24 Ağustos

24 Ağustos

Son dakika 24 Ağustos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 24 Ağustos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 24 Ağustos haber sayfamızda...

24 Ağustos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.773 24 ağustos haberi bulunmuştur.
Hacze giden avukata kabusu yaşattı! Fabrika sahibi kadın için istenen ceza belli oldu
Hacze giden avukata kabusu yaşattı! Fabrika sahibi kadın için istenen ceza belli oldu Kayseri’de, avukat Coşkun Özbek'i (29), haciz işlemine gittiği fabrikada darbedip, yanında gelen avukat Kübra Kürkçü'ye de (28) hakaret ettiği suçlamasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılan fabrika sahibi Serpil Y. (51) hakkında, istenen ceza belli oldu.
3.05.2024 Gündem
Sandro Tonali'ye yeni soruşturma! 50 kez kuralları ihlal etti
Sandro Tonali'ye yeni soruşturma! 50 kez kuralları ihlal etti İngiltere Futbol Federasyonu, Newcastle United forması giyen Sandro Tonali'nin 50 kez bahis kurallarını ihlal ettiği ve hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.
28.03.2024 İspanya La Liga
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Haberler
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait uçak düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Gündem
Türkiye-ABD diyaloğu gerilime rağmen kopmadı
Türkiye-ABD diyaloğu gerilime rağmen kopmadı Türkiye - ABD Stratejik Mekanizması’nın 7. toplantısında, pozitif gündem çerçevesinde iki ülke arasındaki ilişkilerin muhasebesinin yapılması bekleniyor.
7.03.2024 Dünya
Borçlanarak ev alacaklar dikkat: BDDK değişikliğe gitti! Kredi kısıtlamasından kimler muaf?
Borçlanarak ev alacaklar dikkat: BDDK değişikliğe gitti! Kredi kısıtlamasından kimler muaf? Geçtiğimiz yıl devreye alınan ikinci kez ev alacaklara kredi sınırlamasında bazı muafiyetler getirildi. Peki kredi sınırından kimler muaf tutulacak? Şu anda konut kredisinde faiz oranları ne durumda, 1 milyon TL kredi çekmek isteyen bir kişi ne kadar aylık taksit ödüyor? İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler… Süper Lig’de tüm Türkiye’nin gözü kulağı bugün saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş – Galatasaray derbisinde olacak.
3.03.2024 Futbol
BDDK'dan konut kredisi kararı!
BDDK'dan konut kredisi kararı! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), kentsel dönüşüm kapsamındaki riskli konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirdi.
29.02.2024 Haberler
Son dakika: BDDK'dan konut kredisi kararı!
Son dakika: BDDK'dan konut kredisi kararı! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), kentsel dönüşüm kapsamındaki riskli konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirdi.
29.02.2024 Ekonomi
Evlenecek çiftleri ilgilendiriyor: 'Evet' demenin maliyeti 70 bin liradan başlıyor
Evlenecek çiftleri ilgilendiriyor: 'Evet' demenin maliyeti 70 bin liradan başlıyor Kocaeli'de yaz döneminde dünyaevine girmeye hazırlanan çiftleri tatlı bir telaş sararken, organizasyonlu düğünlerin 70 bin TL'den başlayıp, 500 bin TL'ye kadar çıktığı öğrenildi.
12.02.2024 Ekonomi
ATA AÖF final sınavı sonuçları açıklandı mı? 2024 ATA AÖF SORULARI VE CEVAPLARI! ATA AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı
ATA AÖF final sınavı sonuçları açıklandı mı? 2024 ATA AÖF SORULARI VE CEVAPLARI! ATA AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı 2024 ATA AÖF final sınavının ne zaman açıklanacağı sınava katılım gösteren adaylara tarafından merak ediliyor. 13 Ocak 2024 tarihinde yapılan ilk oturumlar ardından gözler soru-cevapların yayımlanacağı tarihe çevrildi. Peki, 2024 ATA AÖF final sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte ATA AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı…
18.01.2024 Bilgi Rehberi
24 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
24 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji her dönem insanlığın ilgi odağı olmuştur. Gökyüzü olayları, yıldızlar ve burçlar takip edilmiş ve yüzyıllardır çeşitli medeniyetlerde hatırı sayılır külliyatlar oluşmuştur. İşte 24 Ağustos hangi burç, yükseleni, özellikleri, yorumları ve çok daha fazlasını sizler için derledik.
8.01.2024 Astroloji
2024 Ağustos Ayı Hangi Burç? Ağustos Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?
2024 Ağustos Ayı Hangi Burç? Ağustos Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur? 2024 yılının gelmesiyle beraber burçlarla ilgili sorular yine gündemde. Ağustos ayı hangi burçtur? Ağustos ayında doğan kişilerin özellikleri nelerdir? Ağustos ayının burç özellikleri nelerdir? İşte, Ağustos ayı burçları ile ilgili detayları sizler için derledik.
4.01.2024 Astroloji
2024 Eylül Ayı Hangi Burç? Eylül Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?
2024 Eylül Ayı Hangi Burç? Eylül Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur? Burçlar, adından sıklıkla söz edilen bir kavramdır. Eylül ayında doğanların burcu ve de burç özelliklerini merak ediyorsanız, yazımızda gerekli tüm bilgileri bulabilirsiniz. Sizin için, burç özellikleri dahil olmak üzere; bu yazıyı hazırladık.
4.01.2024 Astroloji
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı ve Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.
25.12.2023 Gündem
Akkuyu NGS’nı̇n ilk ünitesi için işletmeye alma izni verildi
Akkuyu NGS’nı̇n ilk ünitesi için işletmeye alma izni verildi Nükleer Düzenleme Kurumu (NDK), Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) inşaat projesini yürüten Akkuyu Nükleer A.Ş’ye ilk güç ünitesini devreye almak için gerekli olan ‘İşletmeye Alma İznini’ verdi. İzin, nükleer santralin güvenli şekilde işletilmesine temel teşkil eden devreye alma çalışmalarının başlatılmasına olanak sağlıyor.
12.12.2023 Ekonomi
Ülkenin gündemini sarsan kreş davası ertelendi! 'Biz sadece uyku saatlerini izledik'
Ülkenin gündemini sarsan kreş davası ertelendi! 'Biz sadece uyku saatlerini izledik' Tekirdağ’daki Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalışan ailelerin çocuklarının eğitimi için kurulan ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde geçen yıl çocuklara şiddet uygulandığı gerekçesiyle velilerin şikayetçi olmasının ardından açılan davada ikinci duruşma görüldü.
11.12.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan AB tescili alan Ayaş domatesi paylaşımı
Emine Erdoğan'dan AB tescili alan Ayaş domatesi paylaşımı Emine Erdoğan, Ayaş domatesinin, Avrupa Birliği (AB) nezdinde coğrafi işaretli ürün olarak tescillenmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti.
30.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız! Yerel seçim çalışmalarıyla ilgili partililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını söyleedi. Hedefin tüm belediyeleri kazanmak olduğunu ifade eden Erdoğan, İstanbul ve Ankara'nın önemine de dikkat çekti.
30.11.2023 Haberler
Erdoğan, 'başka bir seçeneğimiz yok' diyerek yerel seçim hedefini açıkladı
Erdoğan, 'başka bir seçeneğimiz yok' diyerek yerel seçim hedefini açıkladı Yerel seçim çalışmalarıyla ilgili partililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. Hedefin tüm belediyeleri kazanmak olduğunu ifade eden Erdoğan, İstanbul ve Ankara'nın önemine de dikkat çekti.
30.11.2023 Gündem
Bir zamanlar dünyanın dördüncü büyük şehriydi
Bir zamanlar dünyanın dördüncü büyük şehriydi Kocaeli tarihi 5 dönemde incelenebilir. Tarih öncesi-Nicomedia dönemi, Roma-Bizans dönemi, Selçuklu dönemi, Osmanlı dönemi, Cumhuriyet dönemi.
29.10.2023 Gündem
Eşi ve oğlu arazi anlaşmazlığında öldürüldü! Kendisinden 4 gündür haber yok
Eşi ve oğlu arazi anlaşmazlığında öldürüldü! Kendisinden 4 gündür haber yok Sivas’ın Kangal ilçesinde 2 ay önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle eşi ve oğlu öldürülen Hatice Ercan’dan 4 gündür haber alınamıyor.
24.10.2023 Gündem
Raşit Çetiner'in sesiyle annesini dolandırdılar! Akılalmaz anlar
Raşit Çetiner'in sesiyle annesini dolandırdılar! Akılalmaz anlar İstanbul Bakırköy'de dolandırılan yaşlı kadının, Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynayan eski futbolcu ve teknik direktör Raşit Çetiner'in annesi olduğu ortaya çıktı.
13.10.2023 Haberler
Raşit Çetiner'in sesiyle annesini dolandırdılar! Akılalmaz anlar
Raşit Çetiner'in sesiyle annesini dolandırdılar! Akılalmaz anlar İstanbul Bakırköy'de dolandırılan yaşlı kadının, Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynayan eski futbolcu ve teknik direktör Raşit Çetiner'in annesi olduğu ortaya çıktı.
13.10.2023 Gündem
Ailelerin evlat nöbeti 1500 günü buldu
Ailelerin evlat nöbeti 1500 günü buldu Çocukları terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırılan ailelerin evlat nöbeti 1500 günü buldu. İlk olarak Hacire Akar tarafından başlatılan evlat nöbetinde 46 aile terör örgütünden kurtulan çocuklarına kavuştu.
11.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

24 Ağustos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.