Adana'da kuyu faciası
Adana'da kuyu faciası Adana’nın Karaisalı ilçesinde Haluk Karahan, su kuyusu açarken mahsur kaldı. Karahan'ı kurtarmak için kuyuya giren eşi, kardeşi ve oğlu da kuyudan çıkamadı. İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmada 4 kişinin cesedine ulaşıldı.
3.08.2020 Haberler
Bartın'da trafik kazası
Bartın'da trafik kazası Bartın’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin baraja uçması sonucu hayatını kaybeden 4 kişinin cesedine ulaşıldı.
11.09.2019 Haberler
Ağrı'da sel can aldı! 4 kişi öldü...
Ağrı'da sel can aldı! 4 kişi öldü... Ağrı'nın Diyadin ilçesinde etkili olan selde 2'si çocuk, 4 kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, ilçe girişindeki Göl Mahallesi'nde ikamet eden  Naime Polat (48), çocukları Musa (11) ve Pınar Polat (4) ile araziye ot toplamaya  çıktı. Burada yakalandıkları dolunun yağmura çevirmesi üzerine arazide kalan  anne ve çocuklar, yağışla oluşan sel sularına kapıldı. Sel sularında gözden kaybolan anne ve iki çocuğunu gören vatandaşların  durumu emniyet güçlerine bildirmesi üzerine, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bu sırada aynı bölgede olan Nurullah Yardımcı'ya ise (19) yıldırım  isabet ettiğini öğrenildi. Diyadin Kaymakamı Olgun Öner'in de takip ettiği çalışmalarda jandarma,  AFAD, 112 sağlık ve itfaiye ekipleri anne ve iki çocuğu ile yıldırım isabet eden  Yardımcı'nın cansız bedenine ulaştı. Cenazelerin Diyadin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığını öğrenen  yakınları, hastane önüne akın etti. Olay sırasında bölgeden geçtiğini anlatan Kıyasettin İnci, yağmurun  sele dönüştüğünü, anne ve çocuklarının sel sularına kapıldığını belirtti. Sel suları arasında bir kişinin cesedini görünce durumu emniyet  güçlerine bildirdiklerini anlatan İnci, arama çalışmaları sonrası diğer cesetlere  de ulaşıldığını ifade etti.
11.09.2019 Haberler
Son dakika | Ağrı'da sel can aldı! 4 kişi öldü...
Son dakika | Ağrı'da sel can aldı! 4 kişi öldü... Ağrı'nın Diyadin ilçesinde etkili olan selde 2'si çocuk, 4 kişi hayatını kaybetti.
17.06.2019 Gündem
Kars'ta silahlı kavga: 4 ölü, 7 yaralı
Kars'ta silahlı kavga: 4 ölü, 7 yaralı Kars'ın Sarıkamış ilçesinde çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Sarıkamış ilçesine bağlı Çayyazı köyünde, Korkmaz ve Göçmen aileleri arasında arazi yüzünden silahlı kavga çıktı. İlk belirlemelere göre 4 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulans ve özel araçlarla Sarıkamış ve Kars Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı köye giriş ve çıkışlar kapatıldı.
11.09.2019 Haberler
Konya'da feci kaza
Konya'da feci kaza Konya'da tırla çarpışan otomobildeki 4 kişi öldü, 2 kişi  yaralandı. Alınan bilgiye göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 38 YV 979 plakalı  otomobil, Karapınar-Konya kara yolunun 15. kilometresinde, aynı yönde seyreden 33  DES 53 plakalı tırla çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan ve henüz kimlikleri belirlenemeyen 4 kişi  hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Karapınar ve Konya kent merkezindeki farklı hastanelere kaldırılan  yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza ve buzlanma nedeniyle kara yolu, tır ve kamyon gibi büyük araçlar  için trafiğe kapatıldı.
11.09.2019 Yaşam
ABD'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var
ABD'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var ABD’nin Ohio eyaletinde bir bankaya ait gökdelende meydana gelen silahlı saldırıda, saldırgan da dahil 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Ohio eyaletinin önemli ticaret ve iş merkezlerinden olan Cincinnati’de bir bankada silahlı saldırı yaşandığı belirtildi. Cincinnati Polis Şefi Eliot Isaac, silahlı bir saldırganın Fountain Square’daki Fifth Third Bank binasının lobisinde rastgele ateş açtığını ifade etti. Açıklamada, olayda saldırgan da dahil olmak üzere 4 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin yaralandığı belirtildi. Saldırının geçekleştiği bölge polis tarafından güvenlik çemberine alınırken, FBI ajanlarının olay yerine geldiği öğrenildi.  Öte yandan, silahlı saldırganın bir güvenlik yetkilisi tarafından mı vurulduğu ya da intihar mı ettiği henüz bilinmiyor.
11.09.2019 Haberler
İdlib'de hava saldırısı
İdlib'de hava saldırısı Suriye'nin İdlib kentinde Rus savaş uçakları tarafından düzenlenen hava saldırısında 4 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. İdlib'de Rus savaş uçakları tarafından çok sayıda hava saldırısı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı.
11.09.2019 Haberler