Oynatma Listesi
HABERLER

Görüntüler paylaşıldı! Diyarbakır'da keşif sırasında keşfedilen teröristlere operasyon

Diyarbakır'da keşif sırasında keşfedilen teröristlere yönelik operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyon anını sosyal medya hesabından paylaştı.

Terör örgütlerine darbeler peş peşe gelirken son gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı. Diyarbakır'da EGM İHA keşif gözetleme faaliyeti sırasında tespit edilen 3 teröriste yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda teröristler etkisiz hale getirilirken Bakan Yerlikaya o anların görüntülerini paylaştı.

Sosyal medya hesabından da operasyona ilişkin bilgiler veren Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı; 3 terörist etkisiz hale getirildi. Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve Jandarma Genel Komutanlığımızın koordinesinde yürütülen operasyon kapsamında, EGM İstihbarat Başkanlığımız, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğümüz, Havacılık Dairesi Başkanlığımız ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığımızca yapılan çalışmalarda;

EGM İHA keşif gözetleme faaliyeti sırasında Diyarbakır kırsalında 3 terörist tespit edildi.

Bu sabah, Diyarbakır PÖH, JÖH, JOPER ile EGM-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 3️ terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi, terör örgütünün sözde sivil yapılanması (YPS) mensubu 1️ şahıs ise sağ olarak yakalandı.

Teröristlere yardım ve yataklık eden 4️ şüpheli gözaltına alındı. Operasyonu gerçekleştiren kahraman polis ve Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizlerle.

Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER