21 Ocak

21 Ocak

Son dakika 21 Ocak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 21 Ocak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 21 Ocak haber sayfamızda...

21 Ocak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.720 21 ocak haberi bulunmuştur.
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak  Muğla’nın Yatağan ilçesinde Figen Çoban’ın eşi tarafından öldürüldüğü iddiasıyla açılan davanın 5'inci duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti, Figen Çoban’ın eşi Mehmet Emin Ata Çoban’a, haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamadan ‘eşe karşı canavarca hisle öldürme suçundan’ ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Figen Çoban’ın kayınbiraderi Süleyman Çoban ise 17 yıl hapis cezası aldı.
4.04.2024 Gündem
Iğdır'da seçim sonuçları! Kazanan isim belli oldu
Iğdır'da seçim sonuçları! Kazanan isim belli oldu Iğdır'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, DEM Partili Mehmet Nuri Güneş, Belediye Başkanı oldu. AK Parti 2, MHP ise 1 ilçede belediye başkanlığı kazandı.
31.03.2024 Gündem
Türkiye seçimleri Milliyet.com.tr'den takip edecek! Anlık sonuçlar özel seçim sayfasında...
Türkiye seçimleri Milliyet.com.tr'den takip edecek! Anlık sonuçlar özel seçim sayfasında... Türkiye bugün yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
31.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanları ve muhtarları seçmek için 31 Mart günü sandık başına gidecek.
21.03.2024 Haberler
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanları ve muhtarları seçmek için 31 Mart günü sandık başına gidecek.
21.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe...
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
21.03.2024 Gündem
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi'
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi' İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi Gökçen Hacıoğlu vefat etti. Oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Hacıoğlu, babaannesinin mezarının fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi.
21.03.2024 Cadde
İsmail Kartal, Dzeko'dan son anda vazgeçti! İşte Batshuayi tercihinin perde arkası
İsmail Kartal, Dzeko'dan son anda vazgeçti! İşte Batshuayi tercihinin perde arkası Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, hafta boyu antrenmanlarda forvet olarak Edin Dzeko'yu kullanmasına rağmen son anda bu kararından vazgeçerek Michy Batshuayi'ye ilk 11'de yer verdi.
8.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Belçika'da tur kapısını araladı! Konferans Ligi'nde adım adım çeyrek finale
Fenerbahçe, Belçika'da tur kapısını araladı! Konferans Ligi'nde adım adım çeyrek finale UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
8.03.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe evinde geri döndü! Kasımpaşa'yı 90+6'da yıktı
Fenerbahçe evinde geri döndü! Kasımpaşa'yı 90+6'da yıktı Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golü 90+6'da Michy Batshuayi kaydetti.
24.02.2024 Fenerbahçe
Eşi Meksika'ya tatile gitti, dönmedi! Türk babanın 'çocuk' mücadelesi
Eşi Meksika'ya tatile gitti, dönmedi! Türk babanın 'çocuk' mücadelesi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Alper Sancaktar (44), eşi Yeni Antonia Rodriguez Gallegos'un (38), 11 ve 5 yaşlarındaki çocuklarıyla tatile gittiği memleketi Meksika'dan dönmediğini belirtti.
22.02.2024 Haberler
Eşi Meksika'ya tatile gitti, dönmedi! Türk babanın 'çocuk' mücadelesi
Eşi Meksika'ya tatile gitti, dönmedi! Türk babanın 'çocuk' mücadelesi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Alper Sancaktar (44), eşi Yeni Antonia Rodriguez Gallegos'un (38), 11 ve 5 yaşlarındaki çocuklarıyla tatile gittiği memleketi Meksika'dan dönmediğini belirtti.
22.02.2024 Gündem
İsmail Kartal'ın yüzünü güldüren gelişme! Fred saha çalışmalarına başladı
İsmail Kartal'ın yüzünü güldüren gelişme! Fred saha çalışmalarına başladı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertli takımda sakatlığını atlatan Brezilyalı orta saha oyuncusu saha çalışmalarında yer aldı.
20.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yıldızı Fred'in MR sonucu belli oldu! Kasımpaşa maçında forma giyecek mi?
Fenerbahçe'nin yıldızı Fred'in MR sonucu belli oldu! Kasımpaşa maçında forma giyecek mi? Samsunspor maçında sakatlanıp oyuna devam edemeyen Brezilyalı orta saha oyuncusunun MR sonuçları belli oldu.
20.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Fred'den müjdeli haber! İşte son durumu
Fenerbahçe'ye Fred'den müjdeli haber! İşte son durumu Brezilyalı oyuncu 21 Ocak’taki Samsunpor maçında sakatlanmış ve tendonunda kopma tespit edilmişti. Fred, 6 Şubat’ta çekilen MR’ın ardından bireysel çalışmalara başlamıştı. Yıldız futbolcunun son durumu belli oldu.
20.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de tüm gözler Fred'de! Kritik gün
Fenerbahçe'de tüm gözler Fred'de! Kritik gün Samsunspor maçında sakatlanan Sambacı, tedavi sürecinin başarılı geçmesinin ardından 6 Şubat’ta bireysel çalışmalara başlamıştı. Bugün Fred’in MR’ı çekilecek. Eğer sonuç beklendiği gibi güzel çıkarsa, yıldız futbolcu, pazar günkü Kasımpaşa mücadelesinde kadroya dönecek.
19.02.2024 Fenerbahçe
Yüz nakli ameliyatı ile yeni hayatına başlayan Uğur Acar'ın yeni hedefi
Yüz nakli ameliyatı ile yeni hayatına başlayan Uğur Acar'ın yeni hedefi Uğur Acar, 21 Ocak 2012'de Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibinin yaptığı Türkiye'nin ilk yüz nakli ameliyatı ile yeni hayatına başladı.
11.02.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar, üniversiteye hazırlanıyor
Türkiye'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar, üniversiteye hazırlanıyor Türkiye’de ilk yüz nakli ameliyatı ile hayata bağlanan Uğur Acar (31), bırakmak zorunda kaldığı okul sürecini adım adım tamamlıyor. Açıktan liseyi bitiren Acar, üniversite sınavına hazırlanıyor.
11.02.2024 Eğitim
Futbolcuları kaza geçiren Dicle Belediyespor ligden çekildiğini duyurdu
Futbolcuları kaza geçiren Dicle Belediyespor ligden çekildiğini duyurdu 21 Ocak’ta geçirdiği kaza sonucu takım otobüsü devrilen Diyarbakır 1. Amatör Küme B Grubu ekibi Dicle Belediyespor ligden çekildiğini duyurdu.
10.02.2024 Futbol
Fenerbahçe'de Fred'i hırs bastı! Geri dönüş için yoğun tempo
Fenerbahçe'de Fred'i hırs bastı! Geri dönüş için yoğun tempo Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı bireysel idmanlara başlarken, eski gücüne geri dönmek için yoğun tempoda çalıştığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcu 19 Şubat’ta da takım antrenmanlarına katılacak.
9.02.2024 Fenerbahçe
Boğazda arıza yapan tanker, denizaltı fiber kablolarına zarar verdi
Boğazda arıza yapan tanker, denizaltı fiber kablolarına zarar verdi İstanbul Boğazı'nda İğneada arasındaki "KAFOS Denizaltı Fiber Optik Kablo Sistemi" ne ait kabloların bu gece onarılacağı öğrenildi.  
2.02.2024 Gündem
En acı sömestr! 6 gün bankın üzerinde uyudular: Ne özür geldi ne de iyi bir haber
En acı sömestr! 6 gün bankın üzerinde uyudular: Ne özür geldi ne de iyi bir haber Antalya'da sömestir tatilinde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden sınıf arkadaşının cenazesine giden 17 yaşındaki Aysel Betül Karakaş’ın hayatını kaybettiği kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kızına çarpan sürücünün serbest bırakılmasına kızından geri kalan eşyaların arasında odasından tepki gösteren baba Atilla Karakaş sürücüye seslenerek, “belki vicdanı olur gelir konuşuruz’ dedi.
2.02.2024 Gündem
Eğitim için çiftlik aramışlar: 25 terörist tutuklandı
Eğitim için çiftlik aramışlar: 25 terörist tutuklandı Santa Maria Kilisesi’ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 34 şüpheliden 25’i tutuklandı, 9’u adli kontrolle serbest bırakıldı.
2.02.2024 Gündem
En acı sömestr! İki aileyi çocuklarından ayırdı
En acı sömestr! İki aileyi çocuklarından ayırdı Antalya'da sömestr tatilinde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden sınıf arkadaşının cenazesine giden 17 yaşındaki Aysel Betül Karakaş, cenazenin hemen ardından mezarlık çıkışında yaşanan trafik kazasında ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Karakaş, 1 haftalık yaşam savaşını kaybederek hayata gözlerini yumdu. Genç kızın gözü yaşlı annesi, "Bebeğimi trafik kazasıyla benden aldılar. Çaresizim, gücüm sadece gözyaşlarıma yetiyor” diye konuşurken, acılı babada sürücünün kaza sonrası bir özür için bile aramadığını ve ceza almasını istediğini söyledi.
1.02.2024 Haberler
En acı sömestr! Fen lisesinde sınıf arkadaşıydılar: Çok büyük hayalleri vardı
En acı sömestr! Fen lisesinde sınıf arkadaşıydılar: Çok büyük hayalleri vardı Antalya'da sömestr tatilinde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden sınıf arkadaşının cenazesine giden 17 yaşındaki Aysel Betül Karakaş, cenazenin hemen ardından mezarlık çıkışında yaşanan trafik kazasında ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Karakaş, 1 haftalık yaşam savaşını kaybederek hayata gözlerini yumdu.
1.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

21 Ocak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.