Ağrı’da balıkçılar, eksi 30 derecede buzu kırıp balık avlıyor
Ağrı’da balıkçılar, eksi 30 derecede buzu kırıp balık avlıyor Hava sıcaklığının sıfırın altında 30 dereceye kadar düştüğü Ağrı’da balıkçılar, soğuk hava ve buz gibi suya aldırış etmeden Murat Nehri'nde yaklaşık 30 santimetre kalınlığındaki buzu kırarak Eskimo usulü balık avlıyor. Yakaladıkları balıkları yol kenarları ya da şehir merkezlerinde kurdukları tezgahlarda kilosunu, 10 ile 15 liradan satıyor.
19.01.2022 Gündem
Pizzacıya eşi ve kızının gözü önünde 15 liralık dayak!
Pizzacıya eşi ve kızının gözü önünde 15 liralık dayak! Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde, pizzacı Ali Rıza Şimşeker, 15 lira alacağını istediği için komşu iş yerinde çalışan 4 kişinin saldırısına uğradı. Şimşeker'in eşi ve kızının gözü önünde tekme tokat ve sandalyeli saldırıya uğrama anı, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
22.09.2020 Gündem
Sadece 15 lira için...
Sadece 15 lira için... Adana'da Asri Mezarlıkta 2 kişi, bıçakla yaraladıkları 17 yaşındaki gencin 15 lira parasını gasp etti. Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Dedekorkut Mahallesi'nde meydana gelen olayda, okuldan çıkan 17 yaşındaki M.Y., evine gitmek için Asri Mezarlık'ın içinden geçti. M.Y. mezarlıkta bir süre yürüdükten sonra bir mezar başına oturarak dinlenmek istedi. Bu arada yanına gelen iki kişi "Sigaran var mı sigara versene" dedi. Şahıslardan biri "sigaram yok" diyen M.Y'ye bıçak çıkararak "Sigara versene" diye bağırdı. Şahıslar, sigara kullanmadığını söyleyen M.Y'nin üzerinde arama yaptı. Sigara bulamayan şahıslar M.Y'nin cebindeki 15 lira parayı aldı. Şahıslar, karşı koymak isteyen M.Y'yi karnından bıçakladı. Mezarlıktaki özel güvenlik görevlileri sesler üzerine olay yerine geldiklerinde M.Y'yi yaralı halde buldu. Olayın 112 Ail Servis'e bildirilmesi üzerine mezarlığa gelen ambulansta ilk müdahalesi yapılan M.Y. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olaydan sonra kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Haberler