Gündem Sosyal medyanın konuştuğu Yunus Gezer olayı nedir? Yunus Gezer kimdir neden intihar etti?

Sosyal medyanın konuştuğu Yunus Gezer olayı nedir? Yunus Gezer kimdir neden intihar etti?

06.01.2022 - 07:20 | Son Güncellenme:

Yunus Gezer kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Yunus Gezer'in sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı intihar mektubu sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Peki Yunus Gezer kimdir, neden intihar etti?

Sosyal medyanın konuştuğu Yunus Gezer olayı nedir Yunus Gezer kimdir neden intihar etti

Yunus Gezer kimdir sorusu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın ardından intihar etti. 25 yaşında üniversite öğrencisi olduğu bilinen Yunus Gezer intihar mektubuna "Bu bir anda alınmış bir karar değildir. Sevgiden başka bir şey istmedim. Herkes benden bir avuç sevgiyi esirgedi kimse beni sevmedi ifadelerine yer veren genç yaptığı paylaşımın ardından intihar etti.

Haberin Devamı

Olayın sosyal medya üzerinden yayılması ile Yunus Gezer'in yakınları polise haber verdi. Gezer'in evine gittiklerinde cansız bedeniyle karşılaştı. Olayın ardından Yunus Gezer'in sosyal medya üzerinde paylaştığı mektup gündem oldu. Çok sayıda kişi Yunus Gezer'in intihar mektubunu paylaşmaya başladı.

Mektubun tamamını her yaştan kullanıcımız olduğu için yayımlayamıyoruz. Yunus Gezer'in intihar mektubunda sevgiden başka bir şey istemedim beni kimse sevmedi sözleri dikkat çekti.

YUNUS GEZER KİMDİR?

Yunus Gezer Aydın'dan İzmir'e üniversite okumaya gittiği ve 25 yaşında olduğu biliniyor.