16 Ocak

16 Ocak

Son dakika 16 ocak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 16 ocak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 16 ocak haber sayfamızda...

16 Ocak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.431 16 ocak haberi bulunmuştur.
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü'
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı’nın fotoğrafı da sonunda ortaya çıktı. Adını ‘Sofi’ olarak değiştiren Orancı’nın dört küçük çocuğunu yıllar önce bırakıp Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Programa bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise Müge Anlı'yı da şoke etti.
18.04.2024 Cadde
Pandemi sağlık okuryazarlığını artırdı! Rapordan ilk bilgiler
Pandemi sağlık okuryazarlığını artırdı! Rapordan ilk bilgiler Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini aşkın haneyi kapsayan araştırmasına göre katılımcıların yüzde 45’i sağlık okuryazarlığından geçti.
1.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Salih Uçan ilk 11'e golle döndü!
Beşiktaş'ta Salih Uçan ilk 11'e golle döndü! Beşiktaş'ın Konyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçta fileleri havalandıran Salih Uçan, 5 maç aranın ardından 11'e döndüğü ilk maçta gol sevinci yaşadı.
28.02.2024 Türkiye Kupası
Kıskançlık nedeniyle eski eşini öldürdü ve ardından intihar etti
Kıskançlık nedeniyle eski eşini öldürdü ve ardından intihar etti Bursa'da korkunç bir olay gerçekleşti. Murat Demir, barışmak için eski eşini çağırdı ve kıskançlık nedeniyle tartıştığı Tuba Ateşci'yi öldürüp intihar etti.
26.02.2024 Gündem
'Onları sefil hayattan kurtarıp, Türkiye'ye getirmek istiyorum'
'Onları sefil hayattan kurtarıp, Türkiye'ye getirmek istiyorum' Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşayan Mertcan Gökay (27) ile Filistinli nişanlısı Haya Hamouda'nın (24) arasına savaş girdi. Gazze'deki nişanlısı ile annesini Türkiye'ye getirebilmek için yetkililerden yardım isteyen Gökay, "İletişim kuramıyoruz. 16 Ocak'ta düğünüm olacaktı, Türkiye'de yaşayacaktık" dedi.
20.02.2024 Gündem
'Redkitler' suç örgütüne operasyon! Şüpheliler hakkında karar verildi
'Redkitler' suç örgütüne operasyon! Şüpheliler hakkında karar verildi 'Redkitler' suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 31 şüpheliden 22'si tutuklandı.
19.02.2024 Haberler
'Redkitler' suç örgütüne operasyon! Şüpheliler hakkında karar verildi
'Redkitler' suç örgütüne operasyon! Şüpheliler hakkında karar verildi 'Redkitler' suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 31 şüpheliden 22'si tutuklandı.
19.02.2024 Gündem
Bakan Kacır duyurdu! Alper Gezeravcı yurda dönüyor
Bakan Kacır duyurdu! Alper Gezeravcı yurda dönüyor Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Türkiye'ye dönüyor. Bakan Kacır'dan konuyla ilgili paylaşım geldi.
11.02.2024 Gündem
KABİNE TOPLANTISI ŞUBAT 2024 📍 Yılın ikinci Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Öğretmen ataması için gözler Kabine Toplantısı kararlarında...
KABİNE TOPLANTISI ŞUBAT 2024 📍 Yılın ikinci Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Öğretmen ataması için gözler Kabine Toplantısı kararlarında... Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında her iki haftada bir düzenleniyor ve kritik konular değerlendiriliyor. Yılın ilk Kabinesi ise 16 Ocak tarihinde düzenlenmişti. Seçim maratonunun da takvime dahil olmasıyla Kabine Toplantısı'nın ertelenmesi söz konusu olabilir. Peki, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ne zaman toplanıyor?
11.02.2024 Bilgi Rehberi
3 günlük evlilik oyununda başına gelmeyen kalmadı: Herkes bizimle dalga geçiyor
3 günlük evlilik oyununda başına gelmeyen kalmadı: Herkes bizimle dalga geçiyor Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde ikamet eden bir kişi, evlenme vaadiyle bir yakınının tavsiyesi üzerine gittiği Iğdır’da sahte gelin çetesi tarafından 70 bin lira başlık parası ve giderlerle toplam 120 bin lira dolandırıldığını iddia etti. 45 yaşındaki adamın kuyumcuda 3 günlük geline altın aldığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
8.02.2024 Haberler
3 günlük evlilik oyununda başına gelmeyen kalmadı: Herkes bizimle dalga geçiyor
3 günlük evlilik oyununda başına gelmeyen kalmadı: Herkes bizimle dalga geçiyor Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde ikamet eden bir kişi, evlenme vaadiyle bir yakınının tavsiyesi üzerine gittiği Iğdır’da sahte gelin çetesi tarafından 70 bin lira başlık parası ve giderlerle toplam 120 bin lira dolandırıldığını iddia etti. 45 yaşındaki adamın kuyumcuda 3 günlük geline altın aldığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
8.02.2024 Gündem
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna verilen 27 bin 300 lira para cezasının gerekçesi açıklandı
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna verilen 27 bin 300 lira para cezasının gerekçesi açıklandı Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud’un 27 bin 300 lira ceza aldığı kararın gerekçesi açıklandı. Kararda Göçer ailesinin avukatının dosyaya sunduğu dilekçeyle davadaki şikayetlerinden vazgeçtiklerini belirtikleri de ifade edildi.
7.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydan dönüyor
Alper Gezeravcı uzaydan dönüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Dragon uzay aracı ve Axiom-3 görev ekibinin dünyaya dönüş yolculuğu başladı.
7.02.2024 Haberler
Son dakika... Alper Gezeravcı uzaydan dönüyor
Son dakika... Alper Gezeravcı uzaydan dönüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Dragon uzay aracı ve Axiom-3 görev ekibinin Dünya'ya dönüş yolculuğu başladı. Peki Gezeravcı ne zaman Dünya'ya ulaşacak? İşte detaylar...
7.02.2024 Dünya
KABİNE TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZARTESİ (BUGÜN) yapılacak mı? Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak?
KABİNE TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZARTESİ (BUGÜN) yapılacak mı? Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? İki haftalık periyotlar halinde toplanan Bakanlar Kurulu Kabinesi son toplantısını 16 Ocak tarihinde gerçekleştirmişti. Geçtiğimiz hafta toplanması beklenen Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takviminde yer almaması sebebiyle yapılmamıştı. Peki Kabine Toplantısı 5 Şubat Pazartesi günü toplanacak mı?
5.02.2024 Bilgi Rehberi
Beşiktaş'ta Salih Uçan gerçekleri! Fedakarlık yaptı
Beşiktaş'ta Salih Uçan gerçekleri! Fedakarlık yaptı Beşiktaş'ta bu sezon maçlara birçok kez iğne veya yüksek ateşle çıkan Salih Uçan sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalacak.
2.02.2024 Beşiktaş
BU HAFTA KABİNE TOPLANTISI var mı, ne zaman? Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün saat kaçta yapılacak?
BU HAFTA KABİNE TOPLANTISI var mı, ne zaman? Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün saat kaçta yapılacak? Kabine Toplantısı bugün var mı, bu hafta yapılacak mı soruları siyaset gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Son toplantısını 16 Ocak'ta gerçekleştiren Kabine, iki haftalık aralıklarla Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bir araya geliyor. Peki Bu hafta Kabine Toplantısı olacak mı?
31.01.2024 Bilgi Rehberi
ABD'li general skandala imza attı! Konuyu bir anda Türkiye'ye bağladı: Teröristleri bombalamaları bizi zora sokuyor
ABD'li general skandala imza attı! Konuyu bir anda Türkiye'ye bağladı: Teröristleri bombalamaları bizi zora sokuyor İsrail-Hamas arasındaki savaşta İran'ın DEAŞ'ı tekrar diriltmek için çalıştığını belirten ABD'nin Suriye'de görev alan generallerinden Joel Vowell, konuyu bir anda İran'dan Türkiye'ye bağladı ve skandal sözler söyledi.
30.01.2024 Dünya
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı Türkiye’nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihindeki gelişmeleri yansıtan ilk ve tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültür sanat dünyasına yeni bir müze daha kazandırdı.
28.01.2024 Mimarlık
Esenyurt'ta banka çıkışı cadde ortasında gasp! Şüpheliler tutuklandı
Esenyurt'ta banka çıkışı cadde ortasında gasp! Şüpheliler tutuklandı Esenyurt’ta bankadan çıkan vatandaşı gasp ederek 482 bin TL’sini alan şüpheliler yakalandı. Gasp anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
28.01.2024 Gündem
11'inci kattan düşen Özlem ablasına: 'Ayrılamam, anlatamadığım şeyler var’ demiş
11'inci kattan düşen Özlem ablasına: 'Ayrılamam, anlatamadığım şeyler var’ demiş Bursa’da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27) ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. Akman’ın ablası şarkıcı Esra Akman’ın (33) polise verdiği ifadede, Eren K. (30) ile aralarında yaşanan para meselesi yüzünden yaşamına son vermiş olabileceğini söyledi. Eren K. ise, “Biz Özlem ile 3 aydır birlikteydik. 1 ayı zaten askerde geçti. 2 ayda kim kimi borçlandırıp, dolandırır” diye konuştu.
28.01.2024 Gündem
Aydın'da karın ağrısı ve ishal şikayeti ile hastaneye giden genç bir süre sonra öldü
Aydın'da karın ağrısı ve ishal şikayeti ile hastaneye giden genç bir süre sonra öldü Karın ağrısı ve ishal şikayeti ile hastaneye gelen genç, ilaç yazılıp taburcu edildikten sonra hayatını kaybedince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25.01.2024 Gündem
33 yıllık eşi gözlerinin önünde öldü: Ben kıl payı kurtuldum
33 yıllık eşi gözlerinin önünde öldü: Ben kıl payı kurtuldum Bursa'da yeğenlerinin kavgasının ayırırken 3 katlı evin çatısından atılan beton parçası başına isabet eden 2 çocuk babası Ramadan Bayar (65), yaşamını yitirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan Yusuf Aydın (20) tutuklanırken, Ramadan Bayar’ın 33 yıllık hayat arkadaşı Mevlüde Bayar (48), “Kimseye zarar yoktu. Gözlerimizin önünde öldürüldü” dedi.
23.01.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Yeni hedefleri 31 Mart
MHP lideri Bahçeli: Yeni hedefleri 31 Mart "Küresel bir komplonun hedefindeyiz" diyen MHP lideri Bahçeli, "Türk milletini birbirine kırmaya çalışan küresel düşmanlık, muhalefet eliyle mesafe kat etmekte." ifadelerini kullandı. Bahçeli, Kulp Kaymakamı Burak Akeller ile hutbeyi eksik okuyan imam arasında yaşanan olaya ilişkin de konuştu.
23.01.2024 Gündem
"Yusufeli Barajı'nda 3. ünite bu ay içinde faal olacak"
"Yusufeli Barajı'nda 3. ünite bu ay içinde faal olacak" Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Yusufeli Barajı’nda son testlerin yapıldığını, elektrik üretim kısmının Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına devredilmek üzere olduğunu belirterek, "5 Ocak 2024 tarihi itibariyle doluk oranı yüzde 73'e ulaştı. 191 metre ve 1,5 milyar metreküplük su depolandı. Bugün itibariyle enerji üretimi için 3 adet türbinden ikisini faal hale getirdik. 3 üniteden son ünitenin de ocak ayı içinde faal hale getirmeyi hedefliyoruz. Enerji üretimine tam kapasite geçmiş olacak" dedi.
22.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

16 Ocak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.