30 Aralık

30 Aralık

Son dakika 30 aralık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 30 aralık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 30 aralık haber sayfamızda...

30 Aralık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.841 30 aralık haberi bulunmuştur.
Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde detaylar ortaya çıktı
Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde detaylar ortaya çıktı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 kişi hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı.
4.05.2024 Gündem
Diş teknisyeni eski eşini ve kızını öldürmüştü: Hedef gözetmeksizin ateş ettim
Diş teknisyeni eski eşini ve kızını öldürmüştü: Hedef gözetmeksizin ateş ettim Konya’nın Seydişehir ilçesinde boşandığı Ayşe Gezer (35) ile kızı Gözde Nur Doğan'ı (17) av tüfeğiyle öldüren diş teknisyeni Bekir Doğan (44) ilk duruşmadaki savunmasında, ''Ayşe yataktaydı. Hedef gözetmeksizin ateş ettim. Öldürme amacım olsaydı, kafasına sıkardım'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Sinan Ateş cinayeti: 22 kişi hakkında iddianame düzenlendi
Sinan Ateş cinayeti: 22 kişi hakkında iddianame düzenlendi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili tutuklu 22 kişi hakkında, soruşturmayı tamamlayarak iddianame düzenledi. Haklarında yurt dışı çıkış yasağı getirilen 17 kişi hakkındaki soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.
30.04.2024 Gündem
İddianame 16 ay sonra tamam
İddianame 16 ay sonra tamam Ankara Çukurambar’da 30 Aralık 2022’de silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinde iddianame, 16 aya yakın süren çalışmaların ardından tamamlandı.
30.04.2024 Gündem
Eski eşi ile kızını öldüren diş teknisyenin cezası belli oldu
Eski eşi ile kızını öldüren diş teknisyenin cezası belli oldu Konya'nın Seydişehir ilçesinde boşandığı Ayşe Gezer (35) ile kızı Gözde Nur Doğan'ı (17) av tüfeği ile vurarak öldüren diş teknisyeni Bekir Doğan (44) hakkında, ‘boşandığı eski eşi kasten öldürme’, ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.
16.04.2024 Gündem
Kartlı ödemeler yüzde 122 artış gösterdi
Kartlı ödemeler yüzde 122 artış gösterdi Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile 2023 yılında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 artarak 8 trilyon 241 milyar TL oldu.
29.03.2024 Ekonomi
2023 yılında kartlı ödeme tutarı arttı
2023 yılında kartlı ödeme tutarı arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile 2023 yılında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 artarak 8 trilyon 241 milyar TL oldu.
29.03.2024 Uzmanpara
Dani Alves için intihar iddiası! Kardeşi açıklama yaptı
Dani Alves için intihar iddiası! Kardeşi açıklama yaptı Cezaevinde bulunan dünyaca ünlü eski yıldız futbolcu Dani Alves'in intihar ettiği iddia edildi. Konuyla ilgili kardeşi açıklama yaptı.
10.03.2024 Futbol
Filistin’in işgaline karşı hukuki tespitler sunulacak
Filistin’in işgaline karşı hukuki tespitler sunulacak Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız, bugün İsrail’in Filistin topraklarına yönelik işgali konusunda Türkiye’nin Uluslararası Adalet Divanı’ndaki sözlü sunumunu gerçekleştirecek.
26.02.2024 Gündem
SON DAKİKA | Dani Alves 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı
SON DAKİKA | Dani Alves 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı Barcelona, Juventus ve PSG gibi takımlarda forma giyen Brezilyalı eski oyuncu, cinsel saldırı suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.02.2024 Dünyadan Futbol
Alev Alatlı, 80 yaşında hayatını kaybetti! 'Yazar olmak önce dava gerektiriyor’
Alev Alatlı, 80 yaşında hayatını kaybetti! 'Yazar olmak önce dava gerektiriyor’ Yazar, akademisyen ve ekonomist Alev Alatlı yaşamını yitirdi. 80 yaşındaki Alatlı İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumdu.
3.02.2024 Kültür Sanat
Gizli katil: Hastaneye yetişseniz bile geri dönüşü yok
Gizli katil: Hastaneye yetişseniz bile geri dönüşü yok Kış aylarının gelmesiyle birlikte kullanımı artan sobalardan sızan karbonmonoksit gazından onlarca kişi hayatını kaybediyor. Gizli katil olarak bilinen zehirlenmenin önüne geçmek için uzmanlar, gazın insan kanında oksijen taşıyan hücreleri durdurması sonucu boğularak ölümlere sebebiyet verdiğin söyledi.
30.01.2024 Gündem
22 yıl önce bitkisel hayata girdi! ‘Her 30 Aralık’ta ölüp, 31 Aralık’ta doğuyoruz’
22 yıl önce bitkisel hayata girdi! ‘Her 30 Aralık’ta ölüp, 31 Aralık’ta doğuyoruz’ Bursa’da 22 yıl önce bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
1 aydır haber alınamıyordu! Dağda kaybolan adamdan bir iz bulundu
1 aydır haber alınamıyordu! Dağda kaybolan adamdan bir iz bulundu Muğla’da bir ay önce yakınları ile çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmaları devam ederken yaşlı adama ait olabileceği düşünülen bir kova bulundu.
28.01.2024 Haberler
1 aydır haber alınamıyordu! Dağda kaybolan adamdan bir iz bulundu
1 aydır haber alınamıyordu! Dağda kaybolan adamdan bir iz bulundu Muğla’da bir ay önce yakınları ile çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmaları devam ederken yaşlı adama ait olabileceği düşünülen bir kova bulundu.
28.01.2024 Gündem
Ormanda kaybolmuştu! Aramalar 8 gün sonra yeniden başladı
Ormanda kaybolmuştu! Aramalar 8 gün sonra yeniden başladı Muğla’da 30 Aralık'ta mantar toplamak için gittiği ormanda kaybolan İsa Çiftçi'yi (65) arama çalışmalarına, verilen 8 gün aranın ardından yeniden başlandı.
28.01.2024 Gündem
İzmir'de 6 kişinin öldüğü vinç kazasında yeni gelişme
İzmir'de 6 kişinin öldüğü vinç kazasında yeni gelişme İzmir'deki otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin de yaralandığı olaya ilişkin 1 firari ile 6 tutuksuz sanığın yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı.
26.01.2024 Gündem
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
20.01.2024 Futbol
Atatürk'ün leblebilerini yürüten çocuk Hanri toprağa verildi
Atatürk'ün leblebilerini yürüten çocuk Hanri toprağa verildi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ömrünü adayan, oluşturduğu 20 binden fazla parçadan oluşan Atatürk fotoğrafları koleksiyonuyla tüm dünyayı dolaşarak sergiler açan ve tedavi gördüğü hastanede yaşlılık sebebiyle hayatını kaybeden İzmirli Hanri Benazus (94), toprağa verildi.
16.01.2024 Gündem
Evde yaptı, uzay gemisine bağlandı! Türk telsizciden Alper Gezeravcı'ya çağrı
Evde yaptı, uzay gemisine bağlandı! Türk telsizciden Alper Gezeravcı'ya çağrı Evde yaptığı telsizle dünya dışına seslenen ABD'li adam çok konuşuldu, ancak bu ilk değil! 1980'lerin sonundan 2000'li yıllara kadar sohbet etmek için uçsuz bucaksız internet ağı ya da dünyanın her yerine ulaşabileceğiniz sosyal medya platformları yoktu. Telsizler sayesinde iletişimin boyut atladığı dönemde ilk kez Türk telsizci, uzaydaki astronotla iletişime geçti. Şimdi ise sırada başka bir hedefi var.
11.01.2024 Gündem
Demet Özdemir'den sağlık durumuyla ilgili açıklama
Demet Özdemir'den sağlık durumuyla ilgili açıklama Son zamanlarda bazı sağlık sorunları yaşadığı söylenilen Demet Özdemir, sosyal medya hesabından son durumuyla illgili açıklama yaptı.
9.01.2024 Cadde
Öldürdü, parçaladı, cenazesine katılıp dua etti!
Öldürdü, parçaladı, cenazesine katılıp dua etti! Eskişehir’de bedeni parçalanmış olarak bulunan Nazmi Önal ile aynı kanepede yıllarca beraber uyuyan ve cenazesine katılan kardeşi M.Ö., JASAT ekipleri tarafından cinayet işlediği gerekçesiyle gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
30 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
30 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Günümüzde astrolojiye olan ilgi her geçen gün artıyor. Burcunu öğrenmek isteyen kişiler ise doğum tarihlerine göre burç yorumlarını okuyabiliyorlar. 30 Aralık hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
8.01.2024 Astroloji
Bahçeli'den Kelime-i Tevhid bayrağı yorumu! 'Tarihe not düşüyorum' diyerek açıkladı
Bahçeli'den Kelime-i Tevhid bayrağı yorumu! 'Tarihe not düşüyorum' diyerek açıkladı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde 'Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde açıklamalarda bulundu.
6.01.2024 Haberler
Bahçeli'den Kelime-i Tevhid bayrağı yorumu! 'Tarihe not düşüyorum' diyerek açıkladı
Bahçeli'den Kelime-i Tevhid bayrağı yorumu! 'Tarihe not düşüyorum' diyerek açıkladı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde 'Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde açıklamalarda bulundu.
6.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

30 Aralık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.