16 Yaşındaki Genç

16 Yaşındaki Genç

Son dakika 16 yaşındaki genç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 16 yaşındaki genç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 16 yaşındaki genç haber sayfamızda...

16 Yaşındaki Genç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.382 16 yaşındaki genç haberi bulunmuştur.
İzmir'de dehşet: Ölen de öldüren de 16 yaşında
İzmir'de dehşet: Ölen de öldüren de 16 yaşında İzmir’in Karabağlar ilçesinde sosyal medyada, ‘kız meselesi’ yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmanın ardından genç iki grubun bir parkta meydana gelen kavgasında, 6 yerinden bıçaklanan 16 yaşındaki genç öldü, 6 şüpheli tutuklandı.
9.04.2024 Gündem
16 yaşındaki genç tüfeği göstermek isterken arkadaşını öldürdü
16 yaşındaki genç tüfeği göstermek isterken arkadaşını öldürdü Manisa’da 16 yaşındaki M.E.U., göstermek isterken ateş alan av tüfeği ile arkadaşı Serhat Arslan'ı (21) öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
28.03.2024 Gündem
Önce bıçakladı sonra kaynar suyla yaktı! Elti teröründe karar
Önce bıçakladı sonra kaynar suyla yaktı! Elti teröründe karar Gaziosmanpaşa'da evine gittiği eltisini, çay hazırladığı sırada bıçaklayan ve üzerine kaynar su dökerek yakan sanığın akıl sağlığı raporu çıktı. Mahkeme konuya ilişkin sanık hakkında kararı açıkladı.
27.03.2024 Gündem
Kocaeli'nde kan donduran olay! Abisinin boğazını kesti
Kocaeli'nde kan donduran olay! Abisinin boğazını kesti Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs, abisini bıçakla boğazından keserek öldürdü. Zanlı polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
27.03.2024 Gündem
'Kız meselesi' kavgasında korkunç son! 16 yaşındaki genç öldürüldü
'Kız meselesi' kavgasında korkunç son! 16 yaşındaki genç öldürüldü Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 'kız meselesi' nedeniyle çıkan kavgada E.K.D. (20), Kadem Can Çiçek'i (16) öldürdü.
27.03.2024 Gündem
16 yaşındaki genç, 3 saat 15 dakikada 8 kişiyi yaraladı
16 yaşındaki genç, 3 saat 15 dakikada 8 kişiyi yaraladı Ankara’da, Arda A. (16), 3 saat 15 dakika içinde, pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı, aralarında ağabeyi de bulunan 4 kişiyi de bıçakladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay da Arda A., gözaltına alındı.
18.03.2024 Haberler
Yer: Ankara! 16 yaşındaki genç, 3 saat 15 dakikada 8 kişiyi yaraladı
Yer: Ankara! 16 yaşındaki genç, 3 saat 15 dakikada 8 kişiyi yaraladı Ankara’da, Arda A. (16), 3 saat 15 dakika içinde, pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı, aralarında ağabeyi de bulunan 4 kişiyi de bıçakladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay da Arda A., gözaltına alındı.
18.03.2024 Gündem
İnsanlara küstü, 17 yıldır dağda yaşıyor
İnsanlara küstü, 17 yıldır dağda yaşıyor Antalya'nın Kemer ilçesinde 17 yıl önce 150 keçisinin çalınmasının ardından insanlara küsüp, dağda yaşamaya başlayan Mehmet Çabuk (80), tahtadan inşa ettiği barakada kalıp, hayvanları ile vakit geçiriyor. Çabuk, "Canım sıkılmaz, alışkınım. Keçilerim olmasa buralarda 1 saat duramam" dedi.
18.03.2024 Gündem
İstanbul'un göbeğinde kaçırıldığı iddia edilmişti! 16 yaşındaki genç kızdan haber var
İstanbul'un göbeğinde kaçırıldığı iddia edilmişti! 16 yaşındaki genç kızdan haber var Gaziosmanpaşa’da 9 Aralık Cumartesi gecesi evinden çıktıktan sonra kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğu ile ilgili haber geldi.
14.12.2023 Gündem
İstanbul'un göbeğinde 16 yaşındaki genç kızın kaçırıldığı iddiası! ‘Koluma iğne yaptılar beni kurtarın'
İstanbul'un göbeğinde 16 yaşındaki genç kızın kaçırıldığı iddiası! ‘Koluma iğne yaptılar beni kurtarın' Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Evden çıktıktan sonraki son görüntüleri ise ortaya çıktı. Öte yandan babası, kuzeni ve teyzesine kaçırıldığına yönelik mesajlar gönderdiği iddia edildi.
13.12.2023 Gündem
İlk müdahaleyi yapan hemşire anlattı! 16 yaşındaki genç kızı akranları bıçakladı
İlk müdahaleyi yapan hemşire anlattı! 16 yaşındaki genç kızı akranları bıçakladı Konya'da A.O. (16) adlı genç kız, sosyal medyada tartıştığı aynı yaştaki iki kız tarafından bıçaklı saldırı sonucu göğsünden yaralandı.
10.12.2023 Gündem
Çöpte bulunan bebekle ilgili flaş gelişme!
Çöpte bulunan bebekle ilgili flaş gelişme! Kastamonu'da ekipler yaptıkları incelemeler sonucunda çöpte bulunan bebeğin annesinin ardından babasını da gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
5.11.2023 Gündem
Real Madrid, Fenerbahçe'nin genç yeteneğinin peşinde! 'Yüksek bir bedel ödemek zorunda'
Real Madrid, Fenerbahçe'nin genç yeteneğinin peşinde! 'Yüksek bir bedel ödemek zorunda' Real Madrid'in Arda Güler'i transferinin yankıları devam ederken İspanyol devi Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki genç yeteneği için de harekete geçti. İşte detaylar...
17.10.2023 Fenerbahçe
Shane Kluivert, Barcelona'da profesyonel oldu!
Shane Kluivert, Barcelona'da profesyonel oldu! Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert'ın 16 yaşındaki oğlu Shane Kluivert, Barcelona ile profesyonel sözleşme imzaladı.
25.09.2023 İspanya La Liga
Akıntıya kapılan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf bulunamadı
Akıntıya kapılan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf bulunamadı Sinop’a tatile gelen ve sahilde çadırda kalan Bekir Mar ve oğlu Ahmet Yusuf Mar, serinlemek için denize girdi. Akıntıya kapılan baba kurtarıldı 16 yaşındaki genç ise dalgaların arasında kayboldu. Hem denizden hem de havadan süren çalışmalarda, herhangi bir iz bulunamadı.
8.09.2023 Gündem
'Göztepe sorununun çözümünü kendi bulacak'
'Göztepe sorununun çözümünü kendi bulacak' Yeni sezona büyük umutlarla başlayan Altay ve Göztepe'nin durumlarını yazarlar Bülent Buda, Fatih Tanfer ve Mehmet Demirtaş değerlendirdi.
30.08.2023 1.Lig
Esenyurt’ta 16 yaşındaki genç kızdan 3 gündür haber alınamıyor
Esenyurt’ta 16 yaşındaki genç kızdan 3 gündür haber alınamıyor İstanbul Esenyurt’ta annesi uyurken evden çıkan ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan lise öğrencisi 16 yaşındaki Fatma Aksu'nun ailesi her yerde kızlarını arıyor. Kızına çağırı yapan anne Zeliha Aksu, “Ne olursa olsun evine çık gel kızım” dedi.
21.08.2023 Haberler
Esenyurt’ta 16 yaşındaki genç kızdan 3 gündür haber alınamıyor
Esenyurt’ta 16 yaşındaki genç kızdan 3 gündür haber alınamıyor İstanbul Esenyurt’ta annesi uyurken evden çıkan ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan lise öğrencisi 16 yaşındaki Fatma Aksu'nun ailesi her yerde kızlarını arıyor. Kızına çağırı yapan anne Zeliha Aksu, “Ne olursa olsun evine çık gel kızım” dedi.
21.08.2023 Gündem
Barcelona, Arda Güler'in alternatifini buldu! 1 milyar euroluk madde
Barcelona, Arda Güler'in alternatifini buldu! 1 milyar euroluk madde Barcelona, Real Madrid'e kaptırdığı Arda Güler yerine aynı pozisyonda oynayan 16 yaşındaki genç oyuncu Noah Darvich'i kadrosuna kattı.
8.08.2023 İspanya La Liga
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon tenisin incisi
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon tenisin incisi Sadece tenisin değil, sporun en prestijli organizasyonundan biri olan Wimbledon ana tablo maçları ile yarın başlıyor. Erkeklerde tabii ki Novak Djokovic en önemli favori olarak gösterilirken, kadınlarda ise form durumu ve kura avantajını arkasına alan Iga Swiatek öne çıkıyor.
2.07.2023 Tenis
Giresun'da kaybolan 16 yaşındaki genç kızın cesedi sahilde bulundu
Giresun'da kaybolan 16 yaşındaki genç kızın cesedi sahilde bulundu Giresun'un Eynesil ilçesinde dün ailesi tarafından güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulunulan 16 yaşındaki genç kızın cansız bedeni sahilde bulundu.
13.06.2023 Gündem
Hırsız zannedip işkence yapıldı sonra silahla öldürüldü! Anne katillerin bulunmasını istedi
Hırsız zannedip işkence yapıldı sonra silahla öldürüldü! Anne katillerin bulunmasını istedi Adana’da hırsız zannedildiği için işkence yapılıp silahla vurularak öldürülen 16 yaşındaki çocuğun annesi oğlunun katillerinin 7 aydır bulunamadığını belirterek yakalanmasını istedi.
11.04.2023 Gündem
18 yaşındaki eşini öldüren katil koca kendini böyle savundu: Gaipten sesler duydum
18 yaşındaki eşini öldüren katil koca kendini böyle savundu: Gaipten sesler duydum 18 yaşındaki eşini kürtaj tartışmasında öldüren koca hakkında müebbet hapis cezası istemiyle açılan davanın ilk duruşmasında katilin ifadesi de ortaya çıktı.
8.04.2023 Gündem
Kilis'te kan donduran olay! 9 yaşındaki kız çocuğunun kuyuda beline briket bağlı cesedi bulundu
Kilis'te kan donduran olay! 9 yaşındaki kız çocuğunun kuyuda beline briket bağlı cesedi bulundu Kilis’te, önceki gün okuldan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Suriye uyruklu 9 yaşındaki Gina Mercimek'in, bir evin bahçesindeki su kuyusunda beline briket bağlı cesedi bulundu.
6.04.2023 Gündem
16 yaşındaki genç cinayetinde 3 gözaltı
16 yaşındaki genç cinayetinde 3 gözaltı İstanbul Fatih'te elleri ve ayakları bağlandıktan sonra boğularak öldürülmüş halde bulunan Afganistan uyruklu Ahmet Ş.(16) cinayeti soruşturması sürüyor. Cinayet ile ilgili aralarında babasının da bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.
5.04.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

16 Yaşındaki Genç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.