2 Ay

2 Ay

Son dakika 2 ay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2 ay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2 ay haber sayfamızda...

2 Ay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 94.895 2 ay haberi bulunmuştur.
Kızlardan birinin babası olabileceği iddia edilmişti! Ümit Besen'den yanıt geldi
Kızlardan birinin babası olabileceği iddia edilmişti! Ümit Besen'den yanıt geldi Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia daha ortaya atılmıştı. Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G'nin babasının başka bir sanatçı olduğu söylenmişti. Müge Anlı bugün gerçekleştirilen yayında yeni bilgiler ortaya sundu. Ümit Besen ise hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.
19.04.2024 Cadde
Korkunç son! Eşini öldürüp, intihar etti
Korkunç son! Eşini öldürüp, intihar etti Kahramanmaraş’ta Mert Boynueğri (37), tartıştığı eşi Emine Boynueğri’yi (34) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
17.04.2024 Gündem
Eşi tarafından dövülen kadından 2 ay sonra acı haber!
Eşi tarafından dövülen kadından 2 ay sonra acı haber! Tekirdağ'da eşi tarafından darp edilip, 2 ay komada yaşam mücadelesi veren Buse Ateş Suna hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda 2 ay kalan akademisyeni Kanada yine kabul etmedi
İstanbul Havalimanı'nda 2 ay kalan akademisyeni Kanada yine kabul etmedi Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen ve İran'a dönmek istemediği için yaklaşık 2 ay boyunca İstanbul Havalimanı'nda kalan İranlı akademisyen Dr. Shiva Kavani bir aydır Silivri'deki Geri Gönderme Merkezi'nde kalıyor. Shiva Kaviani'nin Kanada'ya dönmek için yaptığı vize başvurusunun yine reddedildiği öğrenildi.
17.04.2024 Gündem
AK Parti'li Çetin'den teleferik kazası yorumu: Başkan olması kimseyi ayrıcalıklı yapmaz
AK Parti'li Çetin'den teleferik kazası yorumu: Başkan olması kimseyi ayrıcalıklı yapmaz AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, teleferik kazası soruşturmasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e ilişkin açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Gündem
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Hırvat forveti renklerine katmak için düğmeye bastı.
16.04.2024 Trabzonspor
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları Survivor All Star'da düellonun final turunda 5-1 Yasin Obuz'a yenilerek adaya veda eden Hakan Hatipoğlu yurda döndü. Uçaktan iner inmez kızı Lila'ya sarılan Hatipoğlu, gözyaşları içinde kaldı.
15.04.2024 Cadde
Fıkra gibi olay: Yanlış adamı vurdu, bayramda el öperken yakalandı
Fıkra gibi olay: Yanlış adamı vurdu, bayramda el öperken yakalandı Beyoğlu’nda bir şahıs husumetlisine benzettiği şahsı takip edip silahla bacağından vurdu. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından bayramda annesinin elinin öperken yakalanan saldırgan tutuklandı.
15.04.2024 Haberler
Fıkra gibi olay: Yanlış adamı vurdu, bayramda el öperken yakalandı
Fıkra gibi olay: Yanlış adamı vurdu, bayramda el öperken yakalandı Beyoğlu’nda bir şahıs husumetlisine benzettiği şahsı takip edip silahla bacağından vurdu. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından bayramda annesinin elinin öperken yakalanan saldırgan tutuklandı.
15.04.2024 Gündem
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine Trabzonspor, Onuachu'yu 1 yıl daha kiralayamazsa Beşiktaş'ın eski golcüsü Weghorst için girişimlerde bulunacak. Yaz transfer döneminde gündeme gelen Bruno Petkovic de alternatifler arasında.
15.04.2024 Trabzonspor
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı İstanbul Boğazı'nda nesli tükenmekte olan Yelkovan kuşlarının üreme kolonilerinin ve göç yollarının belirlenerek koruma altına alınmasını hedefleyen proje kapsamında, 30 Yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı.
12.04.2024 Gündem
BES’in yarısı nasıl kayıpsız çekilebilir? Yeni dönem temmuzda başlıyor, işte şartlar...
BES’in yarısı nasıl kayıpsız çekilebilir? Yeni dönem temmuzda başlıyor, işte şartlar... 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024 Ekonomi
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı Bursa'da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Gündem
Eskişehirspor'da Önder Karaveli 1 ay doldurmadan gönderildi!
Eskişehirspor'da Önder Karaveli 1 ay doldurmadan gönderildi! Eskişehirspor'un başına geçen Önder Karaveli dönemi uzun sürmedi. Eskişehir kulübü ayrılığı açıkladı.
8.04.2024 1.Lig
Selçuk Yöntem'den Zuhal Olcay itirafı! 'Cengaverliğe bak?'
Selçuk Yöntem'den Zuhal Olcay itirafı! 'Cengaverliğe bak?' 'Süper Baba', 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi' ve 'Aşk-ı Memnu' gibi çok izlenen projelerde kamera karşısına geçen Selçuk Yöntem, beş yıldır 'Amadeus' oyunu ile tiyatro sahnesinde alkış alıyor. Usta sanatçı, şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay ile 1976-1979 yılları arasındaki evliliğine dair dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
5.04.2024 Cadde
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatı olan 'Kış Tatbikatı-2024', 16 ilde zorlu şartlarda gerçekleştirildi. Kars'taki Şehit İstihkam Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı'nda yapılan fiili atışlı tatbikatın gözlemci gününe, 3'üncü Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı katıldı.
4.04.2024 Haberler
Van’da mazbata Zeydan’a döndü
Van’da mazbata Zeydan’a döndü Yüksek Seçim Kurulu (YSK), DEM Parti’nin Van İl Seçim Kurulu’nun Abdullah Zeydan’ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı “seçilmemiş sayılması” ve mazbatanın seçimi ikinci sırada tamamlayan AK Parti’nin adayı Abdulahat Arvas’a verilmesi kararına yaptığı itirazı, oy çokluğu ile kabul etti.
4.04.2024 Gündem
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti...
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti... DEM Parti'nin yaptığı itirazı Yüksek Seçim Kurulu kabul etti. Van'da mazbata Abdullah Zeydan'a verilecek.
3.04.2024 Gündem
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku Kocaeli'de 4 kişilik aile ve üniversitede memur olan komşularının, ihale yoluyla aldıkları ikinci el araçları ucuza sattıkları vaadiyle 18 kişiyi 3 milyon lira dolandırdığı iddia edildi.
3.04.2024 Gündem
Kış tatbikatı nefes kesiyor
Kış tatbikatı nefes kesiyor Kara Kuvvetleri Komutanlığının yıllık planlı eğitimleri kapsamında, 5 Mart’ta başlayan ve 5 Nisan’da sona erecek olan Kış-2024 Tatbikatı sürüyor.
3.04.2024 Gündem
Kuzey Makedonya'dan bisikletle Hac'a gidiyorlar
Kuzey Makedonya'dan bisikletle Hac'a gidiyorlar Kuzey Makedonya’dan Hac vazifesi için besikletle yola çıktılar. İşte detaylar...
2.04.2024 Gündem
6 yaşındaki Nur Elif açlıktan ölmüştü! Nur Elif’in akrabalarına ceza yağdı
6 yaşındaki Nur Elif açlıktan ölmüştü! Nur Elif’in akrabalarına ceza yağdı Eskişehir’de 6 yaşındaki Nur Elif Tiftik’in eziyet görmesi ve aç bırakılması sonucu hayatını kaybetmesi, 2 kardeşinin ise eziyet görmesiyle ilgili görülen davada, babaanne Cihangül Kurumlu 29 yıl 2 ay, hala Deniz Tiftik 26 yıl 8 ay hapis cezası aldı.
2.04.2024 Gündem
Çifte kazanç: İlk hasat fasulyede
Çifte kazanç: İlk hasat fasulyede Türkiye'nin üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında iki farklı ürün üretimi yapan çiftçiler, üzümden önce bağların altlarına diktikleri fasulyede hasada başladı.
2.04.2024 Ekonomi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 7 kez üst üste kazandı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 7 kez üst üste kazandı CHP’nin Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olan mevcut Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 48,04’ünü alarak 7'nci kez seçildi.
1.04.2024 Gündem
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim Van’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Abdullah Zeydan kazandı. 12 ilçede DEM Parti, 1 ilçede ise AK Parti başkan çıkardı.
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2 Ay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.