Bayramda yasak var mı? - Bakan Fahrettin Koca açıkladı! - 2020 Kurban Bayramı hangi günlere denk geliyor?
Bayramda yasak var mı? - Bakan Fahrettin Koca açıkladı! - 2020 Kurban Bayramı hangi günlere denk geliyor? Tüm dünyada ve ülkemizde merakla beklenen Kurban Bayramı için artık çok az bir zaman kaldı. İslam aleminin meraklı beklediği mübarek günler öncesi; koronavirüs nedeniyle Ramazan Bayramı'nı evlerinde geçiren vatandaşlar, bu bayramda da herhangi bir yasak var mı diye araştırma yapıyor. İşte hem bu konuya dair son durum hem de 2020 Kurban Bayramı tarihleri...
22.07.2020 Gündem
Bayrama kaç gün kaldı? 2020 Kurban Bayramı tarihleri...
Bayrama kaç gün kaldı? 2020 Kurban Bayramı tarihleri... Bayram için geri sayım sürüyor. Ramazan Bayramının ardından gelen Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlar Kurban Bayramı ne zaman hangi tarihler arasında idrak edilecek sorusuna yanıt aramaya başladı. Ramazan Bayramını koronavirüs nedeniyle evlerinde geçiren vatandaşlar Kurban Bayramı ne zaman sorusuna yanıt aramayı sürdürüyor. Kurban ibadetinin yerine getirildiği bu bayramda vatandaşlar tarafından merak edilen bir diğer soru da bayram tatili kaç gün olacak sorusu olarak öne çıkıyor. Peki Kurban Bayramı hangi tarihler arasında idrak edilecek?
29.06.2020 Gündem
Kurban Bayramı ne zaman? 2020 Kurban Bayramı hangi tarihlere denk geliyor?
Kurban Bayramı ne zaman? 2020 Kurban Bayramı hangi tarihlere denk geliyor? Kurban Bayramı ne zaman sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Zilhicce ayının 10. gününden itibaren dört gün süreyle eda edilen dini bayram olan Kurban Bayramı için geri sayım sürüyor. Kurban Bayramında kılınan bayram namazının ardından Allah rızası için kurbanlar kesiliyor. Kesilin kurbanların etleri ihtiyaç sahipleri ile buluşturuluyor. Peki 2020 Kurban Bayramı bu sene hangi tarihlere denk geliyor?
5.03.2020 Gündem