Gündem Yıldız Savaşları köklerine dönüyor

Yıldız Savaşları köklerine dönüyor

01.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

2015’te vizyona girecek yeni ‘Star Wars’ filminde, serinin ilkinde rol alan Harrison Ford, Carrie Fisher ve Mark Hamill de yer alacak

Yıldız Savaşları köklerine dönüyor

Eğlence dünyası devi Disney’in Lucasfilm’i satın almasından sonra çekilmesine karar verilen yeni ‘Star Wars’ filminin kadrosu açıklandı. 2015’te vizyona girmesi planlanan yapımda, ilk filmlerin efsanevi oyuncuları Harrison Ford, Carrie Fisher ve Mark Hamill de yer alacak. Adam Driver, John Boyega ve Daisy Ridley ise kadroda yer alan genç oyuncular olacak.Yönetmen koltuğuna ise Lost dizisi ve Star Trek filmleri ile kendini tanıtmış bir yönetmen olan JJ Abrams seçilmişti.
Abrams, “Orijinal kadroyla beraber yeni oyuncular bir arada görüleceği için çok heyecanlıyız. Birkaç hafta içinde çekimler başlayacak. Filmin hayranlarının gurur duyacakları bir eser yaratmak için herkes elinden geleni yapacak” dedi. Yıldız Savaşları’nın yaratıcısı George Lucas ise filme danışman olarak katkıda bulunacak. Serinin 7. filmi olacak yapımda, hikaye ilk üç filmin sonundan devam edecek. Filmin müziklerini ise önceki yapımlarda olduğu gibi John Williams besteleyecek.