20 Haziran

20 Haziran

Son dakika 20 haziran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 20 haziran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 20 haziran haber sayfamızda...

20 Haziran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.244 20 haziran haberi bulunmuştur.
Derik'te katliam gibi kazanın duruşmasına sanıklar katılmadı
Derik'te katliam gibi kazanın duruşmasına sanıklar katılmadı Mardin’in Derik ilçesinde 2 TIR'ın neden olduğu, 1 polis memurunun şehit, 20 sivilin hayatını kaybettiği, 47 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin tutuksuz 5 sanığın yargılandığı davanın 5’inci duruşmasına sanıklar katılmadı. Sanık şoförlerden Yunus Şataflı’nın avukatı aracılığıyla mahkemeye ‘mevsimlik işçi’ olduğu için duruşmaya katılmama mazeretini bildirdiği belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Teröre dernek maskesi
Teröre dernek maskesi Türkiye ve Irak’ta sıkışan terör örgütü PKK, Avrupa’da Türklere ve Türk kurumlarına yönelik saldırılarıyla gündemde. Terör örgütü, Belçika’daki saldırıların ardından önceki akşam da Almanya’da Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğu’nu hedef aldı. Dışişleri Bakanlığı, ilgili ülkelerden bu tür eylemlere izin verilmemesi ve saldırganların bir an önce adalet önüne getirilmesini talep ederken, örgütün Almanya’da faaliyetlerini “sivil toplum kuruluşu” maskesiyle yürüttüğü biliniyor.
28.03.2024 Gündem
Nilüfer şarkılarıyla ülkeyi dolaşıyor
Nilüfer şarkılarıyla ülkeyi dolaşıyor Nilüfer’in turne programı açıklandı.
20.03.2024 Kültür Sanat
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş Hz. İsa'nın son akşam yemeğinde elinde tuttuğuna inanılan 'Kutsal Kase' en kıymet verilen emanetlerden biri. Öyle ki bu kutsal emanet yeri geldi gazeteye sarıldı, yeri geldi pencere pervazına saklandı. Naziler ve İngiliz ajanlarına bile meydan okudu. Peki uğruna verilmedik savaş kalmayan kasenin kurtarıcısı nasıl bir temizlikçi olmuştu?
29.02.2024 Yaşam
Zihinsel engelli kuzenine cinsel saldırıda bulunan sanığa 'iyi hal indirimi'
Zihinsel engelli kuzenine cinsel saldırıda bulunan sanığa 'iyi hal indirimi' Ankara’da yüzde 50 zihinsel engelli kuzeni K.D.'ye (30) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Mustafa D. (28) 'iyi hal indirimi' uygulandı.
8.02.2024 Gündem
Usta olmasına günler kalmıştı! Korkunç hata cayır cayır yaktı: 'Aynaya bakamadım'
Usta olmasına günler kalmıştı! Korkunç hata cayır cayır yaktı: 'Aynaya bakamadım' Kendi yaşıtındaki kız çocuklarından farklı özelliklere sahipti. Akranları bebeklerle ve kız çocuklarıyla oynarken, o arabalarla ilgileniyordu. Bu durum Beyzanur Hatmorioğlu'nun meslek seçiminde de etkili oldu. Elektromekanik alanını seçen, hem okuyup hem de Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki bir serviste çalışmaya başlayan genç kızın bir arabanın tamiri sırasında yaşadığı talihsiz kaza ise hayatını altüst etti.
30.01.2024 Yaşam
Korkunç detaylar ortaya çıktı! İçeceğine ilaç katıp, uyuttu ormana götürüp içi toprak dolu çuvala koydu
Korkunç detaylar ortaya çıktı! İçeceğine ilaç katıp, uyuttu ormana götürüp içi toprak dolu çuvala koydu Muğla’nın Bodrum ilçesinde emlak ve oto kiralama işiyle uğraşan Ümit Erol'un (50) ormanda çuvalda cesedinin bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 4'ü tutuklu, 8 sanık için iddianame hazırlandı. İddianamede, Hasan Tahsin Akbal (32), Erol'un eski ortağı Fatma Nihal Akbal (50), Burak Aydoğan (30) ve Gökhan İlkay (27) hakkında ağırlaştırılmış müebbet, Aybars Talu S. (24), Erkan D. (34), Sinan E. (45) ve Tevfik Bülent S.'nin (54) ise 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
23.01.2024 Gündem
'Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu'
'Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu' Antalya'da kalfalık eğitimi sırasında, aracın yakıt deposunun şamandırasını değiştirirken meydana gelen parlamada vücudunun yüzde 80'i yanan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (18), 7 ayda 15 ameliyat geçirdi. Hatmorioğlu, “Aynaya bakamıyorum. Eski ben değilim artık. Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu" dedi.
15.01.2024 Haberler
'Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu'
'Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu' Antalya'da kalfalık eğitimi sırasında, aracın yakıt deposunun şamandırasını değiştirirken meydana gelen parlamada vücudunun yüzde 80'i yanan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (18), 7 ayda 15 ameliyat geçirdi. Hatmorioğlu, “Aynaya bakamıyorum. Eski ben değilim artık. Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu" dedi.
15.01.2024 Gündem
20 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
20 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji yüzyıllardır insanlığın en fazla ilgi gösterdiği bir alandır. Gökyüzü olayları, yıldızlar ve burçlar her zaman cazip gelmiştir. İşte ilgiyle okuyacağınız 20 Haziran hangi burç, yükselen, özellikleri, yorumları ve çok daha fazlasını sizin için derledik.
8.01.2024 Astroloji
Alp Ustaoğlu yazdı: Muhteşem kadınlar tenisi!
Alp Ustaoğlu yazdı: Muhteşem kadınlar tenisi! Erkeklerde belirli isimler şampiyon olurken, kadınların sürprize açık olması ilgi çekiyor. Örneğin 2 ay sonraki Avustralya Açık’ı erkeklerde sürpriz olmazsa Djokovic kazanacak. Kadınlarda ise en az 8 şampiyon adayı sayabiliriz işin sırrı burada yatıyor.
10.12.2023 Tenis
Eşi 11'inci kattan düşerek ölmüştü! Mahkemeden karar çıktı
Eşi 11'inci kattan düşerek ölmüştü! Mahkemeden karar çıktı Kayseri’de, 11'inci kattaki evinin balkonundan düşen Raziye Ebru Erciyes'in (33) ölümüyle ilgili, eşi Hasan Devran Erciyes'e (33) delil yetersizliğinden verilen beraat kararı, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
27.11.2023 Gündem
Çocukluk hayaliydi şimdi aynaya bakamıyor! Liseli Beyzanur'un hayatını karartan olay
Çocukluk hayaliydi şimdi aynaya bakamıyor! Liseli Beyzanur'un hayatını karartan olay Antalya’da yaşayan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (17), çocukluğundan beri hayalini kurduğu yerde çalışmaya başladı. Ancak yaşadığı olay sonrası 15 ameliyat geçiren genç kız, şimdilerde aynaya bakamaz oldu.
27.10.2023 Haberler
Çocukluk hayaliydi şimdi aynaya bakamıyor! Liseli Beyzanur'un hayatını karartan olay
Çocukluk hayaliydi şimdi aynaya bakamıyor! Liseli Beyzanur'un hayatını karartan olay Antalya’da yaşayan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (17), çocukluğundan beri hayalini kurduğu yerde çalışmaya başladı. Ancak yaşadığı olay sonrası 15 ameliyat geçiren genç kız, şimdilerde aynaya bakamaz oldu.
27.10.2023 Gündem
Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme! Yargıtay'dan Mertcan Avcı kararı
Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme! Yargıtay'dan Mertcan Avcı kararı Muğla’da Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i boğduktan sonra varile koyarak canlı canlı yakan ve üzerine beton döken sanık Cemal Metin Avcı, 'Canavarca hisle ve eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürmek, kardeşi Mertcan Avcı da suça iştirakten yargılanmışlardı. Cemal Metin Avcı ağırlaştırılmış müebbet, kardeşi Mertcan Avcı ise 4 yıl hapis cezası aldı. Sanık avukatları dosyayı temyize gönderdi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı dosyayı inceledikten sonra Cemal Metin Avcı’nın temyiz başvurusunu reddederken, kardeşi Mertcan Avcı’nın başvurusunu kabul etti.
4.10.2023 Gündem
Son dakika... Merdan Yanardağ için karar verildi
Son dakika... Merdan Yanardağ için karar verildi Merdan Yanardağ'ın yargılandığı davada ilk celsede karar çıktı. Mahkeme, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdığı Yanardağ'ın tahliyesine karar verdi.
4.10.2023 Gündem
Gazeteci Merdan Yanardağ hakim karşısına çıktı
Gazeteci Merdan Yanardağ hakim karşısına çıktı Gazeteci Merdan Yanardağ, bir televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle tutuklanmasının ardından bugün ilk kez hakim karşısına çıktı.
4.10.2023 Gündem
Okul gıdası logosu 3 yıl daha ertelendi
Okul gıdası logosu 3 yıl daha ertelendi Tarım ve Orman, Sağlık ve Milli Eğitim bakanlıklarının yürüteceği, okul bünyesinde faaliyet gösteren kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi işletmelerde satışa sunulacak hazır ambalajlı gıdaların etiketi üzerinde sıkı denetimler sonucunda verilecek ‘Okul Gıdası Logosu’nun yer alması şartı, dün Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğ değişikliğiyle 11 Eylül 2023 tarihinden 14 Eylül 2026’ya ertelendi.
29.09.2023 Gündem
Mehmet Dinçerler ile barıştı mı? Hadise'den bomba gönderme!
Mehmet Dinçerler ile barıştı mı? Hadise'den bomba gönderme! Tatilde olan Hadise'nin geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğraf, sosyal medyada gündem olmuş; ünlü popçunun sadece beş ay evli kaldığı Mehmet Dinçerler ile barıştığı iddia edilmişti. Önceki gün İzmir'de sahne alan Hadise, söz konusu iddialara bomba bir gönderme yaptı.
19.09.2023 Cadde
Milyonluk halıların hasatı başladı
Milyonluk halıların hasatı başladı Antalya'da Türkiye'nin dört bir yanından toplanıp ekin tarlarına serilen 20 bine yakın el dokuması halı ve kilim, restore edilip mikroplardan arındırıldıktan sonra müşterilerine teslim edilmek üzere toplanmaya başladı.
15.09.2023 Ekonomi
Hadise paylaştı! Akıllara eski eşi Mehmet Dinçerler geldi
Hadise paylaştı! Akıllara eski eşi Mehmet Dinçerler geldi Tatilde olan Hadise'nin son fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Kalp emojisi taşıyan karedeki bir detay dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçunun paylaşımı, sadece beş ay evli kaldığı Mehmet Dinçerler'i akıllara getirdi.
14.09.2023 Cadde
Okan Buruk'un yeni prensi Siraçhan Nas! 'Selçuk İnan gibi'
Okan Buruk'un yeni prensi Siraçhan Nas! 'Selçuk İnan gibi' Galatasaray'ın geleceğe yatırım olarak transfer ettiği İlhami Siraçhan Nas konuşulmaya devam ediyor. Eski hocası, genç futbolcuyla ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.
8.09.2023 Galatasaray
Müge Anlı'nın gözlerden uzak büyüttüğü kızı ortaya çıktı!
Müge Anlı'nın gözlerden uzak büyüttüğü kızı ortaya çıktı! Yıllardır televizyonun en çok izlenen programlarından birine imza atan Müge Anlı'nın ilk evliliğinden dünyaya gelen ve gözlerden uzak büyüttüğü hukuk öğrencisi kızı Lidya'nın geçtiğimiz aylarda bir programa katıldığı ortaya çıktı. Lidya'nın güzelliği sosyal medyada gündem oldu.
7.09.2023 Cadde
Kanlı savaş meydanında 3 Türk muhabir! Yıllar geçse de unutamadıkları 'o an' var
Kanlı savaş meydanında 3 Türk muhabir! Yıllar geçse de unutamadıkları 'o an' var Ukrayna ve Rusya arasında son 1.5 yıldır yaşanan savaş tüm dünyanın gündeminde. Bölgeden servis edilen video ve fotoğraflarla birçoğumuzun tanık olduğu savaşın ardında ise yıllarını gazeteciliğe adayan savaş muhabirleri yer alıyor. Coşkun Aral, Bünyamin Aygün ve Cumhur Çatkaya da yıllarca ölümün soğuk yüzüyle karşı karşıya kalanlardan. Peki bu 3 sembol isim objektiflerini çevirdikleri kanlı meydanlarda neler yaşadı, neler hissetti, neleri unutamadı? Basın tarihine geçen olayların perde arkasını Milliyet.com.tr'ye anlattılar.
23.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

20 Haziran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.