2020 Yılında

2020 Yılında

Son dakika 2020 yılında haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2020 yılında gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2020 yılında haber sayfamızda...

2020 Yılında

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.663 2020 yılında haberi bulunmuştur.
“İhracata değil, daha fazla döviz kazancı sağlayacak süreçlere ve iş birliklerine odaklanmalıyız”
“İhracata değil, daha fazla döviz kazancı sağlayacak süreçlere ve iş birliklerine odaklanmalıyız” Antalya’da gerçekleştirilen Ankara Sanayi Odası (ASO) 2024 Yılı 1’inci Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’nda konuşan ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, “Artık ne pahasına olursa olsun ihracat değil, daha yüksek katma değerli ve daha fazla döviz kazancı sağlayacak süreçlere ve iş birliklerine odaklanmalıyız. 2023 yılında yaklaşık 25 trilyon dolar olan dünya ihracatından yüzde 1’ler civarında olan payımızı artırmanın zamanı gelmiştir” dedi.
6.05.2024 Ekonomi
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu! 'Türkiye Yüzyılı'nı dijitalin yüzyılı yapmak için çalışacağız'
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu! 'Türkiye Yüzyılı'nı dijitalin yüzyılı yapmak için çalışacağız' Olağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell'de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.
2.05.2024 Ekonomi
ABD'de yarım asırlık uyuşturucu politikası değişiyor: Esrar yeniden sınıflandırılacak
ABD'de yarım asırlık uyuşturucu politikası değişiyor: Esrar yeniden sınıflandırılacak Esrar, ABD'de 1970 yılından bu yana eroin ve ecstasy'nin de içinde bulunduğu 'Birinci Derece' olarak adlandırılan bir uyuşturucu madde olarak sınıflandırılmış durumda. Ancak bu değişiyor.
1.05.2024 Dünya
FIRTINALI SOYGUN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Fırtınalı Soygun filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?
FIRTINALI SOYGUN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Fırtınalı Soygun filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Fırtınalı Soygun filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yabancı aksiyon filmi Fırtınalı Soygun, yeniden bu akşam TV'de film severler karşısına çıkıyor. Filmin başrollerinde Mel Gibson, Emile Hirsch, Kate Bosworth yer alıyor. 2020 yılında vizyona giren Fırtınalı Soygun filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
30.04.2024 Bilgi Rehberi
Aktör Gerard Depardieu cinsel saldırı iddialarıyla ilgili gözaltına alındı
Aktör Gerard Depardieu cinsel saldırı iddialarıyla ilgili gözaltına alındı Fransız aktör Gerard Depardieu iki cinsel saldırı suçlamasının ardından gözaltına alındı.
30.04.2024 Dünya
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisi aynı karede! O fotoğraf gündem oldu
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisi aynı karede! O fotoğraf gündem oldu Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 2021 yılında ayrıldığı komedyen Cem Yılmaz ile şimdilerde aşk yaşadığı şarkıcı Mert Demir'in aynı karede yer aldığı görüntüler aylar sonra magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi.
29.04.2024 Cadde
Avrupa’nın enerji arzı güvenliğine Türk imzası
Avrupa’nın enerji arzı güvenliğine Türk imzası Kalyon İnşaat’ın yapımını üstlendiği Romanya’nın ‘Karadeniz Kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı’nda ilk boru dün törenle indirildi. Cevdet Yılmaz projenin Avrupa’nın enerji arzı güvenliğine katkısını vurguladı.
27.04.2024 Ekonomi
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni Kalyon Holding'in yapımını üstlendiği Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde kendisini ispatlamış bir ülke. Dünyada, Çin'den sonra ikinci konumdayız. İlk 250 firmadan 40'ı Türk şirketi. Romanya'da da son dönemlerde özellikle bunun bir ivme kazandığını görüyoruz. Şu anda 11 bir milyar dolar civarında bir müteahhitlik hacmine ulaşmış durumdayız. Bunun artarak devam etmesini diliyoruz." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Beşinci kez baba olmak için gün sayıyor! Tolga Karel'den aşk pozu
Beşinci kez baba olmak için gün sayıyor! Tolga Karel'den aşk pozu Yayınlandığı dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, oyunculuğu bırakıp, Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Sekiz yıldır Sarah Scott ile evli olan ve beşinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Karel, sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü kutladığı paylaşımı yayınladı.
26.04.2024 Cadde
Gupse Özay'dan Barış Arduç ve 'kıskançlık' cevabı: Geceleri uyku uyuyamıyorum!
Gupse Özay'dan Barış Arduç ve 'kıskançlık' cevabı: Geceleri uyku uyuyamıyorum! Gupse Özay ile Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşımış, 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz gün bir etkinliğe katılan Gupse Özay, Barış Arduç'un kadınlar tarafından beğenilmesini değerlendirerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.04.2024 Cadde
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor!
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor! Ak Portföy girişim sermayesi yatırım fonları, küresel yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!
26.04.2024 Ekonomi
Barış Arduç'tan 'Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur" yorumuna cevap!
Barış Arduç'tan 'Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur" yorumuna cevap! Gupse Özay ile Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşımış, 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Bir etkinliğe katılan Arduç'a, oyunculukta yakışıklılığın bir avantaj sağlayıp sağlamadığı soruldu. Ünlü isim, "Yakışıklılığınızın dezavantajını eşiniz görüyordur" yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu.
25.04.2024 Cadde
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı.
16.04.2024 Haberler
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası aldı.
16.04.2024 Gündem
SON SIĞINAK FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
SON SIĞINAK FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Son Sığınak filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2020 yılında vizyona giren Greenland: Son Sığınak filminin yönetmenliğini Ric Roman Waugh yaparken senaristliğini Chris Sparling üstleniyor. Başrollerini Gerard Butler, Morena Baccarin ve Roger Dale Floyd'un paylaştığı Greenland: Son Sığınak filmi bu akşam televizyonda ilk kez TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar…
15.04.2024 Bilgi Rehberi
24 yıl sonra kavuştuğu babasının son anlarını izledi! Şüpheli ölümün peşine düştü
24 yıl sonra kavuştuğu babasının son anlarını izledi! Şüpheli ölümün peşine düştü Antalya'da Ayşe Taş Aldemir (29), çocukluğundan bu yana hiç görmediği ve 24 yıl sonra kavuştuğu babası Cemil Taş'ın (45), 4 yıl önce yaşadığı binadan düşerek ölümüne ilişkin ilk müdahalede bulunan sağlık çalışanlarının ihmali olduğu gerekçesiyle davacı oldu.
15.04.2024 Gündem
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşındayken yaşamını yitiren Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, gözyaşları arasında toprağa verildi.
15.04.2024 Cadde
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'da tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Cadde
Selanik’teki Yeni Camii bayram için açıldı
Selanik’teki Yeni Camii bayram için açıldı Yunanistan, Selanik’te bulunan tarihi Yeni Camii’yi Ramazan Bayramı münasebetiyle ibadete açtı. Camide yaklaşık 100 kişi bayram namazı kıldı.
12.04.2024 Gündem
Gerçek ama ‘film gibi’ kurtarma operasyonu!
Gerçek ama ‘film gibi’ kurtarma operasyonu! Pasifik Okyanusu’ndaki küçük bir adacıkta, bir haftadan fazla süre mahsur kalan üç denizci, beyaz kumlu bir plaja palmiye yaprakları kullanılarak yazdıkları “yardım” yazısı sayesinde kurtarıldı.
12.04.2024 Dünya
Tolga Karel beşinci kez baba oluyor!
Tolga Karel beşinci kez baba oluyor! Yayınlandığı dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, oyunculuğu bırakıp, Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Daha sonra kendi işini kuran ve Sarah Scott'la sekiz yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Karel'den sevindirici haber oldu.
11.04.2024 Cadde
Tarihi İpek Yolu’nda ‘jet gümrük’ dönemi
Tarihi İpek Yolu’nda ‘jet gümrük’ dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesinde gümrük işlemlerinin kolaylaştırılmasını amaçlayan anlaşmayı onayladı. Bu kapsamda risk analizi sistemlerine göre aksi belirtilmedikçe, uluslararası transitteki eşya fiziksel muayeneye tabi tutulmayacak.
8.04.2024 Gündem
Japon şirketler saman nezlesi olan çalışanlarına 'tropikal kaçış' gezileri sunuyor
Japon şirketler saman nezlesi olan çalışanlarına 'tropikal kaçış' gezileri sunuyor Ülkede saman nezlesi çalışanların üretkenliğini etkileyen önemli bir sorun olarak kabul ediliyor.
7.04.2024 Dünya
Adalet Bakanı Tunç'tan e-Duruşma açıklaması
Adalet Bakanı Tunç'tan e-Duruşma açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ülke genelindeki 3 bin 44 hukuk mahkemesinde e-Duruşma sistemi kullanıldığını, sistemin uygulanmaya başlandığı 15 Eylül 2020 tarihinden bugüne kadar, 1 milyon 671 bin 567 e-Duruşma yapıldığını belirtti.
7.04.2024 Gündem
New York belediyesi, başörtüsü zorla çıkarılanlara 17.5 milyon dolar ödeyecek
New York belediyesi, başörtüsü zorla çıkarılanlara 17.5 milyon dolar ödeyecek New York belediyesi, tutuklandıktan sonra fotoğraflarının çekilmesi için başörtülerini çıkarmaya zorlanan iki Müslüman kadının açtığı davayı çözmek için 17,5 milyon dolar ödemeyi kabul etti.
6.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

2020 Yılında ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.