Altın'da yükseliş trendi sürüyor! 21 Ocak Gram, Çeyrek, Yarım ve tam altın fiyatları...
Altın'da yükseliş trendi sürüyor! 21 Ocak Gram, Çeyrek, Yarım ve tam altın fiyatları... Altın fiyatlarında yaşanan düşüş trendi yeni hafta ile birlikte yükselişe geçti. ABD-İran arasında yaşanan gerilimin ardından 24 ayar külçe altının gramı 310 lira seviyelerini test etmiş. Yaşanan gerilimin sona ermesinin ardından geçtiğimiz hafta içerisinde altın fiyatları 292 lira seviyelerine kadar gerilemişti. Haftanın ilk işlem gününde gram altın 0,78 artışla günü 297,10 liradan tamamladı. Peki Çeyrek altın fiyatlarında son durum ne?
21.01.2020 Ekonomi
Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel gram ve çeyrek altın fiyatları...
Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel gram ve çeyrek altın fiyatları... Altın fiyatları ile ilgili hareketli günler başlıyor. Piyasaların bugün açılacak olmasıyla birlikte vatandaşlar son altın fiyatlarını araştırıyor. Peki şu an Kapalıçarşı'daki gram altın ve çeyrek altın ne kadar?
29.10.2018 Ekonomi
Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?
Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor. Uzmanlar altın fiyatlarındaki son durum değerlendirmesi için neler söyledi? 23 Ekim çeyrek altın fiyatı ve altın fiyatlarındaki güncel durum bilgisi haberimizde.
23.10.2015 Gündem