Gündem Zeytinli Rock Festivali'nde dev kadro!

Zeytinli Rock Festivali'nde dev kadro!

19.06.2015 - 11:05 | Son Güncellenme:

Zeytinli Rock Festivali 2015'in tüm programı tamamlandı. Festivalin bugüne kadar biraraya gelmiş en iyi yerli kadroyu oluşturduğu düşünülüyor. İşte festivalin programı ve sahne alacak isimler.

Zeytinli Rock Festivalinde dev kadro

20-23 Ağustos 2015 tarihleri arasında Zeytinli Dalyan Sahili'nde gerçekleşecek olan Zeytinli Rock Festivali'nde sahne alacak isimler açıklandı.

Haberin Devamı

Son program:

19 Ağustos Çarşamba

Açılış Partisi: İstanbul Arabesque Project

20 Ağustos Perşembe

Teoman

Feridun Düzağaç

Pinhani

Aylin Aslım

Luxus

Gece

Atlas

21 Ağustos Cuma

Duman

Bulutsuzluk Özlemi

Ceylan Ertem

Umut Kuzey

Niyazi Koyuncu

Tnk

Nükleer başlıklı kız

22 Ağustos Cumartesi

Şebnem Ferah

Redd

Demir Demirkan

İskender Paydaş

Melis Danişmend

Sattas

Suzi'nin Turtası

23 Ağustos Pazar

Pentagram

Hayko Cepkin

Pilli bebek

Kurtalan Ekspres

Blacktooth

Nemrud

Fallen

Bilet fiyatları:

Günlük: 40 TL

Kombine: 80 TL

Kamp / Kombine - 100 TL

KEŞİF SAHNESİ:

23 Ağustos gecesi final yapacak olan festivalin bu sene alternatif sahnesi de var:

Keşif Sahnesi.

Müzik piyasasına güçlü bir şekilde merhaba diyen Yüzyüzeyken Konuşuruz, Nilipek, Eskiz, Son Feci Bisiklet, Adamlar, Burcu Tatlıses, Kes, Gizem Berk gibi birçok ismi ağırlayacak olan 'Keşif Sahnesi' ayrıca 4 bölgede yapılan elemelerin sonucunda sahne almaya hak kazanan amatör grupları da ağırlayacak.

Haberin Devamı

Ülkemizin en köklü açık hava festivallerinden biri olan Zeytinli Rock Festivali, 4 yıl aradan sonra geçtiğimiz sene, Umut Kuzey koordinatörlüğünde ve Edremit Belediyesi desteğiyle yeniden yapılmış, 3 gün boyunca 22 farklı sanatçı ve grubu aynı festivalde buluşturarak, binlerce katılımcıya harika bir eğlence sunmuştu.

Deniz, kum, güneş ve rock müzik sloganı ile tam da müziğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde gerçekleşen Zeytinli Rock Festivali, yoluna ara

vermeden devam ediyor. Bu yıl 19 Ağustos Çarşamba akşamı, kampçılar için düzenlenecek özel bir parti ile açılışı gerçekleşecek olan festivalde

eğlence 4 güne uzuyor. 19 Ağustos gecesi özel partiyle başlayıp 23 Ağustos gecesi final yapacak olan festivalde, bu sene 'Alternatif Sahne' de yeralacak.

Katılımcılarına bol bol müzik, eğlence ve unutamayacakları bir rock tatili vaadeden ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ, dopdolu festival programı ile bu yaza da damgasını vuracak.

Yazarlar