6 Temmuz

6 Temmuz

Son dakika 6 temmuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 6 temmuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 6 temmuz haber sayfamızda...

6 Temmuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.699 6 temmuz haberi bulunmuştur.
Türkiye'nin günlerce konuştuğu son! Bedriye Kılıç'ın ölümünde yeni ifade
Türkiye'nin günlerce konuştuğu son! Bedriye Kılıç'ın ölümünde yeni ifade Konya'da kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35), boğarak öldürüp, uçuruma attığı itirafıyla tutuklanan Tayfur Kılıç (35), davanın ilk duruşmasında konuştu.
9.05.2024 Gündem
Eşini boğup uçuruma attı! Aile perişan: Buradan da umudumuz kesildi
Eşini boğup uçuruma attı! Aile perişan: Buradan da umudumuz kesildi Konya'da, eşi Tayfur Kılıç'ın, (35) boğarak öldürüp, uçuruma attığı Bedriye Kılıç'ın (35), cesedinin bulunması için ailesinin başvurusu üzerine yeniden kadavra köpekleri eşliğinde arama yapıldı.
7.05.2024 Gündem
Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı!  Cesedi yeniden arandı
Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedi yeniden arandı Konya'da eşi Tayfur Kılıç'ın, (35) boğarak öldürüp, uçuruma attığı Bedriye Kılıç'ın (35), cesedinin bulunması için ailesinin başvurusu üzerine yeniden kadavra köpekleri eşliğinde arama yapıldı. Ancak Bedriye Kılıç'a ait herhangi bir bulguya rastlanılmadı.
7.05.2024 Gündem
Türk milletini yalnız bırakamazsın
Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu seçim benim son seçimim” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” diye seslendi.
18.03.2024 Gündem
MHP’de kurultay günü
MHP’de kurultay günü MHP, yerel seçimlere 14 gün kala 14. Olağan Büyük Kurultayını bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.
17.03.2024 Gündem
Müzik dünyasının kalbi İstanbul’da atıyor
Müzik dünyasının kalbi İstanbul’da atıyor Kış ayları geride kalırken İstanbul da birbirinden heyecan verici konserlere hazırlanıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Hülya Avşar'ın icra tebligatına imza atan kuryeye hapis cezası! 'Bir şey olmaz diye düşündüm'
Hülya Avşar'ın icra tebligatına imza atan kuryeye hapis cezası! 'Bir şey olmaz diye düşündüm' Sanatçı Hülya Avşar'a ait ödeme emirli icra tebligatını kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim ettiği ancak Çilingiroğlu yerine kendi imza attığı iddiasıyla hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan PTT'nin taşeron firmasında dağıtım görevlisi İbrahim K. hakim karşısına çıktı. Mahkeme, ilk duruşmada kararını verdi.
17.02.2024 Cadde
Sağ kolu, Bill Gates ve Epstein hakkındaki soruları cevapsız bıraktı
Sağ kolu, Bill Gates ve Epstein hakkındaki soruları cevapsız bıraktı Bill ve Melinda Gates Vakfı Başkanı Christopher Elias'ın Davos'ta bir gazetecinin pedofil milyarder Jeffrey Epstein ve Bill Gates hakkında yönelttiği birçok soruya cevap vermemesi dikkat çekti.
17.01.2024 Dünya
Evde yaptı, uzay gemisine bağlandı! Türk telsizciden Alper Gezeravcı'ya çağrı
Evde yaptı, uzay gemisine bağlandı! Türk telsizciden Alper Gezeravcı'ya çağrı Evde yaptığı telsizle dünya dışına seslenen ABD'li adam çok konuşuldu, ancak bu ilk değil! 1980'lerin sonundan 2000'li yıllara kadar sohbet etmek için uçsuz bucaksız internet ağı ya da dünyanın her yerine ulaşabileceğiniz sosyal medya platformları yoktu. Telsizler sayesinde iletişimin boyut atladığı dönemde ilk kez Türk telsizci, uzaydaki astronotla iletişime geçti. Şimdi ise sırada başka bir hedefi var.
11.01.2024 Gündem
6 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
6 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astrolojide birbirinden farklı birçok çeşit burç bulunmaktadır. Burçların kişilerin günlük yaşamını, iş hayatlarını ve gündelik faaliyetlerini etkilemektedir. Bunların yanı sıra karşımızdaki kişinin karakteristik analizlerini yapmak için de bir hayli gereklidir. Burçlar insanların doğdukları tam tarihe göre belirlenmektedir. İşte, tüm detaylar.
9.01.2024 Astroloji
Malavi Hakkında Bilgiler; Malavi Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Malavi Hakkında Bilgiler; Malavi Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Malavi ya da resmi ismi ile Malavi Cumhuriyeti günümüzde Afrika kıtasının güneydoğu kesiminde yer almakta olan ve denize kıyısı olmayan bir kara ülkesidir. İşte, Malavi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
İsveç'in NATO'ya üyeliğine dair teklif Komisyon'da kabul edildi
İsveç'in NATO'ya üyeliğine dair teklif Komisyon'da kabul edildi İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Dışişleri Komisyonu'nda oyçokluğu ile kabul edildi.
26.12.2023 Gündem
Evlilik teklifi etti uçurumdan attı! Yeşim’in ölümündeki korkunç detay 6 ay sonra ortaya çıktı
Evlilik teklifi etti uçurumdan attı! Yeşim’in ölümündeki korkunç detay 6 ay sonra ortaya çıktı Çanakkale’de Bozcaada'nın Polente Burnu'na, erkek arkadaşı Nizamettin Gürsu ile gün batımını seyretmeye giden ve evlenme teklifi alan Yeşim Demir'in (39) düşüp hayatını kaybetmesiyle ilgili şoke eden detay ortaya çıktı.
19.12.2023 Haberler
Evlilik teklifi etti uçurumdan attı! Yeşim’in ölümündeki korkunç detay 6 ay sonra ortaya çıktı
Evlilik teklifi etti uçurumdan attı! Yeşim’in ölümündeki korkunç detay 6 ay sonra ortaya çıktı Çanakkale’de Bozcaada'nın Polente Burnu'na, erkek arkadaşı Nizamettin Gürsu ile gün batımını seyretmeye giden ve evlenme teklifi alan Yeşim Demir'in (39) düşüp hayatını kaybetmesiyle ilgili şoke eden detay ortaya çıktı.
19.12.2023 Gündem
Eşini öldürdü, uçurumdan attı! Katilin canlı yayına çıktığı olayda yeni gelişme
Eşini öldürdü, uçurumdan attı! Katilin canlı yayına çıktığı olayda yeni gelişme Konya'da, kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35) boğularak öldürülüp, cesedini uçurumdan atılmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
1.12.2023 Gündem
İsveç'in NATO üyeliği TBMM'de görüşülecek, tarih belli oldu
İsveç'in NATO üyeliği TBMM'de görüşülecek, tarih belli oldu İsveç'in NATO'ya katılım protokolüne ilişkin teklif TBMM Dışişleri Komisyonu'nda görüşülecek.
14.11.2023 Gündem
Mide küçültme ameliyatı sonrası feci ölüm! Aile peşini bırakmadı
Mide küçültme ameliyatı sonrası feci ölüm! Aile peşini bırakmadı Antalya'da geçen yıl özel bir hastanede mide küçültme ameliyatına giren İngiliz turist, hastanede yoğun bakıma alındıktan 2 gün sonrası hayatını kaybetti. Hastane yönetimi ölümü doğal olarak belirtirken, cenazeyi teslim alan aile hastanenin kusurlu olduğu iddia ederek suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
11.11.2023 Gündem
Bedriye Kılıç'ın ölümünde şok detaylar! Eşi boğdu, uçurumdan attı
Bedriye Kılıç'ın ölümünde şok detaylar! Eşi boğdu, uçurumdan attı Konya'da yaklaşık 4 aydır kayıp olarak aranan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç’ın ölümüyle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı.
7.11.2023 Gündem
Katil canlı yayında! Eşini boğarak öldürdü, cesedi uçurumdan attı
Katil canlı yayında! Eşini boğarak öldürdü, cesedi uçurumdan attı Konya’nın Akşehir ilçesinde yaklaşık 4 aydır kayıp olarak aranan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç ile ilgili korkunç gerçek ortaya çıktı.
28.10.2023 Haberler
Katil canlı yayında! Eşini boğarak öldürdü, cesedi uçurumdan attı
Katil canlı yayında! Eşini boğarak öldürdü, cesedi uçurumdan attı Konya’nın Akşehir ilçesinde yaklaşık 4 aydır kayıp olarak aranan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç ile ilgili korkunç gerçek ortaya çıktı.
28.10.2023 Gündem
Bedriye Kılıç olayının ayrıntıları: Gel seni pavyona götüreyim
Bedriye Kılıç olayının ayrıntıları: Gel seni pavyona götüreyim 6 Temmuz’dan bu yana haber alınamayan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç’ın şüpheli eşi T.K.’nin, eşi kaybolduktan bir hafta sonra pavyona gittiği, mekanda çalışan kadınlarla birlikte alkol alıp eğlendiği ortaya çıktı.
12.10.2023 Gündem
TBMM Genel Kurulu faaliyetlerine başladı
TBMM Genel Kurulu faaliyetlerine başladı TBMM Genel Kurulu, 28'inci Dönem 2'nci Yasama Yılı faaliyetlerine başladı.
3.10.2023 Gündem
İsveç PKK finansörünü sınır dışı etmeyecek!
İsveç PKK finansörünü sınır dışı etmeyecek! İsveç’te Yüksek Mahkeme, terör örgütü PKK için haraç toplamaya çalışan ve Temmuz ayında 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan şahsın hapis cezasını onadı.
21.09.2023 Dünya
İsveç'ten PKK kararı: Türkiye'ye iade edilmeyecek
İsveç'ten PKK kararı: Türkiye'ye iade edilmeyecek İsveç'te Yüksek Mahkeme, ülkede terör örgütü PKK/YPG için haraç toplamaktan 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılan 40 yaşındaki kişinin hapis cezasını onarken, cezasını çektikten sonra Türkiye'ye sınır dışı edilmesi kararını da iptal etti.
20.09.2023 Gündem
Rehine krizinde siper oldu! Gözü kara hostesin hamlesi yüzlerce insanı kurtardı
Rehine krizinde siper oldu! Gözü kara hostesin hamlesi yüzlerce insanı kurtardı İki gün sonraki doğum gününü kutlayacağı için heyecanlıydı ancak daha önce gerçekleştirmesi gereken uzun bir uçuş vardı. Uçak tam Pakistan’ın Karaçi şehrinden hareket edecekken içeri 4 terörist girdi. Herkes korkudan titriyordu. Kaçırma kodunu kokpitteki pilotlara ileten hostes artık rehine krizinin ortasında yolcularla baş başaydı. Ancak yaptığı tek bir hamle yüzlerce insanı kurtarmaya yetti.
18.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

6 Temmuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.