12 Şubat

12 Şubat

Son dakika 12 Şubat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 12 Şubat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 12 Şubat haber sayfamızda...

12 Şubat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.951 12 şubat haberi bulunmuştur.
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte'
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte' ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü isim, son olarak Batı Hollywood'da görüntülendi. Şarkıcının leopar desenli tarzına, sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.
15.04.2024 Cadde
'Ailecek kripto para birikimimizi kaybettik' diyerek bankayı suçladı
'Ailecek kripto para birikimimizi kaybettik' diyerek bankayı suçladı Girişimci Orhun Ensari, 6 Şubat depreminin ardından, yabancı sermayeli bir özel bankanın kiralık kasasında yaşanan su baskınları sonucunda, birikimleri ve dijital veri setinin kaybolduğunu iddia etti.
24.03.2024 Gündem
Rihanna'nın yeni imajı olay oldu! 'Ne yaptın kendine böyle?'
Rihanna'nın yeni imajı olay oldu! 'Ne yaptın kendine böyle?' ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü isim, son olarak yeni imajıyla Santa Monica'da görüntülendi. Rihanna'nın yeni tarzı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
23.03.2024 Cadde
‘Gençliğim sokakta avantaj’
‘Gençliğim sokakta avantaj’ CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner (31), iftarda bir araya geldiği basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
21.03.2024 Gündem
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören 2 yaşındaki Zeynep Çelik ile aynı yaştaki Zeynep Alya Sakarya, 'karaciğer yetmezliği' tanısı sonrası, babalarından aldıkları karaciğer ile yaşama tutundu. İsimleri, yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı olan Zeynep bebekler, 6'şar saat süren operasyonlarla sağlıklarına kavuştu.
10.03.2024 Gündem
KABİNE TOPLANTISI kararları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında: İşte Kabine gündemi
KABİNE TOPLANTISI kararları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında: İşte Kabine gündemi Kabine Toplantısı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine son olarak 12 Şubat'ta bir araya gelmişti. Gözler yeni Kabine Toplantısı kararlarında. Kabine'nin gündeminde hangi konular var?
4.03.2024 Bilgi Rehberi
CHP'nin Başiskele adayının adaylığı düşürüldü
CHP'nin Başiskele adayının adaylığı düşürüldü CHP'nin Başiskele Belediye başkan adayı Anıl Acurman’ın adaylığı, bir CHP üyesinin itirazı sonucu İl Seçim Kurulu’nun kararıyla 'ilçe başkanlığı görevinden gereken zamanda istifa etmediği' gerekçesiyle oy birliğiyle düşürüldü. Karar hakkında Kocaeli Adliyesi önünde açıklama yapan Acurman, "Hukukun verdiği her karara saygılıyız ama arkasındaki komplo açık ve net şekilde ortadadır" dedi.
28.02.2024 Gündem
Tunceli Belediyesi'nden hayatını kaybeden işçiyle ilgili günler sonra açıklama
Tunceli Belediyesi'nden hayatını kaybeden işçiyle ilgili günler sonra açıklama Tunceli’de çöp kamyonunun arkasından düşerek yaşamını yitiren temizlik görevlisi Zülfü Çelikdemir için belediye tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, Çelikdemir’in ağır işte çalışamaz raporunun Temmuz 2023'te dolduğu ve yenilenmediği, olay ile ilgili açıklamanın ilk günlerden yapılmayışının; Çelikdemir’in sağlığına kavuşup doğru bilgiyi kendisinin aktaracağı düşüncesiyle yapılmadığı belirtildi.
24.02.2024 Gündem
İşçi bulamadılar! 21 milyon lira otel parası ödediler
İşçi bulamadılar! 21 milyon lira otel parası ödediler Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan kağıt fabrikasını ayağa kaldırılması için farklı şehirlerden işçiler getirildi. Barınma sorunu nedeniyle işçiler otellere yerleştirilirken, deprem felaketinden sonra işçi bulamadıkları için bu yönteme başvurduklarını belirten fabrikanın genel müdürü Bekir Yemşen, "6 otele yaklaşık 21 milyon lira konaklama ücret ödendi" dedi.
23.02.2024 Ekonomi
Umre için biriktirdikleri 188 bin lirayı, telefon dolandırıcılarına kaptırdılar
Umre için biriktirdikleri 188 bin lirayı, telefon dolandırıcılarına kaptırdılar Kayseri'de, Mevlidiye (49) ve Hüseyin Civelek (54) çifti, umre için biriktirdikleri 188 bin lirayı, kendilerini 'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla arayan telefon dolandırıcılarına kaptırdı. Hüseyin Civelek, şüphelilerin eşiyle telefonda konferansla görüştürdüğünü de söyleyerek, "Beni arayarak, 'Kimliğin ile kredi çekmeye uğraşıyorlarmış, 2 tane şüpheli var' dediler. Bankaya gönderdiler. Dişimle tırnağımla biriktirip bu hale getirmiştim. Kısmet olmadı. Eşimle umreye gitmek için 1 yıldır uğraşıyordum" dedi.
22.02.2024 Haberler
Milli uçak KAAN gök vatanda! İşte F-16 ve KAAN karşılaştırması
Milli uçak KAAN gök vatanda! İşte F-16 ve KAAN karşılaştırması Türkiye’nin beşinci nesil savaş jeti projesinde, en kritik aşamalardan biri geçildi. Milli muharip uçak KAAN, dün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi.
22.02.2024 Gündem
'Bugün bir milat' İşte göklerle buluşan KAAN'ın teknik özellikleri!
'Bugün bir milat' İşte göklerle buluşan KAAN'ın teknik özellikleri! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından Hava Kuvvetleri Komutanlığının muharip uçak ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan ve Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen Milli Muharip Uçak KAAN Projesi kapsamında, ilk uçuş başarıyla gerçekleştirildi.
21.02.2024 Gündem
‘Bankacılık sorunu ABD baskısının ürünü’
‘Bankacılık sorunu ABD baskısının ürünü’ Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov, Ukrayna ile savaşın ikinci yılı nedeniyle düzenlediği basın toplantısında, Kiev ile çatışmanın ülkede Rusça konuşan nüfusun meşru çıkarlarının korunması gibi belirlenen amaçlara ulaşıncaya kadar süreceğini belirtti.
20.02.2024 Dünya
Mardin’deki sır cinayet aydınlatıldı! 18 yaşındaki gencin kuzeni tutuklandı
Mardin’deki sır cinayet aydınlatıldı! 18 yaşındaki gencin kuzeni tutuklandı Mardin’de 18 yaşındaki kuzeni İdam Yavuz’u silahla başından vurarak öldüren kuzeni Mehmet E. Y. tutuklandı.
18.02.2024 Gündem
Mücadelesi sona erdi!
Mücadelesi sona erdi! Rus muhalefetinin en önemli ismi Aleksey Navalni, Sibirya’da tutulduğu hapishanede 47 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberi tüm dünyada üzüntü ve Rus yönetimine tepkiyle karşılandı.
17.02.2024 Dünya
Mısır, Refah operasyonuna karşı 'tampon bölge' oluşturuyor
Mısır, Refah operasyonuna karşı 'tampon bölge' oluşturuyor Mısır yönetiminin, İsrail’in Refah’a kara operasyonu düzenlemesiyle Gazze Şeridi'nden yaşanabilecek kitlesel göçe karşı Sina Yarımadası’nda tampon bölge oluşturmaya başladığı bildirildi.
16.02.2024 Dünya
Başından vurulan gençten 4 gün sonra acı haber geldi
Başından vurulan gençten 4 gün sonra acı haber geldi Mardin’de 4 gün önce başından vurulan İdem Yavuz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Jandarmanın olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
16.02.2024 Gündem
GELİNİM MUTFAKTA bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kazandı? 🥐 15 Şubat 2024 Gelinim Mutfakta Sarıyer böreği puan durumu
GELİNİM MUTFAKTA bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kazandı? 🥐 15 Şubat 2024 Gelinim Mutfakta Sarıyer böreği puan durumu Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta yeni haftada devam ediyor. Yarışmaya iki yeni gelin daha katıldı. Peki yeni gelinlerle birlikte bugünkü verilen mücadelede Gelinim Mutfakta kim 1. oldu, çeyrek altını kazandı? 14 Şubat 2024 Gelinim Mutfakta Sarıyer böreği puan durumu belli oldu mu?
15.02.2024 Bilgi Rehberi
Öğretmene okulda bıçaklı saldırı! Görüntüler ortaya çıktı
Öğretmene okulda bıçaklı saldırı! Görüntüler ortaya çıktı Batman'da Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi’nde nöbetçi öğretmen Aydın Koşmat’ın, okulla ilişiği olmayan A.B.’nin dışarı çıkmasını istediği ve çıkan tartışmada bıçaklandığı olayın kamera görüntüleri ortaya çıktı.
15.02.2024 Haberler
Öğretmene okulda bıçaklı saldırı! Görüntüler ortaya çıktı
Öğretmene okulda bıçaklı saldırı! Görüntüler ortaya çıktı Batman'da Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi’nde nöbetçi öğretmen Aydın Koşmat’ın, okulla ilişiği olmayan A.B.’nin dışarı çıkmasını istediği ve çıkan tartışmada bıçaklandığı olayın kamera görüntüleri ortaya çıktı.
15.02.2024 Gündem
e-Devlet kullanıcısı 65 milyon kişiyi aştı
e-Devlet kullanıcısı 65 milyon kişiyi aştı e-Devlet Kapısı’nın kullanıcı sayısı 12 Şubat itibarıyla 65 milyon 13 bin 982 kişiye yükseldi.
15.02.2024 Ekonomi
Sahte polis böyle yakalandı! Evinden çıkanlar ise şoke etti
Sahte polis böyle yakalandı! Evinden çıkanlar ise şoke etti Esenyurt'ta sahte polis asayiş uygulamasında yakayı ele verdi. Şahsın evinde yapılan aramada ortaya çıkanlar şoke etti. İşte detaylar...
14.02.2024 Gündem
Son dakika... Kremlin'den Putin'in Türkiye ziyaretine dair açıklama
Son dakika... Kremlin'den Putin'in Türkiye ziyaretine dair açıklama Rusya Devlet Başkanı Putin'in Şubat ayında gerçekleşmesi beklenen Türkiye ziyareti bir başka tarihe ertelendi.
14.02.2024 Dünya
Yer: Taksim Meydanı! Husumetlisine benzettiği kişiyi vurdu
Yer: Taksim Meydanı! Husumetlisine benzettiği kişiyi vurdu Taksim Meydanı'nda husumetlisine benzettiği kişiyi vuran şüpheli, polis tarafından yakalandı. Saldırı anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
14.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

12 Şubat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.