26 Mart

26 Mart

Son dakika 26 mart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 26 mart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 26 mart haber sayfamızda...

26 Mart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.614 26 mart haberi bulunmuştur.
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 tam 343 saat uçtu
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 tam 343 saat uçtu Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati tam 343 saat! İşte detaylar...
10.05.2024 Gündem
İnternette bulduğu ilk numarayı aradı; 7 bin liralık şok!
İnternette bulduğu ilk numarayı aradı; 7 bin liralık şok! Bakırköy’de çamaşır makinesinin arızalanması üzerine internetten numarasını bulduğu tamirciyi evine çağıran Gülay Erman, iddiaya göre makinesini tamir için gelenlerden ne makinesini ne de parasını geri alabildi.
5.05.2024 Haberler
İnternette bulduğu ilk numarayı aradı; 7 bin liralık şok!
İnternette bulduğu ilk numarayı aradı; 7 bin liralık şok! Bakırköy’de çamaşır makinesinin arızalanması üzerine internetten numarasını bulduğu tamirciyi evine çağıran Gülay Erman, iddiaya göre makinesini tamir için gelenlerden ne makinesini ne de parasını geri alabildi.
5.05.2024 Gündem
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı! Yerli motor ile rekor irtifa
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı! Yerli motor ile rekor irtifa Bayraktar TB3, 34. ve 35. test uçuşu da başarıyla tamamladı. Yerli motor ile rekor irtifa gerçekleştirildi. Yeni gelişmeyi Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu.
2.05.2024 Gündem
Gabonlu Dina'nın ailesi feryat etti: Okumaya gönderdim tabut içinde geri aldım
Gabonlu Dina'nın ailesi feryat etti: Okumaya gönderdim tabut içinde geri aldım Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 3’üncü duruşmasında, Gabon Büyükelçisi Bernard Avouma da yer aldı. Duruşmada, Baba Guy Serge Ibouanga, “Ben kızımı okumaya gönderdim ama tabut içinde geri aldım” dedi. Dursun Acar’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken; Dina'nın son görüldüğü apartmanda keşif yapılması talebi ise reddedildi.
29.04.2024 Gündem
Yumrukçu veli suç makinesi çıktı
Yumrukçu veli suç makinesi çıktı Sarıyer’de Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu’nda öğretmeni yumruklayan öğrenci velisi Ali Çarık tutuklandı. Öğretmenin şikâyetçi olduğu Çarık’ın dört farklı suçtan kaydı çıktı.
27.04.2024 Gündem
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu İsrail, toplu mezarla ilgili haberleri incelediğini iddia etti.
22.04.2024 Dünya
Fatih’te tartıştığı çarşaflı kadını yerde sürüklemişti! İstenen ceza belli oldu
Fatih’te tartıştığı çarşaflı kadını yerde sürüklemişti! İstenen ceza belli oldu Fatih’te alışveriş anlaşmazlığı iddiasıyla tartıştığı siyah çarşaf giyimli kadını iterek yerde sürükleyen şüpheliye yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede şüpheli için istenen ceza belli oldu.
22.04.2024 Gündem
La Liga'da El Clasico heyecanı! Şampiyonluk yolunda kritik maç
La Liga'da El Clasico heyecanı! Şampiyonluk yolunda kritik maç İspanya La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, yarın sahasında Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Ligde liderlik koltuğunda oturan Madrid ekibi, müsabakadan galip ayrılması halinde rakibiyle puan farkını 11'e yükselterek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacak.
20.04.2024 İspanya La Liga
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca süren testlerde iki prototipi de test uçuşları gerçekleştiren Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı. Selçuk Bayraktar o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
19.04.2024 Gündem
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı Yılın üçüncü ABD Merkez Bankası (Fed) Bej Kitap raporuna göre ABD'de bölgesel ekonomik faaliyetler artıyor, tüketici harcamaları yükseliyor, turizm faaliyetleri büyüyor ve konut satışları ülke genelinde iyileşiyor.
18.04.2024 Uzmanpara
Şirket hisseleri çakılan Trump en zengin 500 listesinden düştü
Şirket hisseleri çakılan Trump en zengin 500 listesinden düştü Eski başkan mal varlığının Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne girmesi için gereken 5,8 milyar doların altına düşmesi nedeniyle liste dışında kaldı.
10.04.2024 Dünya
İftar daveti hayatını kurtadı: Koltukta oturmuş olsaydım, ölürdüm
İftar daveti hayatını kurtadı: Koltukta oturmuş olsaydım, ölürdüm Diyarbakır'da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet eden dernek başkanı Mehmet Topkaç, olay sırasında yakındaki komşusunda iftarda olduğunu belirterek, "Eğer koltukta oturmuş olsaydım röportaj yapacak durumda değildim. Oturduğum yerde mermi kafaya isabet etmişti. Alnın hizasında gelmiş" dedi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
2.04.2024 Gündem
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet Kaza duyulduğu an tüm dünyada son dakika oldu. İnternette yayılan ve gerçekte neler olduğuna dair yapılan tahminler de birbiri ardına geldi. Dünyada olup biten neredeyse her şeyi tahmin etmeleri ile nam salan Simpsonlar'ın bu kez de büyük yıkımı bildiği sosyal medyada yayıldı. Ancak bu kez bir fark vardı, gerçek birkaç gün sonra ortaya çıktı.
2.04.2024 Dünya
Ortak sınavların soru ve cevapları yayımlandı
Ortak sınavların soru ve cevapları yayımlandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönem birinci yazılı sınavları, 6. sınıf Türkçe ile 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı dersleri için 26 Mart’ta; 6 ve 9. sınıf matematik dersleri için de 27 Mart’ta ülke genelinde yapıldı.
31.03.2024 Eğitim
ABD'nin en büyük kargo vinci, köprü kazasının enkazını temizlemek için Baltimore'a getirildi
ABD'nin en büyük kargo vinci, köprü kazasının enkazını temizlemek için Baltimore'a getirildi Maryland Valisi Wes Moore, Baltimore'de Francis Scott Key Köprüsü'ne çarpan kargo gemisi 'Dali'nin, devasa uzunlukta olduğunu ve üzerinde de köprü enkazı bulunduğunu belirtti. Vali Moore, "Yani geminin üzerinde duran 3 bin, 4 bin ton çelikten bahsediyoruz, bu yüzden yapacak çok işimiz var." dedi.
30.03.2024 Dünya
Adım adım geliyor! Bayraktar TB3'ten yeni başarı
Adım adım geliyor! Bayraktar TB3'ten yeni başarı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 27 saat havada kaldığı 26. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile havalanan milli SİHA, 27 saatlik uçuşu sırasında gökyüzünde toplam 4.600 km mesafe katetti.
29.03.2024 Gündem
GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ELENDİ? 👰🏻🍰 29 Mart 2024 Gelinim Mutfakta şefin pastasını kim iyi, kim kötü yaptı? İşte puan durumu
GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ELENDİ? 👰🏻🍰 29 Mart 2024 Gelinim Mutfakta şefin pastasını kim iyi, kim kötü yaptı? İşte puan durumu Kanal D'nin büyük ilgi gören yarışması Gelinim Mutfakta yarışması haftanın finalini tamamladı. Gelinler ve kayınvalideler arasında geçen çekişme sonucunda kim en yüksek puanı toplayıp çeyrek altını ve 10 bileziği kazandı? Hangi gelin hafta boyu en düşük puanı toplayarak yarışmadan elendi? İşte Gelinim Mutfakta günlük ve haftalık puan durumu tablosu
29.03.2024 Bilgi Rehberi
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırmak için 60 milyon dolar ayrıldı
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırmak için 60 milyon dolar ayrıldı Kargo gemisinin çarpmasıyla yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nün enkazı için en büyük vinç getirilecek, yeniden inşa için telaffuz edilen rakam ise 2 milyar dolar.
29.03.2024 Dünya
Bir aileyi yok eden kaza! TIR şöförü tutuklandı
Bir aileyi yok eden kaza! TIR şöförü tutuklandı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde karşı şeride geçip çarptığı otomobildeki aynı aileden 2’si çocuk 6 kişinin ölümüne neden olan TIR'ın şoförü Şükrü K. tutuklandı.
28.03.2024 Gündem
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
SURVİVOR SON ELEME ADAYI🏝️Survivor All Star dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor bu haftanın eleme adayları belli oldu!
SURVİVOR SON ELEME ADAYI🏝️Survivor All Star dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor bu haftanın eleme adayları belli oldu! Survivor All Star 2024 yarışmasında heyecan dolu anlar nefes kesmeye devam ediyor. Survivor'da haftanın dördüncü ve son dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir rekabet gerçekleşti. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. Kaybeden ise ada konseyinde haftanın son eleme adayını belirledi. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 26 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Süper Loto’da 6 bilen talihli 29 milyon kazandı
Süper Loto’da 6 bilen talihli 29 milyon kazandı Süper Loto’da 26 Mart Salı günü gerçekleştirilen çekilişte, Milli Piyango Online üzerinden oynayarak 6 bilen bir kişi 29 milyon 652 bin 643 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye; 13, 18, 22, 27, 45, 48 sayılarına isabet etti.
28.03.2024 Ekonomi
Dünyada bayramlar öncesi çikolata endişesi var
Dünyada bayramlar öncesi çikolata endişesi var Küresel emtia piyasalarında kakao fiyatı ton başına yeni rekor seviyeler deniyor. Önceki gün (26 Mart’ta) 10 bin dolar sınırının üzerini test eden kakao fiyatı, dün ise ton başına 9 bin 776 dolar sınırında kaldı.
28.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

26 Mart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.