25 Mayıs

25 Mayıs

Son dakika 25 mayıs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 25 mayıs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 25 mayıs haber sayfamızda...

25 Mayıs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.307 25 mayıs haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Metin Öztürk'ten Fenerbahçe sorusuna cevap!
Galatasaray'da Metin Öztürk'ten Fenerbahçe sorusuna cevap! Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fatih Karagümrük maçından sonra konuştu.
12.05.2024 Galatasaray
Avrupa turnesiyle sahnelere dönüyor
Avrupa turnesiyle sahnelere dönüyor Hande Yener, Avrupa turnesine çıkmaya hazırlanıyor.
12.05.2024 Cadde
Galatasaray'da başkan adayı Sühely Batum'dan Dursun Özbek'e cevap!
Galatasaray'da başkan adayı Sühely Batum'dan Dursun Özbek'e cevap! Galatasaray Başkan adaylarından Sühely Batum, Dursun Özbek'in açıklamalarına cevap verdi.
11.05.2024 Galatasaray
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe uyarılar: Bu gece ve yarın sabaha dikkat
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe uyarılar: Bu gece ve yarın sabaha dikkat Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu güncelledi. İstanbul, İzmir ve Antalya dahil 26 kente "sarı" alarm verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), akşam saat 18.00'den itibaren sağanak uyarı yaptı. Prof. Dr. Orhan Şen ise "İstanbul'da yağış bu gece ve yarın sabah saatlerinde etkisini artıracak" dedi.
10.05.2024 Gündem
Galatasaray Başkan Adayı Sühely Batum'dan Erden Timur cevabı! 'Hepimizin kapısı açık'
Galatasaray Başkan Adayı Sühely Batum'dan Erden Timur cevabı! 'Hepimizin kapısı açık' Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum, seçim çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu.
9.05.2024 Galatasaray
YENİ ⚽ Dünya Futbol Günü ne zaman? 2024 Dünya Futbol Günü hangi gün, ayın kaçında?
YENİ ⚽ Dünya Futbol Günü ne zaman? 2024 Dünya Futbol Günü hangi gün, ayın kaçında? Takvime bir özel gün daha eklendi. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu Dünya Futbol Günü için bir tarih belirledi. Futbol meraklıları ise Dünya Futbol Günü ne zaman? 2024 Dünya Futbol Günü hangi gün, ayın kaçında? sorularını araştırmaya başladı.
9.05.2024 Bilgi Rehberi
Öğleden sonra kente bakış
Öğleden sonra kente bakış Antonio Cosentino’nun yeni üretimlerinden oluşan “Öğleden Sonra” adlı sergisi, 25 Mayıs’ta İMALAT-HANE’de açılıyor.
9.05.2024 Kültür Sanat
SON DAKİKA: Fatih Terim'in tazminatı ortaya çıktı! Ayrılık için tarih verdiler
SON DAKİKA: Fatih Terim'in tazminatı ortaya çıktı! Ayrılık için tarih verdiler Yunan basını, Aris mağlubiyetinin ardından Panathinaikos'un Fatih Terim'le yollarını ayırabileceğini iddia etmişti. Tecrübeli teknik adamıın tazmina bedeli ortaya çıktı.
5.05.2024 Dünyadan Futbol
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor! Icardi için çılgın iddia: Ayrılık için anlaştı
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor! Icardi için çılgın iddia: Ayrılık için anlaştı Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray gelecek sezonun transfer planlamasını da yapmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin yanına genç bir yıldızı transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın bu transfer için 23.5 milyon euroyu gözden çıkarabileceği vurgulandı.
5.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Dursun Özbek 25 Mayıs'ta başkanlık seçimini kazandığı takdirde dev transfer harekatı başlayacak. Yönetim, Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızını kadrosuna katmak istiyor.
4.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Dursun Özbek'in rakibi Süheyl Batum!
Galatasaray'da Dursun Özbek'in rakibi Süheyl Batum! Galatasaray’da 25 Mayıs’ta yapılacak seçimli genel kurul için Dursun Özbek ve Süheyl Batum resmi başvurularını yaptı, başkanlığa aday olduklarını açıkladı. İki aday da dün listelerini Divan Kurulu’na teslim ederek süreci başlattı.
4.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi Süheyl Batum başkanlığa adaylığını koydu. Batum yönetim kurulu listesini Divan Kurulu'na teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi yeniden başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek, listesini teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs’taki seçimde Süheyl Batum’un adaylığı kulisleri hareketlendirdi. Özbek kanadında bu gelişmenin sonucu etkilemeyeceği düşünülürken, listede Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak’ın olmayacağı, Metin Öztürk’ün ise aktif bir rol üstleneceği öğrenildi.
3.05.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Erden Timur'dan seçim açıklaması! 'Görevimiz devam ediyor'
SON DAKİKA: Erden Timur'dan seçim açıklaması! 'Görevimiz devam ediyor' Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, 25 Mayıs'ta yapılacak seçim hakkında konuştu.
2.05.2024 Galatasaray
Türk vatandaşlığı sonrası ilk kez formayı giydi! Filenin Sultanları start verdi
Türk vatandaşlığı sonrası ilk kez formayı giydi! Filenin Sultanları start verdi Milletler Ligi'nin son şampiyonu Filenin Sultanları çalışmalara başladı. Türk vatandaşlığına geçen Alexia Carutasu Filenin Sultanları'nın formasını ilk kez giydi. Öte yandan A Milli Erkek Voleybol Takımımız da Ankara'da çalışmalarına start verdi.
2.05.2024 Voleybol
Galatasaray'da Erden Timur'a büyük baskı! İkna turları başladı
Galatasaray'da Erden Timur'a büyük baskı! İkna turları başladı Galatasaray'da seçimli kongre için geri sayım başlarken yeni yönetimde yer alıp almayacağı belirsiz isimlerin başında Erden Timur geliyor. Başkan Dursun Özbek, rahatsızlıkları bulunan Timur'u yeniden ekibine dahil etmek için ikna turlarına başladı.
1.05.2024 Galatasaray
Manchester United'ın yıldızı Galatasaray'a! Dursun Özbek'ten şampiyonluk hediyesi
Manchester United'ın yıldızı Galatasaray'a! Dursun Özbek'ten şampiyonluk hediyesi Galatasaray'da tek hedef Süper Lig şampiyonluğu... Sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek'in şampiyonluğun gelmesi halinde Manchester United'ın yıldızını kadroya katmak için harekete geçecek.
1.05.2024 Galatasaray
MSÜ TERCİH YAPMA EKRANI 2024: MSÜ Hava, Kara, Deniz Harp Okulu tercihleri ne zaman ve nasıl yapılır? MSÜ tercih kılavuzu ÖSYM
MSÜ TERCİH YAPMA EKRANI 2024: MSÜ Hava, Kara, Deniz Harp Okulu tercihleri ne zaman ve nasıl yapılır? MSÜ tercih kılavuzu ÖSYM Milli Savunma Üniversitesi'nde eğitim almak isteyen adaylara yönelik yapılan sınavı sonuçlar belli oldu ve tercih işlemleri 3 Nisan Çarşamba itibarıyla başladı. Kara, Hava ve Deniz Harp Okulları'nda kadınlar ve erkekler için farklı taban puanları belirleyen Milli Savunma Üniversitesi'nin bünyesinde eğitim almak isteyen adaylar, tercihlerin nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki, MSÜ Hava, Kara, Deniz Harp Okulu tercihleri nasıl yapılır? İşte MSÜ tercih ekranı ve ÖSYM 2024 MSÜ tercih kılavuzu...
1.05.2024 Bilgi Rehberi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek!
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek! Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasarau'da 25 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Dursun Özbek'in listesi netlik kazanmaya başladı. Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak'ın listede yer alıp almayacağı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılacak isimleri tek tek açıkladı.
30.04.2024 Futbol
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek!
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek! Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasarau'da 25 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Dursun Özbek'in listesi netlik kazanmaya başladı. Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak'ın listede yer alıp almayacağı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılacak isimleri tek tek açıkladı.
30.04.2024 Galatasaray
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Kesenin ağzı açıldı
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Kesenin ağzı açıldı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa devlerinin radarında olan Milli futbolcu için Süper Lig devi devreye girdi. İşte detaylar...
30.04.2024 Galatasaray
Okan Buruk'tan 2 yıllık imza! İşte yeni maaşı
Okan Buruk'tan 2 yıllık imza! İşte yeni maaşı Galatasaray'da geçen sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen ve bu sezon da mutlu sona yakın olan Okan Buruk yeni sözleşmeye imza attı.
30.04.2024 Galatasaray
Yıldız yağmuru
Yıldız yağmuru  Sanatın tüm renkleri İş Sanat sahnesinde bir araya geliyor. Sezonun sürprizi ise Türkiye İş Bankası’nın bir asırlık tarihini Plácido Domingo, Murat Karahan ve Elena Stikhina’nın aynı sahneyi paylaşacağı gala konseri ile kutlaması.
28.04.2024 Kültür Sanat
Dursun Özbek'ten şampiyonluk sözleri: Bu sezonu taçlandıracağız
Dursun Özbek'ten şampiyonluk sözleri: Bu sezonu taçlandıracağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk yarışıyla ilgili flaş bir açıklama yaptı.
27.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

25 Mayıs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.