Gündem Yılbaşında sokağa çıkma yasağı kaç gün, 4 gün mü olacak? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2021?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı kaç gün, 4 gün mü olacak? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2021?

11.12.2020 - 15:36 | Son Güncellenme:

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ile ilgili ayrıntılar yeni yılım gelmesine sayılı günler kala araştırılmaya başlandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşında sokağa çıkma yasağı kararı alınıp alınmayacağı merak konusu. Peki 2021 yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı, kaç gün olacak?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı kaç gün, 4 gün mü olacak Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2021

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı son dakika gelişmeleri gündemde merak edilen konular arasında yer alıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yılbaşında sokağa çıkma kısıtlaması olup olmayacağı ile ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Bakan Koca'nın açıklamasından sonra detaylar araştırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

YILBAŞINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yılbaşı ile ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Bakan Koca; "Yılbaşı gecesi de kısıtlamaya tabi ama gün sayısının artıp artmama durumunu gelecek haftanın sonuçları ve salgının seyri belirleyecektir" ifadelerini kullandı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI AYRINTILARI...

İçişleri Bakanlığı'nın geçtiğimiz günlerde yayımladığı Sokağa Çıkma Kısıtlamaları Genelgesinde şu detaylar yer almıştı; Yeni bir karar alınıncaya kadar ülke genelinde hafta sonları; Cuma günleri saat 21.00’de başlayacak, Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günleri saat 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.