4 Ev

4 Ev

Son dakika 4 ev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4 ev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4 ev haber sayfamızda...

4 Ev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44.048 4 ev haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük ile ligde 16. kez karşı kaşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde 7 oyuncu kart sınırında bulunuyor.
13.04.2024 Fenerbahçe
39 evden 4’ü ile cami yıkıldı: Konutlara girişi yasakladık
39 evden 4’ü ile cami yıkıldı: Konutlara girişi yasakladık Tokat’ın Niksar ilçesi Günebakan köyünde heyelanlar nedeniyle 39 ev tedbir amacıyla boşaltıldı. Bu evlerden 4’ü ile cami, dün gece yıkıldı.
4.02.2024 Haberler
Tokat'ta heyelan! 39 evden 4’ü ile cami yıkıldı: Konutlara girişi yasakladık
Tokat'ta heyelan! 39 evden 4’ü ile cami yıkıldı: Konutlara girişi yasakladık Tokat’ın Niksar ilçesi Günebakan köyünde heyelanlar nedeniyle 39 ev tedbir amacıyla boşaltıldı. Bu evlerden 4’ü ile cami, dün gece yıkıldı.
4.02.2024 Gündem
Abese Suresi Okunuşu ve Anlamı: Abese Suresi Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali
Abese Suresi Okunuşu ve Anlamı: Abese Suresi Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali Abese Suresi, Kur’an’da yer alan önemli surelerden biridir. Bu surenin tüm ayetlerinin Mekke devrinde tebliğ edildiğine inanılmaktadır. Toplamda 42 ayetten meydana gelen sure, Kur’an-ı Kerim’in 80. suresidir. Abese Suresi ismi, 1. ayette yer alan terime dayanmaktadır. Abese, “huzursuzluk sebebiyle yüz buruşturmak” anlamına gelmektedir. Abese Suresi’nin indirilme sebebi ise aynı zamanda Hz. Muhammed’e verilen bir uyarı olarak görülmektedir. Abese Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Müzzemmil Suresi Oku - Müzzemmil Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali
Müzzemmil Suresi Oku - Müzzemmil Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali Toplamda 20 ayetten oluşan Müzzemmil Suresi, Kur’an-ı Kerim’in 73. suresidir. Müzzemmil Suresinin Mekke'de indiğine inanılmaktadır. Surenin 20. ayetinin Medine’ de nazil olduğuna inanılır. Adını 1 ayette geçen el-Müzzemmil kelimesinden almıştır. Türkçe örtünüp bürünen anlamına gelir. Okuması oldukça faziletli olan surede peygamberin davranış şekilleri, Allah’ın emirlerine karşı gelen Firavun’un uğradığı sondan, Kur’an okumanın gereğinden, iyilik yapanların karşılığını alacağı ele alınır. Müzzemmil Suresi ne için okunur? Müzzemmil Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Çanakkale yandı, Edirne siyaha büründü! 'Lavların küllerine benzetiyorum'
Çanakkale yandı, Edirne siyaha büründü! 'Lavların küllerine benzetiyorum' Çanakkale'de geçtiğimiz günlerde çıkan yangının ardından Edirne'nin Saros Körfezi siyaha büründü.
2.09.2023 Haberler
Çanakkale yandı, Edirne siyaha büründü! 'Lavların küllerine benzetiyorum'
Çanakkale yandı, Edirne siyaha büründü! 'Lavların küllerine benzetiyorum' Çanakkale'de geçtiğimiz günlerde çıkan yangının ardından Edirne'nin Saros Körfezi siyaha büründü. İşte haberin ayrıntıları...
2.09.2023 Gündem
Kazanım ve Göstergeler: Okul Öncesi Kazanım ve Göstergeleri Nelerdir?
Kazanım ve Göstergeler: Okul Öncesi Kazanım ve Göstergeleri Nelerdir? Okul öncesi dönemde kazanım ve göstergeler çocuğun gelişiminde önemli rol oynar. Kazanım ve göstergelerin sosyal-duygusal gelişim, motor, dil, bilişsel gelişimi ve öz bakım becerilerine önemli ölçüde katkıda bulunur. Söz konusu program hazırlanırken çocukların düzeyleri ilgi ve çevre koşulları dikkate alınmaktadır. Kazanım ve göstergeler ile çocuğun kazanması gereken bilgi beceri ve yetkinlikler amaçlanır. Okul öncesi kazanım ve göstergeler nelerdir? Kazanım ve göstergeler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
ÇANAKKALE ORMAN YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ MÜ? Çanakkale orman yangını son gelişmeler neler? Yangın kontrol altında mı? İşte son durum...
ÇANAKKALE ORMAN YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ MÜ? Çanakkale orman yangını son gelişmeler neler? Yangın kontrol altında mı? İşte son durum... Çanakkale'de 22 Ağustos Salı günü öğle saatlerinde başlayan yangına ilişkin son gelişmeler merak edilmeye devam ediyor. Yangından en fazla etkilenen köy olan Yağcılar Köyü'ndeki acı tablo günün ağarması ile ortaya çıktı. Köyde 4 ev yanarken birçok ağıl ve ahır da kullanılamaz hale geldi. Yangın söndürme çalışmalarında ikinci güne gidilirken Bakan Yumaklı'dan açıklama geldi. İşte Çanakkale Orman yangınında son durum!
24.08.2023 Bilgi Rehberi
Çanakkale'deki yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'deki yangın kontrol altına alındı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'deki yangının kontrol altına alındığı duyurdu. Bakan Yumaklı, 'Ben bir kez daha Çanakkale ruhunu bütün Türkiye'ye gösteren tüm taraflara canı gönülden teşekkür ediyorum.' dedi.
24.08.2023 Haberler
Çanakkale'deki yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'deki yangın kontrol altına alındı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'deki yangının kontrol altına alındığı duyurdu. Bakan Yumaklı, 'Ben bir kez daha Çanakkale ruhunu bütün Türkiye'ye gösteren tüm taraflara canı gönülden teşekkür ediyorum.' dedi.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale'de acı tablo: Adeta hayalet köye dönüştü
Çanakkale'de acı tablo: Adeta hayalet köye dönüştü Çanakkale’de yangın 3 gündür sürüyor. Yangınının vurduğu Yağcılar köyünde acı tablo sabahın ilk ışıkları ile gözler önüne serildi.
24.08.2023 Gündem
Son dakika: Çanakkale yangınında son durum!  Bakan Yumaklı'dan yeni açıklama
Son dakika: Çanakkale yangınında son durum! Bakan Yumaklı'dan yeni açıklama Çanakkale'de dün başlayan yangını söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Fırtınanın etkisiyle büyüyen yangınla ilgili peş peşe açıklamalar yapıldı.
23.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Çanakkale'deki orman yangınında 97 kişi dumandan etkilendi
Bakan Yerlikaya: Çanakkale'deki orman yangınında 97 kişi dumandan etkilendi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çanakkale’de orman yangınına müdahalenin devam edildiğini belirterek “Orman yangınında 97 kişi dumandan etkilenmiş olup, 37 vatandaşımızın tedavisine devam edilmektedir.” dedi.
23.08.2023 Gündem
Artvin’deki yangında faciadan dönüldü! Köylüler evde değişmiş
Artvin’deki yangında faciadan dönüldü! Köylüler evde değişmiş Artvin merkeze bağlı Hızarlı köyünde çıkan yangına elektrik kontağının sebep olduğu belirlendi. Köylülerin yaz rutinleri büyük bir facianın yaşanmasına engel oldu. İşte detaylar...
9.08.2023 Gündem
Meksika’da korkutan hortum: 4 ev hasar gördü
Meksika’da korkutan hortum: 4 ev hasar gördü Meksika’nın Puebla eyaletinde meydana gelen hortum, 4 eve hasar verdi.
15.05.2023 Haberler
Deprem mahalleyi yıktı geçti! 20 evden sadece 4'ü ayakta kaldı
Deprem mahalleyi yıktı geçti! 20 evden sadece 4'ü ayakta kaldı Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 18 kişinin hayatını kaybettiği Göllühüyük Mahallesi'ndeki 20 evden sadece 4'ü ayakta kaldı. 2 yıl önce yaptırılan caminin minaresi de depremde yıkıldı.
9.04.2023 Gündem
Deprem sonrası nakliyecilerde yoğunluk yaşanıyor
Deprem sonrası nakliyecilerde yoğunluk yaşanıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri hasar gören vatandaşlar daha güvenli yerlere taşınmak için nakliyecilerde sıraya yazılıyor.
1.03.2023 Ekonomi
Süper Lig’in 19. haftasında devler kazandı! Toplam 30 gol
Süper Lig’in 19. haftasında devler kazandı! Toplam 30 gol Spor Toto Süper Lig’de 19. haftada oynanan maçlar itibarıyla ilk devre tamamlandı. Galatasaray, evinde aldığı Hatayspor galibiyetiyle liderliğini korurken, Fenerbahçe de Gaziantep deplasmanında haftayı 3 puanla kapatarak takibini sürdürdü.
16.01.2023 Süper Lig
Kars'ta 4 eve yıldırım isabet etti; elektrikli eşyalar zarar gördü
Kars'ta 4 eve yıldırım isabet etti; elektrikli eşyalar zarar gördü Kars’ta etkili olan sağanak sırasında 4 eve, yıldırım isabet etti. Ev sahipleri büyük panik yaşarken, evlerde bulunan birçok elektrikli ev eşyası zarar gördü.
9.10.2022 Gündem
Fransa'da 3 bin 600 hektar ormanlık alan küle döndü
Fransa'da 3 bin 600 hektar ormanlık alan küle döndü Fransa'nın Gironde bölgesinde, Pazartesi günü çıkan orman yangınında şu ana kadar 3 bin 600 hektarlık ormanlık alan küle dönerken, bin 200'den fazla kişi de tahliye edildi.
15.09.2022 Dünya
Fransa'da orman yangını evlere sıçradı
Fransa'da orman yangını evlere sıçradı Fransa'nın Gironde bölgesindeki dün çıkan orman yangını 4 eve sıçrarken, bin 300 hektarlık alan kül oldu, 540 kişi evlerinden tahliye edildi.
13.09.2022 Dünya
Yangın bölgesindeki vatandaşlar UMKE ekipleri tarafından muayene ediliyor
Yangın bölgesindeki vatandaşlar UMKE ekipleri tarafından muayene ediliyor Muğla'nın Datça ilçesindeki orman yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları sürerken, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE), bölgedeki köyleri dolaşarak vatandaşlara sağlık muayenesi yapıyor.
14.07.2022 Haberler
Datça alev alev
Datça alev alev Datça’da çıkan orman yangınında bir ev yandı, bölgedeki 20 ev de tedbir amacıyla tahliye edildi. Datça Belediye Başkanı Uçar, yangının tek bölgede sürdüğünü ama rüzgar nedeniyle yayıldığını söyledi
14.07.2022 Gündem
Son dakika | Datça'daki orman yangın kontrol altında
Son dakika | Datça'daki orman yangın kontrol altında Muğla'nın Datça ilçesinde dün öğle saatlerinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığı bildirildi. Bakan Kirişci yangına ilişkin son bilgileri de paylaştı.
14.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

4 Ev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.