın gerçek yüzünü gösterip, oğlunun suçsuz olduğunu itiraf etmesini sağlamaya çalışır.
Fatma ve Hüsnü, kurdukları bir planla, Ömer’i hapse düşmekten kurtarmaya çalışsa da, onları çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Şerife ve Remziye bile Kamuran’ın gerçekten öldüğüne inansalar da, peşlerindeki gölge onları da büyük bir tuzağa çekecektir.
Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.
Yılanların Öcü’nde deneyimli ve usta oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli yıldızlar da rol alıyor.
Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Gözde Çığacı, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.