12 Ağustos

12 Ağustos

Son dakika 12 ağustos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 12 ağustos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 12 ağustos haber sayfamızda...

12 Ağustos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.744 12 ağustos haberi bulunmuştur.
Sandro Tonali'ye yeni soruşturma! 50 kez kuralları ihlal etti
Sandro Tonali'ye yeni soruşturma! 50 kez kuralları ihlal etti İngiltere Futbol Federasyonu, Newcastle United forması giyen Sandro Tonali'nin 50 kez bahis kurallarını ihlal ettiği ve hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.
28.03.2024 İspanya La Liga
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz'
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz' Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa'yı kaldırmak için karşı karşıya gelecek. Zorlu derbi öncesi Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan'dan sürpriz hakem önerisi geldi. İşte o yazı...
25.03.2024 Galatasaray
Eşini keserle yaralamış, kayınpederini öldürmüştü! Damat dehşetinde yeni detaylar
Eşini keserle yaralamış, kayınpederini öldürmüştü! Damat dehşetinde yeni detaylar Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eşini başına keserle vurarak ağır yaralayan, kayınpederini de bıçaklayarak öldüren sanık hakkında hazırlanan iddianamenin detaylarına ulaşıldı. İddianamedeki ifadesinde, eşiyle aldatma meselesi sebebiyle tartıştığını, bu sırada kendini savunmak amacıyla keserle başına vurduğunu söyleyen sanık her şeyi tüm detayları ile anlattı.
29.02.2024 Gündem
SON DAKİKA | TFF, Süper Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı
SON DAKİKA | TFF, Süper Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı.
22.02.2024 Süper Lig
Kocaeli'de çocuk koğuşunda cinsel istismar skandalında flaş gelişme! 5 gardiyan hakkında karar
Kocaeli'de çocuk koğuşunda cinsel istismar skandalında flaş gelişme! 5 gardiyan hakkında karar Kocaeli’nde, 2022 yılında cezaevindeki çocuk koğuşunda tutuklu bulunan S.T. (19) ile M.D. (18), aynı koğuşta kaldıkları 4 kişi tarafından cinsel istismara uğradığını öne sürdü. 4 sanığa 30 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezaları verildi. Başsavcılığın cezaevindeki 5 infaz koruma memuru hakkında başlattığı soruşturma tamamlandı. İddianamede, 5 gardiyan hakkında 'Görevi kötüye kullanmak' suçundan ayrı ayrı 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi.
11.02.2024 Gündem
Görünüm iyileşti, not bir kademe artar mı?
Görünüm iyileşti, not bir kademe artar mı? Moody’s görünümü iyileştirdi ama not değerlendirmesi B3’te kaldı. B3 ülkelerinin arasına düşmek kolay oluyor ama bu gruptan çıkmak kolay değil. Şu anda en gerçekçi beklenti notumuzun bir kademe yükselmesidir.
16.01.2024 Ekonomi
Çocuk koğuşunda skandal! Görüntüler ortaya çıktı: Cinsel istismar, kemerle darp, ayak yıkatma, idrar içirme...
Çocuk koğuşunda skandal! Görüntüler ortaya çıktı: Cinsel istismar, kemerle darp, ayak yıkatma, idrar içirme... Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan S.T. (19) ile M.D. (18), iddiaya göre aynı koğuşta kaldıkları A.S. (18), E.G. (17), K.T.Ö. (19) ve Y.Ö.’nün (19) cinsel istismarına uğradı. Şoke eden görüntüler ortaya çıkarken, yaşanan istismara da ceza yağdı
14.01.2024 Haberler
Çocuk koğuşunda skandal! Görüntüler ortaya çıktı: Cinsel istismar, kemerle darp, ayak yıkatma, idrar içirme...
Çocuk koğuşunda skandal! Görüntüler ortaya çıktı: Cinsel istismar, kemerle darp, ayak yıkatma, idrar içirme... Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan S.T. (19) ile M.D. (18), iddiaya göre aynı koğuşta kaldıkları A.S. (18), E.G. (17), K.T.Ö. (19) ve Y.Ö.’nün (19) cinsel istismarına uğradı. Şoke eden görüntüler ortaya çıkarken, yaşanan istismara da ceza yağdı
14.01.2024 Gündem
12 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
12 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu 12 Eylül tarihinde doğumu meydana gelen her bir birey Başak burcu olarak adlandırılır ve bu şekilde bilinir. Bu burç, 23 Ağustos ile 22 Eylül arasında doğan herkes için aynıdır. Genel olarak durgun olan bu burcun en belirgin özelliği ise sadık olmasıdır. Sessiz ve sakin yapısının yanı sıra, yeri geldiği zaman kendini oldukça iyi savunabilen bir yapıya sahiptir. Çok kibar ve naif burçlar arasında yer alan bir burç olarak bilinir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
8.01.2024 Astroloji
12 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
12 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlara ilgi duyan kişiler pek çok burç hakkında detaylı bilgiye sahip olmaktadır. 12 Ağustos tarihine denk gelen burç ise aslan burcudur. Güçlü kişiliği uzaktan belli olan aslan burcu genellikle öncü olmayı seven burçlar arasında yer almaktadır. Aslan burcu ve yükseleni kişinin duygusal ve sosyal çevresini de net olarak göstermektedir. Aslan burcu hakkında detaylı bilgileri derledik.
8.01.2024 Astroloji
Müebbet istenen davada, metre ve canlandırmalı savunma ile beraat! Kararda 'tişört' detayı
Müebbet istenen davada, metre ve canlandırmalı savunma ile beraat! Kararda 'tişört' detayı Bursa’da bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışan Emir Çelik'in (26) bir araçtan açılan ateşle öldürülmesine ilişkin davada müebbet hapis ile yargılanan kuzeni İ.Ç.'nin (34) avukatı Sedat Gülen'in savunması, dosyanın seyrini değiştirdi.
7.01.2024 Gündem
Kiribati Hakkında Bilgiler; Kiribati Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kiribati Hakkında Bilgiler; Kiribati Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kiribati resmi ismiyle Kiribati Cumhuriyeti bir ada ülkesidir. Kiribati bayrağının anlamı nedir? Kiribati’nin nüfusu kaçtır? Kiribati’nin başkenti neresidir? Kiribati para birimi nedir? Kiribati saat farkı ne kadardır? İşte Kiribati ile ilgili bilgiler.
3.01.2024 Tatil
'Patates' kavgası! Öldüresiye dövdüler, ikinci kez tahliye edildiler
'Patates' kavgası! Öldüresiye dövdüler, ikinci kez tahliye edildiler Mesut Özer'i tabancayla sırtından yaraladıktan sonra darbeden, Ruşen Yıldız ve İsmail Akın 3'üncü kez çıktıkları hakim karşısında, ikinci kez tahliye kararıyla serbest bırakıldı. İşte olayın detayları...
16.12.2023 Gündem
Halı saha maçında kuşkulu darbe! Elektronik kelepçesi çıkan eski koca gözaltına alındı
Halı saha maçında kuşkulu darbe! Elektronik kelepçesi çıkan eski koca gözaltına alındı Samsun'da eski eşi Havanur Akan Beşiktepe’ye (30) sözlü ve fiziki saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hakkında uzaklaştırma kararı olan, ayağına takılan elektronik kelepçe halı saha maçında çıktığı öne sürülen Eren Çakırgül (28), gözaltına alındı.
21.11.2023 Gündem
Eski eşinin elektronik kelepçesi çıktı, 'Hayatım yine tehlikede' dedi
Eski eşinin elektronik kelepçesi çıktı, 'Hayatım yine tehlikede' dedi Samsun'da eski eşi Eren Çakırgül'e (28) takılan elektronik kelepçenin halı sahada maç oynadığı sırada çıktığını belirten Havanur Akan Beşiktepe (30), "3 gün boyunca kelepçesiz gezecek. Benim hayatım yine tehlikede. Başıma bir şey gelirse sorumlusu, Eren Çakırgül'dür" dedi.
19.11.2023 Haberler
Türkiye Havanur'u bu görüntülerle tanımıştı: Hayatım yine tehlikede!
Türkiye Havanur'u bu görüntülerle tanımıştı: Hayatım yine tehlikede! Arabanın arkasına saklanan eski eşinden biber gazı sıkarak kurtulan Havanur Akan Beşiktepe, hayatının yeniden tehlikede olduğunu söyledi. İşte haberin ayrıntıları...
19.11.2023 Gündem
Metreli savunma müebbetten kurtardı! Mahkemede canlandırma
Metreli savunma müebbetten kurtardı! Mahkemede canlandırma Bursa’da gece kulübünün güvenlik görevlisi olan Emir Çelik’in (26), bir araçtan açılan ateşle öldürülmesine ilişkin, 4’ü tutuklu, 12 sanığın yargılandığı davada dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
12.11.2023 Gündem
İsrail nasıl savaş suçlusu ilan edilir? 'Kara lekeyi üzerine alacak'
İsrail nasıl savaş suçlusu ilan edilir? 'Kara lekeyi üzerine alacak' İsrail'in Filistin'de sivillere yönelik saldırıları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in savaş suçu işlediğini söyledi ve ekledi: 'Seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz.' Peki hangi suçlar savaş suçu sayılıyor? Savaş suçu ilan edilmesi ne anlama geliyor? İsrail nasıl savaş suçlusu ilan edilir? Doç. Dr. Emete Gözügüzelli merak edilen soruları milliyet.com.tr için yanıtladı.
31.10.2023 Dünya
Geçmişte İstanbul ulaşımı
Geçmişte İstanbul ulaşımı Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını kutluyoruz.
29.10.2023 Gündem
Ağabeylerinin eski eşinin yakınları iki kıza dehşeti yaşattı! 'Vazoyla kafasına ölümüne vurdu'
Ağabeylerinin eski eşinin yakınları iki kıza dehşeti yaşattı! 'Vazoyla kafasına ölümüne vurdu' Gaziantep’te iki kız çocuğu, ağabeylerinin eski eşinin yakınları tarafından markette öldüresiye darp edildi. Kız çocuklarının vazo ile kafalarına vurulma, tekme, tokat ve yumruklu saldırıya uğrama anları marketin güvenlik kameralarına yansıdı.
28.09.2023 Haberler
Ağabeylerinin eski eşinin yakınları iki kıza dehşeti yaşattı! 'Vazoyla kafasına ölümüne vurdu'
Ağabeylerinin eski eşinin yakınları iki kıza dehşeti yaşattı! 'Vazoyla kafasına ölümüne vurdu' Gaziantep’te iki kız çocuğu, ağabeylerinin eski eşinin yakınları tarafından markette öldüresiye darp edildi. Kız çocuklarının vazo ile kafalarına vurulma, tekme, tokat ve yumruklu saldırıya uğrama anları marketin güvenlik kameralarına yansıdı.
28.09.2023 Gündem
Fındıkta hasat devam ediyor
Fındıkta hasat devam ediyor Ordu’da, sahil kesimlerine 12 Ağustos tarihinde başlayan fındık hasat sezonu yüksek kesimli bölgelerde devam ediyor. Hasat sezonunun bitmesine 3-4 gün kalırken üreticiler sonbahar mevsiminde türküler eşliğinde de fındık topluyor.
22.09.2023 Ekonomi
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı MİDAS Projesiyle, idari sınırlar netleşiyor. Meraların, göletlerin hangi köy sınırları içinde kaldığı netleşecek, ‘Tosun Paşa’ filminde izlediğimiz mera kavgaları son bulacak.
15.09.2023 Gündem
Fındık üreticilerinin zorlu kurutma mesaisi
Fındık üreticilerinin zorlu kurutma mesaisi Ordu’da hasadı tamamlanan fındıkta kurutma ve seçme işlemleri devam ediyor. Üreticiler, yüksek kesimlerden getirdikleri fındıkları sahil kesimlerinde kurutmaya çalışıyor.
14.09.2023 Ekonomi
Titanik'ten kurtulsa da acılar onu bırakmadı! Lucile Polk Carter'ın hüzünlü 'devam'ı
Titanik'ten kurtulsa da acılar onu bırakmadı! Lucile Polk Carter'ın hüzünlü 'devam'ı Anlatacaklarımı okumadan önce ‘Celine Dion’dan My Heart Will Go On’u açıp bir kenara koyduğunuzda Titanik’le batan hayatlardan birini daha dinlemeye hazırsınız demektir. Lanetli olduğuna inanılan bu gemi yolculuğundan sonra, kurtulanlar arasında hayatı yolunda giden tek bir yolcu bile olmamıştı. Bugün biz Lucile’in hayat hikayesine gidiyoruz.
14.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

12 Ağustos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.