Gündem ‘Yüreğimizdeki yangını kenetlenerek söndüreceğiz’

‘Yüreğimizdeki yangını kenetlenerek söndüreceğiz’

24.03.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ramazanın ilk iftarını, 6 Şubat’taki depremlerde evleri yıkıldığı için Malatya’dan Ankara’ya gelen Gönen ailesi ile yaptı.

‘Yüreğimizdeki yangını kenetlenerek söndüreceğiz’

Kas rahatsızlığı nedeniyle yatalak olan baba Cahit Gönen ve anne Elif Gönen, üniversiteye hazırlanan kızları ve ilkokul öğrencisi oğulları ile birlikte depremin ardından, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan kızları Fatmanur Gönen’in de bulunduğu Ankara’ya geldi. Gönen ailesi Evim Yuvam Olsun kampanyası kapsamında Altındağ’da bir eve yerleşti. Aile üyeleriyle sohbet eden Emine Erdoğan, kayıpları için taziyelerini iletti.

Haberin Devamı

Mete Gazoz sürprizi

İftarın ardından ailenin en küçük üyesi olan 4. sınıf öğrencisi Süleyman Gönen’in Milli okçu Mete Gazoz’a olan hayranlığının öğrenilmesi üzerine Emine Erdoğan’ın davetiyle Antalya’dan gelen Gazoz sürpriz yaptı. Küçük hayranıyla bir süre sohbet eden Gazoz, kendisine ok hediye etti.

‘Yüreğimizdeki yangını kenetlenerek söndüreceğiz’

Emine Erdoğan, ziyaretin ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “Ankara’da depremzede Gönen ailemizin iftar sofrasına konuk oldum. Evin neşesi güzel yavrularımızla vakit geçirmekten mutluluk duydum. Milli okçumuz Mete Gazoz’un hayranı olduğunu öğrendiğimiz Süleyman’a küçük de bir sürprizimiz oldu. Mete abisi gibi Süleyman’ın da çok başarılı olacağına inanıyor, içten misafirperverlikleri için Gönen ailesine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, yüreklerimizdeki yangını gönül sofralarında buluşarak, birbirimize kenetlenerek söndüreceğiz.”