10 Saat

10 Saat

Son dakika 10 saat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 10 saat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 10 saat haber sayfamızda...

10 Saat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 79.563 10 saat haberi bulunmuştur.
Herkes bırakıp gitti, 32 yıldır direniyor: Yalnızlığa alıştım
Herkes bırakıp gitti, 32 yıldır direniyor: Yalnızlığa alıştım Aksaray'ın Hasan Dağı eteklerindeki Gözlükuyu köyünde oturanlar, su olmadığı için 32 yıl önce başka bölgeye taşınırken, Salman ailesi ise kaldı. Eşinin ölümünün ardından köyde 12 yıldır tek başına yaşamaya devam eden Selami Salman (68), “Burada bulduğum huzuru, başka yerde bulamıyorum’’ dedi.
22.04.2024 Haberler
Herkes bırakıp gitti, 32 yıldır direniyor: Yalnızlığa alıştım
Herkes bırakıp gitti, 32 yıldır direniyor: Yalnızlığa alıştım Aksaray'ın Hasan Dağı eteklerindeki Gözlükuyu köyünde oturanlar, su olmadığı için 32 yıl önce başka bölgeye taşınırken, Salman ailesi ise kaldı. Eşinin ölümünün ardından köyde 12 yıldır tek başına yaşamaya devam eden Selami Salman (68), “Burada bulduğum huzuru, başka yerde bulamıyorum’’ dedi.
22.04.2024 Gündem
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor?
Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor? Kahve dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanın günlük rutininin bir parçası. Farklı coğrafyalarda bu kadar çok kişinin vazgeçilmezi haline gelebilmiş az sayıda gıda vardır.
9.04.2024 Dünya
Zengin olmak için bacaklarını dondurdu! Dizinden itibaren kestiler, parayı alamadı
Zengin olmak için bacaklarını dondurdu! Dizinden itibaren kestiler, parayı alamadı 1.3 milyon dolarlık sigorta parasını almak için bacaklarından olan gencin hikayesi dünyada ses getirdi. Parayı alamayan ve donan bacaklarını kestiren Tayvanlı Liao sadece 7 bin dolar ödeme alabildi.
21.03.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak
Bakan Yerlikaya: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bütün jandarma ve polis devriyelerimizde ASELSAN’ın yaptığı yüz tanıma kamera sistemi olacak. Artık gecenin 2’sinde veya gündüz. Nerede olursa olsun. Polis veya jandarma sizi durdurdu. Sakın ha sakın ‘Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz’ demeyin" dedi.
9.03.2024 Gündem
Mama bekleyen kedinin köpeklerle kavgası kamerada
Mama bekleyen kedinin köpeklerle kavgası kamerada Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde sokak kedisi, mama beklediği bakkalın önünde iki sokak köpeği tarafından sıkıştırılması ve oradan kurtulmaya çalışması güvenlik kamerasına yansıdı.
29.02.2024 Haberler
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
Okulda beyin kanaması geçiren Mira'nın öğretmeni ile ilgili şok iddia! 'Otur, iyileşirsin, geçer'
Okulda beyin kanaması geçiren Mira'nın öğretmeni ile ilgili şok iddia! 'Otur, iyileşirsin, geçer' Ankara’da okulda düşüp başını sıraya çarparak beyin kanaması geçiren Mira Şahin (8) sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine hastanede ilk ifadesini verdi.
27.02.2024 Gündem
Okulda korkunç olay! Kafatası 8 yerinden kırılan Mira beyin kanaması geçirdi
Okulda korkunç olay! Kafatası 8 yerinden kırılan Mira beyin kanaması geçirdi Ankara'da okulda düştüğü öne sürülen, beyin kanaması geçiren ve kafatasında 8 kırık olan Mira Şahin (8), yoğun bakımda tedaviye alındı. Şahin'in ailesi, olaydan okulu sorumlu tutarken, bakanlık soruşturma başlattı.
24.02.2024 Haberler
Okulda korkunç olay! Kafatası 8 yerinden kırılan Mira beyin kanaması geçirdi
Okulda korkunç olay! Kafatası 8 yerinden kırılan Mira beyin kanaması geçirdi Ankara'da okulda düştüğü öne sürülen, beyin kanaması geçiren ve kafatasında 8 kırık olan Mira Şahin (8), yoğun bakımda tedaviye alındı. Şahin'in ailesi, olaydan okulu sorumlu tutarken, bakanlık soruşturma başlattı.
24.02.2024 Gündem
TUSAŞ, ANKA-3’ ün yeni görüntülerini paylaştı
TUSAŞ, ANKA-3’ ün yeni görüntülerini paylaştı Türk Havacılık Uzay Sanayii(TUSAŞ)'ın sosyal medya hesabından Yeni nesil İHA sistemi olan ANKA-3 paylaşımı geldi.
13.02.2024 Ekonomi
Uçakta panik yaratan gizli oda! Pilot tek tek itiraf etti: 'Hepimiz uyuyoruz'
Uçakta panik yaratan gizli oda! Pilot tek tek itiraf etti: 'Hepimiz uyuyoruz' Güzel bir uyku çekmek hepimizin uzun yolculuklarda neredeyse vazgeçemedikleri arasındadır. Peki söz konusu uzun mesafeli uçuşlar olduğunda pilotların ve kabin görevlilerinin ne yaptığını hiç merak ettiniz mi? Her şeyi tek tek itiraf eden genç pilot, uçakta kimsenin bilmediği gizli odayı anlattı.
13.02.2024 Yaşam
Kuala Lumpur-Sabiha Gökçen seferini yapan ilk uçak Havalimanı’nda törenle karşılandı
Kuala Lumpur-Sabiha Gökçen seferini yapan ilk uçak Havalimanı’nda törenle karşılandı Sabiha Gökçen'den ilk uzun menzilli destinasyon 10 saat ile Malezya oldu. 9 Şubat 2024 tarihinde başlayan Kuala Lumpur (KLIA) - İstanbul (SAW) hattı haftada dört sefer yapılıyor. Batik Air’in bugüne kadarki en uzun menzilli uçuşuyla İstanbul’a gelen yolcular terminalde çiçek ve lokumla karşılandı.
10.02.2024 Vitrin
Enkazda duyduğu ilk ve son ses! 'Kendimi ölüme bıraktım'
Enkazda duyduğu ilk ve son ses! 'Kendimi ölüme bıraktım' Hatay'da çok sık deprem olduğu için sarsıntılarla yaşamayı öğrenmişti. Fakat 6 Şubat'ta yaşadığı bundan öncekilerin hiçbirine benzemiyordu. "Kıyamet günü olduğunu düşündüm ve kendimi ölüme bıraktım" diyen Yeşim Turunç, enkazdan annesiyle birlikte çıkmayı başardı. Ancak babası ve kardeşi artık hayatta değildi. Yaşadıkları nedeniyle hayatının bittiğini söyleyen genç kız, “Ancak annem için tek bir isteğim var” diyor.
6.02.2024 Gündem
7 kişiyi rehin alan saldırgan tutuklandı! Operasyon detayları ortaya çıktı
7 kişiyi rehin alan saldırgan tutuklandı! Operasyon detayları ortaya çıktı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren ABD firmasına ait ana binada 7 kişiyi rehin alan saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 kişinin gözaltına alındığı operasyonun detaylarına ulaşıldı.
5.02.2024 Gündem
'Öldüm ve beni gömdüler sandım'
'Öldüm ve beni gömdüler sandım' Depremin vurduğu Hatay'da 10 saate yakın süre birlikte enkaz altına kalan anne ve oğul, hayata tutunma süreçlerini anlattı.
3.02.2024 Gündem
Eğitim için çiftlik aramışlar: 25 terörist tutuklandı
Eğitim için çiftlik aramışlar: 25 terörist tutuklandı Santa Maria Kilisesi’ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 34 şüpheliden 25’i tutuklandı, 9’u adli kontrolle serbest bırakıldı.
2.02.2024 Gündem
Son dakika! Kocaeli'nde hareketli anlar: Çalışanları fabrikada rehin alan İbrahim Y. teslim oldu
Son dakika! Kocaeli'nde hareketli anlar: Çalışanları fabrikada rehin alan İbrahim Y. teslim oldu Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikanın ana binasını basan bir kişi, içeridekileri rehin aldı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. 10 saatin ardından çalışanları fabrikada rehin alan İbrahim Y. teslim oldu.
1.02.2024 Gündem
İşte kiliseye saldırı düzenleyen 2 saldırgan! Emniyet fotoğrafları paylaştı
İşte kiliseye saldırı düzenleyen 2 saldırgan! Emniyet fotoğrafları paylaştı Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırıyla ilgili gözaltına alınan 2 saldırganın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çekilen fotoğları paylaşıldı.
31.01.2024 Haberler
İşte kiliseye saldırı düzenleyen 2 saldırgan! Emniyet fotoğrafları paylaştı
İşte kiliseye saldırı düzenleyen 2 saldırgan! Emniyet fotoğrafları paylaştı Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırıyla ilgili gözaltına alınan 2 saldırganın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çekilen fotoğları paylaşıldı.
31.01.2024 Gündem
'İnci Taneleri' oyuncusu Erkal Sonel: 'Abi, Dilber'e ev buldunuz mu?' diyorlar
'İnci Taneleri' oyuncusu Erkal Sonel: 'Abi, Dilber'e ev buldunuz mu?' diyorlar 'İnci Taneleri' dizisi oyuncusu Erkal Sonel, önceki gece Maslak'ta bulunan bir mekanın misafiri oldu. Seyircinin diziyi çok beğendiğini dile getiren Sonel, Ankara'da eğlence fiyatlarına zam gelmesi hakkında da konuştu.
29.01.2024 Cadde
Bakan Tekin'den velilere: Kaç saat okuyarak örnek oluyorsunu
Bakan Tekin'den velilere: Kaç saat okuyarak örnek oluyorsunu Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, velilere seslenerek, "Çocuklarımıza okuyun diye sürekli tavsiye veriyoruz. Peki siz günde kaç saat okuyorsunuz, günde kaç saat okuyarak çocuğunuzla örnek oluyorsunuz? " dedi
26.01.2024 Eğitim
Denizde cesedi bulunan Merve son yolculuğuna uğurlanıyor! 'Cinayetten hiç şüphelenmiyoruz'
Denizde cesedi bulunan Merve son yolculuğuna uğurlanıyor! 'Cinayetten hiç şüphelenmiyoruz' 4 Ocak’ta Antalya'da kaybolan Merve Şevval Elmas'ın cesedi, 20 Ocak'ta Serik ilçesinde bulunmuş; DNA testi ile cesedin üniversite öğrencisi kıza ait olduğu belirlendikten sonra cenaze işlemleri için baba Osman Elmas'a teslim edilmişti. Amca Abdülrahim Elmas, "Diğer cesetlerin mültecilere ait olduğunu söylediler. Hatta biri çocuk, 10 tane üst üste çorap giyinmiş. Biz cinayetten şüphelenmiyoruz ama biz kızımızın asosyalliğini psikolojik sorun olarak görmemişiz." dedi.
24.01.2024 Haberler
Denizde cesedi bulunan Merve son yolculuğuna uğurlandı! 'Yaşamak zor'
Denizde cesedi bulunan Merve son yolculuğuna uğurlandı! 'Yaşamak zor' 4 Ocak’ta Antalya'da kaybolan Merve Şevval Elmas'ın cesedi 20 Ocak'ta Serik ilçesinde bulunmuş; DNA testi ile cenazenin üniversite öğrencisi kıza ait olduğu belirlendikten sonra cenaze işlemleri için baba Osman Elmas'a teslim edilmişti. Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Elmas'ın cenazesi defnedilmek üzere Kayabaşı Mezarlığı'na götürüldü.
24.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

10 Saat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.