3. Selim'e ait! Ortaya çıktı, 'Bir daha olursa katlederim'
3. Selim'e ait! Ortaya çıktı, 'Bir daha olursa katlederim' Sultan 3. Selim’in Topkapı Sarayı önünden sandalla türkü söyleyerek geçen ‘yabancı’ gemicilere ilişkin bir hattı (resmi yazısı) ortaya çıktı. Sultan Selim sadaret kaymakamına yazdığı yazıda “Bir daha öyle edepsizlik etmesinler. Her kim olur ise bilaaman katlederim” demiş.
2.12.2020 Gündem
3. Selim Dönemi Islahatları Nelerdir?
3. Selim Dönemi Islahatları Nelerdir? Osmanlı Padişahları özellikle son dönemlerde Osmanlı'nın kötü gidişini durdurmak amacıyla birtakım ıslahatlar yapmak zorunda kalmıştır. Bu durum bazı padişahlarda daha çok ön plana çıkmıştır. Osmanlı'nın son dönemlerinde çeşitli ıslahatlar yapan padişahlardan bir tanesi de 3. Selim’dir. 3. Selim dönemi ıslahatları ile ilgili detayları derledik.
20.10.2020 Eğitim
Mesut Özil'in 3. Selim gafı yapmaması anormal olurdu
Mesut Özil'in 3. Selim gafı yapmaması anormal olurdu Mesut Özil, Youtube'taki Hypebeast kanalı için Londra'daki evinin kapılarını açtı. Buraya kadar bir problem var mı? Hayır yok. Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, hayranlarına jest yapıyor. Biz de onunla beraber keyifli bir video izleme peşindeyiz... Derken o da ne?
8.03.2018 Spor