500 Bin Lira

500 Bin Lira

Son dakika 500 bin lira haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 500 bin lira gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 500 bin lira haber sayfamızda...

500 Bin Lira

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.194 500 bin lira haberi bulunmuştur.
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024 Ekonomi
"Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandı"
"Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandı" Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandığını belirterek, paranın İstanbul Valiliğine teslim edildiğini açıkladı.
17.04.2024 Ekonomi
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi Zonguldak’ta, aynı uyuşturucu çetesine üye olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi Ali S.K.'ye (25), tabancayı polise yakalattığı için dövüp işkence yapan ve video çekerek tahta kaşıkla cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan 6 kişinin yargılandığı davada tutuklu sanık Mehmet Can Aslaner (28), diğer sanık Ayhan Küçükdere’nin (50) oğlu Samet Küçükdere’nin (25) ailesinin yerini husumetlilerine söylediği için Ali S.K.’yi darp ettiğini öne sürdü.
12.04.2024 Gündem
Büyükşehirler dev bütçelere hükmedecek
Büyükşehirler dev bütçelere hükmedecek 3 büyükşehir dev bütçelere hükmediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin belediye şirketleriyle birlikte konsolide bütçesi yarım trilyon lirayı aşıyor.
1.04.2024 Gündem
Kendisine para vermeyen kadını bıçaklamıştı! O dilenci ile ilgili karar
Kendisine para vermeyen kadını bıçaklamıştı! O dilenci ile ilgili karar Aydın Nazilli'de kendisine para vermeyen bir kadını dilenci kadın bıçaklamıştı. O şok görüntüler kameralara da yansımıştı. Bıçaklayan dilenci ile ilgili karar verildi.
27.03.2024 Gündem
Vatandaşı 500 bin lira dolandıran 5 sahte avukat tutuklandı
Vatandaşı 500 bin lira dolandıran 5 sahte avukat tutuklandı Manisa’da kendilerini avukat olarak tanıtarak bir vatandaşı farklı tarihlerde 500 bin TL dolandıran 5 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar, tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesinde Yaşam Demeti Parkı'nın açılışına katıldı.
19.03.2024 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili şok iddia! Suikast karşılığı bayilik teklifi
Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili şok iddia! Suikast karşılığı bayilik teklifi Vergi kaçakçılığı suçlaması ile cezaevinde bulunan Dilan-Engin Polat çifti ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
18.03.2024 Gündem
Eski yöneticilerden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert yanıt: Doğruları söylemiyor! Asıl skandal budur
Eski yöneticilerden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert yanıt: Doğruları söylemiyor! Asıl skandal budur Beşiktaş’ta eski yöneticiler Ali Bayrak ve Seyit Ateş, Başkan Hasan Arat’ın açıklamalarına sert cevap verdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak hayatını felç etti, denizden karaya ulaşan 2 hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerindeki seraları, tarım alanlarını, iş yerlerini ve binaları etkiledi, 6 kişi de yaralandı. Hortum, örtü altı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm seraya zarar verdi.
6.03.2024 Gündem
Aileden kan iddialar: Muhammet'i kaçırıp borcunu tahsil etti
Aileden kan iddialar: Muhammet'i kaçırıp borcunu tahsil etti Adana’da 25 yaşındaki Muhammet Akan, bir yıldır kayıp olarak aranırken, ailesi kan donduran iddia ortaya attı.
22.02.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu davada şok ifade: 13 yaşında erkek 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi
Türkiye'nin konuştuğu davada şok ifade: 13 yaşında erkek 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi Esenyurt’taki tekel bayi saldırısına ilişkin sanıklar ilk kez hakim karşısına çıktı. Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır’ı silahla vurarak öldüren Tarık Özer savunma yaptı. Mahkemede avukat araya girerek baba Cantürk Erzen'e, “Size üçüncü kişiler vasıtasıyla 40 milyon lira, 13 yaşında erkek çocuğu ve 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi mi?” diye sordu. Baba Erzen ise verdiği cevap ile herkesi şoke etti.
19.02.2024 Gündem
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! 'Herkesi affettim'
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! 'Herkesi affettim' Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Kendisi için düzenlenen moral gecesinde konuşan Tanyeli, hastalık sürecini anlattı. 10 parça müzayede ürününden toplamda 500 TL değerinde satış yapılarak katkıda bulunuldu.
13.02.2024 Cadde
İzmir'den 2.5 milyar lira ile kaçtı! Adana'ya kadar gidebildi
İzmir'den 2.5 milyar lira ile kaçtı! Adana'ya kadar gidebildi İzmir’de yüksek kazanç vaadiyle 2.5 milyar TL’lik vurgunla ilgili aranan Ocakçı Holding sahibi Sedat Ocakçı ve eşi Seçilay Ocakçı, yurt dışına kaçma hazırlığındayken Adana’da saklandıkları bir ikamete düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
7.02.2024 Gündem
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira Yaz tatilinde erken rezervasyon fiyatları, geçen yıla göre yüzde 50-100 arttı. Denize uzak, plajı bulunmayan, sadece oda ya da oda kahvaltı sunan tesislerde iki kişinin beş günlük tatili 12 bin liradan başlıyor.
2.02.2024 Ekonomi
Duş almayan kocaya 500 bin lira tazminat şoku
Duş almayan kocaya 500 bin lira tazminat şoku Ankara’da A.Y., eşi C.Y.'nin duş almayıp, haftada sadece bir iki kez dişlerini fırçalaması ve kişisel temizliğine dikkat etmemesi gerekçesiyle boşanma davası açtı. Mahkeme, koca C.Y.'yi tam kusurlu bularak boşanmalarına karar verdi ve 500 bin lira tazminata hükmetti.
28.01.2024 Haberler
Duş almayan kocaya 500 bin lira tazminat şoku! 'Aynı kıyafeti 5 gün üst üste giydi, ter kokusu...'
Duş almayan kocaya 500 bin lira tazminat şoku! 'Aynı kıyafeti 5 gün üst üste giydi, ter kokusu...' Ankara’da A.Y., eşi C.Y.'nin duş almayıp, haftada sadece bir iki kez dişlerini fırçalaması ve kişisel temizliğine dikkat etmemesi gerekçesiyle boşanma davası açtı. Mahkeme, koca C.Y.'yi tam kusurlu bularak boşanmalarına karar verdi ve 500 bin lira tazminata hükmetti.
28.01.2024 Gündem
Görülmemiş soygun planı! Hiç iz bırakmadı, elinle koymuş gibi evlerdeki tüm altınları topladı
Görülmemiş soygun planı! Hiç iz bırakmadı, elinle koymuş gibi evlerdeki tüm altınları topladı Denizli’de izin alıp aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarının evini soyan kadının sinsi planı, akıllara durgunluk verdi.
27.01.2024 Haberler
İş arkadaşlarına şeytani plan! Herkes işteyken o izin alıp çıkıyordu
İş arkadaşlarına şeytani plan! Herkes işteyken o izin alıp çıkıyordu Denizli’de izin alıp aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarının evini soyan kadının sinsi planı, akıllara durgunluk verdi.
27.01.2024 Gündem
500 bin liralık telefon hırsızlığı kamerada! Şüphelilerin kıyafetleri çöp bidonundan çıktı
500 bin liralık telefon hırsızlığı kamerada! Şüphelilerin kıyafetleri çöp bidonundan çıktı Karaman’da kaldırım taşı ile camını kırarak içeriye girdikleri telefoncudan 500 bin liralık cep telefonu çalan kar maskeli 3 hırsızlık şüphelisi tutuklandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
25.01.2024 Gündem
Fatih Camii saldırganı Ömer Salgın hakkında istenen ceza belli oldu
Fatih Camii saldırganı Ömer Salgın hakkında istenen ceza belli oldu Fatih Camii’nde bağırdığı için kendisini uyaran imam Galip Usta ve Bilal Erdem’i bıçaklayarak yaralayan saldırgan Ömer Salgın hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede şüphelinin “kasten öldürmeye teşebbüs” ve “kasten yaralama” suçlarından istenen ceza belli oldu.
26.01.2024 Gündem
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti Balıkesir’de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K.'dan (17), çocuk damada şoke eden bir hamlede bulundu.
21.01.2024 Gündem
8 büyüklüğündeki depreme karşı koruyor! Gaziantepli tasarımcı deprem ranzası üretti
8 büyüklüğündeki depreme karşı koruyor! Gaziantepli tasarımcı deprem ranzası üretti Gaziantepli çelik kasa üreticisi deprem anında insanların içine sığınabileceği 60 ila 600 ton yük taşıyabilen deprem yatağı geliştirdi. Fiyatın 50 bin lira ile 500 bin lira aralığında olduğunu söyleyen üretici Haluk Dündar, “Deprem anında insanların sandviç olan binalardan kendilerine bir yaşam üçgeni oluşturacakları ve kendilerini ezilmelerini önleyecek bir çelik konstrüksiyon bir yapı olduğunu söyledi.
14.01.2024 Haberler
8 büyüklüğündeki depreme karşı koruyor! Gaziantepli tasarımcı deprem ranzası üretti
8 büyüklüğündeki depreme karşı koruyor! Gaziantepli tasarımcı deprem ranzası üretti Gaziantepli çelik kasa üreticisi deprem anında insanların içine sığınabileceği 60 ila 600 ton yük taşıyabilen deprem yatağı geliştirdi. Fiyatın 50 bin lira ile 500 bin lira aralığında olduğunu söyleyen üretici Haluk Dündar, “Deprem anında insanların sandviç olan binalardan kendilerine bir yaşam üçgeni oluşturacakları ve kendilerini ezilmelerini önleyecek bir çelik konstrüksiyon bir yapı olduğunu söyledi.
14.01.2024 Gündem
Fatih Camii imamını bıçaklayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı!
Fatih Camii imamını bıçaklayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı! Geçtiğimiz akşam Fatih Camii’nde bağırdığı için kendisini uyaran imam Galip Usta ve Bilal Erdem’İ bıçaklayarak yaralayan saldırgan Ömer Salgın, “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı.
10.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

500 Bin Lira ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.