3 Terörist

3 Terörist

Son dakika 3 terörist haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3 terörist gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3 terörist haber sayfamızda...

3 Terörist

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.378 3 terörist haberi bulunmuştur.
Fırat Kalkanı bölgesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi
Fırat Kalkanı bölgesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini paylaştı.
27.04.2024 Gündem
Pençe-Kilit'te 3 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit'te 3 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit bölgesinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
15.03.2024 Gündem
MİT'in çökerttiği terör hücresinde İsrail izi! Üzerindeki notlar dikkat çekti
MİT'in çökerttiği terör hücresinde İsrail izi! Üzerindeki notlar dikkat çekti Terör örgütü DEAŞ hücresinde yer alan bir teröristin üzerinden İsrail parası çıktığı öğrenildi. Paranın üzerindeki yazılan notlar ise dikkat çekti.
13.01.2024 Haberler
MİT'in çökerttiği terör hücresinde İsrail izi! Üzerindeki notlar dikkat çekti
MİT'in çökerttiği terör hücresinde İsrail izi! Üzerindeki notlar dikkat çekti Terör örgütü DEAŞ hücresinde yer alan bir teröristin üzerinden İsrail parası çıktığı öğrenildi. Paranın üzerindeki yazılan notlar ise dikkat çekti.
13.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Mücadelemize devam ediyoruz
Bakan Yerlikaya: Mücadelemize devam ediyoruz Mardin’e gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “7 aydan beri İçişleri Bakanı olarak arkadaşlarımla beraber çalışıyoruz. 2024 yılında da yine biz şehirlerimizin, ülkemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden can siperane çalışmaya azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri başta bölücü terör örgütü olmak üzere terör örgütlerinin her biri ile ilgili hiçbir şekilde göz açtırmadan mücadelemize devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.
31.12.2023 Gündem
MSB duyurdu! PKK'lı 3 terörist teslim oldu
MSB duyurdu! PKK'lı 3 terörist teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan PKK'lı 3 teröristin Habur'daki Hudut Karakoluna teslim olduğunu duyurdu.
14.12.2023 Gündem
MSB açıkladı: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB açıkladı: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
3.12.2023 Gündem
Diyarbakır'da operasyon! Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı
Diyarbakır'da operasyon! Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır Lice Kıyıköy kırsalında, 1’i turuncu, 2’si gri kategoride olmak üzere 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
25.10.2023 Haberler
Irak'ın kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyindeki tespit edilen 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
21.10.2023 Gündem
Suriye’nin kuzeyinde 7 PKK’lı öldürüldü
Suriye’nin kuzeyinde 7 PKK’lı öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde 7 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
11.09.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 PKK'lı terörist yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 PKK'lı terörist yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'da 3 PKK'lı teröristin yakalandığını açıkladı.
10.09.2023 Gündem
Görüntüler paylaşıldı! Diyarbakır'da keşif sırasında keşfedilen teröristlere operasyon
Görüntüler paylaşıldı! Diyarbakır'da keşif sırasında keşfedilen teröristlere operasyon Diyarbakır'da keşif sırasında keşfedilen teröristlere yönelik operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyon anını sosyal medya hesabından paylaştı.
26.08.2023 Haberler
Görüntüler paylaşıldı! Diyarbakır'da keşif sırasında tespit edilen teröristlere operasyon
Görüntüler paylaşıldı! Diyarbakır'da keşif sırasında tespit edilen teröristlere operasyon Diyarbakır'da keşif sırasında keşfedilen teröristlere yönelik operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyon anını sosyal medya hesabından paylaştı.
26.08.2023 Gündem
Saldırı hazırlığındaki 3 terörist etkisiz hale getirildi
Saldırı hazırlığındaki 3 terörist etkisiz hale getirildi Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine yönelik saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.
21.08.2023 Haberler
Saldırı hazırlığındaki 3 terörist etkisiz hale getirildi
Saldırı hazırlığındaki 3 terörist etkisiz hale getirildi Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine yönelik saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.
21.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı! İşte son 2 ayda teslim olan terörist sayısı
Bakan Yerlikaya açıkladı! İşte son 2 ayda teslim olan terörist sayısı Diyarbakır'da 3 teröristin daha teslim olduğunu duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 aylık bilançoyu da açıkladı.
18.08.2023 Gündem
İran'da türbe saldırısıyla bağlantısı olan 10 kişi gözaltına alındı
İran'da türbe saldırısıyla bağlantısı olan 10 kişi gözaltına alındı İran'ın Şiraz kentindeki Şah Çerağ Türbesi’ne gerçekleştirilen silahlı saldırıyla bağlantılı 10 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
14.08.2023 Dünya
Görüntüler paylaşıldı! PKK'lı teröristler Mardin'de böyle vuruldu
Görüntüler paylaşıldı! PKK'lı teröristler Mardin'de böyle vuruldu Mardin'de tespit edilen teröristler, F-16 ve ATAK helikopterleriyle ateş altına alındı. Komandolar ve güvenlik korucularının da katıldığı operasyonda 3 PKK'lı etkisiz hale getirilirken o anların görüntüleri de paylaşıldı.
5.08.2023 Haberler
Mardin'de sıcak çatışma! PKK'lı teröristler böyle vuruldu
Mardin'de sıcak çatışma! PKK'lı teröristler böyle vuruldu Mardin'de tespit edilen teröristler, F-16 ve ATAK helikopterleriyle ateş altına alındı. Komandolar ve güvenlik korucularının da katıldığı operasyonda 3 PKK'lı etkisiz hale getirilirken o anların görüntüleri de paylaşıldı.
5.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı! Yüksekova'da terör örgütüne darbe
Bakan Yerlikaya açıkladı! Yüksekova'da terör örgütüne darbe Yüksekova'daki 'Şehit Polis Memuru Burak Derya Operasyonu'nda terör örgütüne darbe vuruldu. Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı.
20.06.2023 Gündem
Diyarbakır'da sıcak çatışma! 3 PKK'lı terörist öldürüldü
Diyarbakır'da sıcak çatışma! 3 PKK'lı terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Lice kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
3.06.2023 Haberler
Son dakika...Diyarbakır'da sıcak çatışma! 3 PKK'lı terörist öldürüldü
Son dakika...Diyarbakır'da sıcak çatışma! 3 PKK'lı terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Lice kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
3.06.2023 Gündem
Şırnak'ta sıcak çatışma: 2 şehit
Şırnak'ta sıcak çatışma: 2 şehit Şırnak'ta Bestler Dereler bölgesinde arazi araması esnasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 1 asker ve 1 güvenlik korucusu ağır yaralandı. Operasyonlarda 3 terörist etkisiz hale getirildi.
16.05.2023 Haberler
Son dakika! Şırnak'ta sıcak çatışma: 3 şehit
Son dakika! Şırnak'ta sıcak çatışma: 3 şehit Şırnak'ta Bestler Dereler bölgesinde arazi araması esnasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 güvenlik korucusu ağır yaralandı. Operasyonlarda 3 terörist etkisiz hale getirildi.
16.05.2023 Gündem
MSB: 3 terörist daha teslim oldu
MSB: 3 terörist daha teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 3 PKK’lı teröristin daha teslim olduğunu açıkladı.
6.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3 Terörist ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.