31 Ağustos

31 Ağustos

Son dakika 31 Ağustos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 31 Ağustos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 31 Ağustos haber sayfamızda...

31 Ağustos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.603 31 ağustos haberi bulunmuştur.
Afet bölgesinde katkı payı muafiyeti uzatıldı
Afet bölgesinde katkı payı muafiyeti uzatıldı Afet bölgesinde yaşayan vatandaşlar için muayene katkı payı muafiyeti 31 Ağustos 2024'e uzatıldı.
2.05.2024 Ekonomi
'Balıkçılığın gelişmesi için 22 yılda 42 milyar lira destek sağladık'
'Balıkçılığın gelişmesi için 22 yılda 42 milyar lira destek sağladık' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Balıkçılık sektörümüzün gelişmesi için son 22 yılda güncel rakamlarla; 23,2 milyar lira ÖTV indirimli yakıt desteği, 16,5 milyar lira yetiştiricilik desteği, 561,6 milyon lira küçük ölçekli balıkçılık desteği ve diğer desteklerle toplam 42 milyar lira destek sağladık" dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Tek karede yüz yıllık üretim
Tek karede yüz yıllık üretim Tarım ve Orman Bakanlığı “14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması” bu yıl “Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı” temasıyla gerçekleşiyor.
29.04.2024 Kültür Sanat
Macar sinamasına “Geniş Açı”lı sergi
Macar sinamasına “Geniş Açı”lı sergi Liszt Enstitüsü  Macar Kültür Merkezi İstanbul, Macar sinemasının doğuşunun 120...
27.04.2024 Pazar
20 ton hamsiye el konuldu
20 ton hamsiye el konuldu Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, balıkçılık sezonu içerisinde bin 193 denetim gerçekleştirilen kentte kurallara uymayan 17 balıkçıya toplam 439 bin 235 TL idari para cezası uygulandığını, yasal boy sınırı altında avlandığı tespit edilen 20 ton hamsi ile 80 kilogram istavrite el konulduğunu açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Balıkçılıkta avlanma sezonu 15 Nisan'da sona eriyor
Balıkçılıkta avlanma sezonu 15 Nisan'da sona eriyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak.
14.04.2024 Ekonomi
Televizyon programında eşinin üzerine yürümüştü! Eşini öldüren sanıktan şok savunma
Televizyon programında eşinin üzerine yürümüştü! Eşini öldüren sanıktan şok savunma Bursa’da, otomobilde tartıştıktan sonra araçtan inip uzaklaşan eşi Leyla Koca'yı (45) peşinden gidip, 4 bıçak darbesiyle öldüren tutuklu sanık Hakkı Koca (55), ilk duruşmada, "Leyla, telefonumla sevgilisini aradı sonra da telefonu bana attı, araçtan indi. Yakalamak için peşinden koştum. Ellerinde demir çubuklar bulunan 3 kişi bana saldırdı. Leyla'nın üzerine düştüm. İlk bıçak darbesini orada vurdum" dedi.
1.04.2024 Gündem
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde'
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde' Neredeyse 22 yıldır birlikte olan, her fırsatta kameralar önünde el ele, gülümseyerek poz veren, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sevilen çifti Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton; gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aralık ayından beri ortada görünmeyen ve karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan Kate Middleton hakkında söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaya atılan Rose Hanbury iddiası, ünlü çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığının düşünülmesine neden oldu. İşte detaylar...
13.03.2024 Cadde
Usta objektiflerden hayata bakış
Usta objektiflerden hayata bakış Kocamustafapaşa’da 100 yılı aşkın süredir sessizce bekleyen ve nihayet restore edilerek İstanbullulara kazandırılan Bulgur Palas, Magnum’un objektifini keşfetmeye çağırıyor!
7.03.2024 Kültür Sanat
Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu.
5.03.2024 Fenerbahçe
Haiti'de 'Barbekü' ayaklanması: 4 bin mahkum firar etti, hapishaneler boşaldı!
Haiti'de 'Barbekü' ayaklanması: 4 bin mahkum firar etti, hapishaneler boşaldı! 'Barbekü' lakaplı suç örgütü liderinin Başbakan'ı devirme çağrısı ülkedeki şiddet olaylarını görülmemiş bir boyuta taşıdı. Başkentte ağır silahlı çatışmalar yaşanıyor.
4.03.2024 Dünya
Derya Şensoy ve Müjgan Ferhan Şensoy babalarının doğum gününü kutladı
Derya Şensoy ve Müjgan Ferhan Şensoy babalarının doğum gününü kutladı Müjgan Ferhan Şensoy ve kardeşi Derya Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde hayata veda eden babaları, usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'u doğum gününde andılar.
26.02.2024 Cadde
SON DAKİKA | TFF, Süper Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı
SON DAKİKA | TFF, Süper Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı.
22.02.2024 Süper Lig
Derya Şensoy: Bir yaş daha aldım
Derya Şensoy: Bir yaş daha aldım 31 Ağustos 2021 tarihinde yaşamını yitiren Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızı Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda 34'üncü yaş gününü kutladı.
9.02.2024 Cadde
Fenerbahçe Kulübü'nün borcu açıklandı!
Fenerbahçe Kulübü'nün borcu açıklandı! Fenerbahçe Kulübü'nün borcu 11 Milyar 466 Milyon TL olarak açıklandı.
3.02.2024 Fenerbahçe
Kamu işçileri ek zam istiyor
Kamu işçileri ek zam istiyor Mayıstaki Kamu Toplu İş Sözleşmesi’nden bu yana ücret dengesizliği oluştuğunu savunan kamu işçileri ek zam talep ediyor. 700 bin kamu işçisinin talebini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay iletti.
19.01.2024 Ekonomi
31 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
31 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar insanların karakterini ortaya çıkaran özelliklerdir. Burçlar gökyüzünde gezegenlerin konumları, güneşin pozisyonu ile belirlenmektedir. Her insanın bir burcu vardır. Asıl burç ile birlikte kişinin karakterine etki eder. 31 Ağustos hangi burç oluyor? 31 Ağustos burcunun özellikleri nelerdir? 31 Ağustos burcunun yükseleni ve özellikleri nelerdir? İşte, 31 Ağustos burcunun özellikleri, yükseleni ve burç yorumu.
8.01.2024 Astroloji
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: İşimiz kolay değil, çok çalışacağız!
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: İşimiz kolay değil, çok çalışacağız! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat toplam borcun 3 ayda yüzde 24 arttığına vurgu yaptı, “Acı bir tablo ile karşı karşıya olduğumuzu biliyorum. İşimiz kolay olmayacak ama yönetim kurulu olarak çalışacağız. Beşiktaş’ın büyükleri, camianın ağır topları devreye girmeye başladı” ifadelerini kullandı.
17.12.2023 Beşiktaş
16 yıl sonra cinayetin sırrı çözüldü! Mahkemeden karar çıktı
16 yıl sonra cinayetin sırrı çözüldü! Mahkemeden karar çıktı Erzurum’da 16 yıl sonra cinayete kurban gittiği anlaşılan Recep Akpınar davasının son duruşmasında karar çıktı.
6.12.2023 Gündem
TV programında tartıştığı eşini sokak ortasında öldürdü! Korkunç detaylar
TV programında tartıştığı eşini sokak ortasında öldürdü! Korkunç detaylar Bursa’da televizyon programında tartıştığı eşi Leyla Koca'yı (45) aylar sonra sokak ortasında öldüren Hakkı Koca (53) için ağırlaştırılış müebbet hapis istemi ile dava açıldı. Cinayete dair kan donduran detaylarda ortaya çıktı.
4.12.2023 Gündem
Müjgan Ferhan Şensoy: Yakında ekranlara dönebilirim
Müjgan Ferhan Şensoy: Yakında ekranlara dönebilirim 31 Ağustos 2021 tarihinde hayatını kaybeden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy, önceki akşam oyuncu Aslı Orcan ile birlikte Cihangir'de objektiflere yansıdı.
30.11.2023 Cadde
Kaya Çilingiroğlu spor salonunda yumruk yedi, Hülya Avşar'ın canı yandı: Gelmeyeyim oraya!
Kaya Çilingiroğlu spor salonunda yumruk yedi, Hülya Avşar'ın canı yandı: Gelmeyeyim oraya! Daha önce Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, önceki gün spor salonundaydı. Ünlü isim iki spor hocasına kendisini yumruklattı. Eski eşinin görüntülerine dayanamayan Hülya Avşar'dan yorum gecikmedi.
22.11.2023 Cadde
Kaya Çilingiroğlu'nun çocukları Zehra ve Kaya köy evinde!
Kaya Çilingiroğlu'nun çocukları Zehra ve Kaya köy evinde! Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra (25) ve oğlu Hüseyin Kaya'nın (17) çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafı Instagram'da yayınladı. Çilingiroğlu'nun sık sık bir araya geldiği eski eşi Hülya Avşar da sosyal medyada çok konuşuyan kareye kayıtsız kalmadı.
21.11.2023 Cadde
İstanbul'un 5 ilçesinde skuter kararı
İstanbul'un 5 ilçesinde skuter kararı Skuter sürücüleri Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih'te yaya yoğunluğu fazla olan bölgelerinde en fazla saatte 12.5 kilometre hız yapabilecek.
18.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

31 Ağustos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.