Gündem‘Yunanistan DMP’si kabul edilemez’

‘Yunanistan DMP’si kabul edilemez’

18.04.2025 - 07:01 | Son Güncellenme:

Millî Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, Yunanistan’ın açıkladığı Deniz Mekansal Planlaması (DMP), haritasına tepki gösterdi.

‘Yunanistan DMP’si kabul edilemez’

Kaynaklar, özetle şu mesajları verdi: Uluslararası hukuka aykırı: Yunanistan’ın deniz yetki alanlarıyla ilgili olarak tek taraflı olarak gerçekleştirdiği bu tür planlamalar, uluslararası hukuka aykırıdır. Yunanistan’ın mevcut anlaşmazlıkları göz ardı eden ve Türk tarafının haklarını ihlal eden tek yanlı tasarrufları, iddiaları ve açıklamaları kabul edilemez. TSK, Mavi Vatan anlayışı doğrultusunda, Türkiye’nin deniz yetki alanlarında her türlü hak ve menfaatini korumaya yönelik görevini azim ve kararlılıkla sürdürmektedir.

Haberin Devamı

Kendileri dahi inanmıyor: (Yunanistan Genelkurmay Başkanı Dimitris Houpis’in ‘Türkiye’ye 5 dakika içinde müdahale etmeye hazırız’ açıklaması) Gerçekliğine kendilerinin dahi inanmadığı, kendilerini gülünç duruma düşüren açıklamalara cevap vermemizi beklemeyin.

KEŞFETYENİ
14 Şubat'ta aşkını ilan etmişti! Ne zaman sevgili oldukları ortaya çıktı
14 Şubat'ta aşkını ilan etmişti! Ne zaman sevgili oldukları ortaya çıktı

Cadde | 27.04.2025 - 07:55

Yarışma bittikten sonra aşkını ilan eden Semihcan, Sancakay Ilım ile ne zaman sevgili olduklarını açıkladı.