Gündem YÖK bilişim personeli alımı başvurusu nasıl yapılır?

YÖK bilişim personeli alımı başvurusu nasıl yapılır?

05.04.2019 - 11:46 | Son Güncellenme:

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alım yapıyor. Başvurular 12 Nisan'a kadar devam edecek. Peki YÖK sözleşmeli bilişim personeli başvurusu nasıl yapılır? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

YÖK bilişim personeli alımı başvurusu nasıl yapılır

YÖK sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuruları devam ediyor. Başvurular için son gün 12 Nisan. Peki, başvuru şartları neler?

Haberin Devamı

İŞTE GENEL ŞARTLAR

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel koşulları taşımak,

Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya muaf olmak,

35 yaşından gün almamış olmak

Sistem Programcısı için: İngilizce, Almanca, Fransızca dillerinden YDS veya eşdeğer sınavlardan (D) düzeyinde puan almış olmak.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Başvurular, www.yok.gov.tr adresinde bulunan "Başvuru Formu”nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte (Yükseköğretim Kurulu Personel Dairesi Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 Bilkent/ Çankaya/ANKARA) adresine elden teslim edilmek veya son başvuru tarihinde (27 Mart 2019-12 Nisan 2019) anılan adreste olacak şekilde posta ile gönderilmek suretiyle yapılacaktır. Postada meydana gelebilecek gecikmeler nedeniyle zamanında ulaşmayan başvurular ile belgesi eksik olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Haberin Devamı

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ