7 Şüpheli

7 Şüpheli

Son dakika 7 şüpheli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 7 şüpheli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 7 şüpheli haber sayfamızda...

7 Şüpheli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.378 7 şüpheli haberi bulunmuştur.
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 7 terör şüphelisi gözaltına alındı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 7 terör şüphelisi gözaltına alındı Yunanistan'a kaçmaya çalışan 7 terör örgütü şüphelisinin yakalandığı bildirildi.
18.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde düzenlenen Narkoçelik-12 operasyonlarında 268 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti.
18.04.2024 Gündem
Antalya'da sahte savcı ve polis operasyonu! 6 kişi tutuklandı
Antalya'da sahte savcı ve polis operasyonu! 6 kişi tutuklandı Antalya'da sahte polis ve savcı olduklarını belirtip dolandırıcılık yapan 8 kişiden 6'sı tutuklandı.
2.04.2024 Gündem
Tefeciler kadının kabusu oldu! 1 milyon 100 bin verip 35 milyon istediler
Tefeciler kadının kabusu oldu! 1 milyon 100 bin verip 35 milyon istediler İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu.
29.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 3 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 3 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
18.03.2024 Gündem
20 ilde 'Sibergöz-25' operasyonu! 50 kişi yakalandı
20 ilde 'Sibergöz-25' operasyonu! 50 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova, İzmir, Sivas ve Samsun merkezli 20 ilde düzenlenen 'Sibergöz-25' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
14.03.2024 Haberler
20 ilde 'Sibergöz-25' operasyonu! 50 kişi yakalandı
20 ilde 'Sibergöz-25' operasyonu! 50 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova, İzmir, Sivas ve Samsun merkezli 20 ilde düzenlenen 'Sibergöz-25' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
14.03.2024 Gündem
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
9.03.2024 Gündem
MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişi hakkında karar verildi
MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişi hakkında karar verildi İsrail dış istihbarat servisi MOSSAD’a bilgi sızdırmakla suçlanan 7 şüphelinin 6’sı çıkarıldıkları mahkemece uluslararası casusluk suçu kapsamında tutuklandı.
8.03.2024 Gündem
MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha
MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.
5.03.2024 Haberler
Son dakika: MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha
Son dakika: MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.
5.03.2024 Gündem
Torununun sevgilisiyle planladığı 1 milyon liralık soygunda merdivenden itilen dede öldü
Torununun sevgilisiyle planladığı 1 milyon liralık soygunda merdivenden itilen dede öldü Diyarbakır’da girdikleri evden 1 milyon lira değerindeki altınları çalıp çıkarken karşılaştığı ev sahibi Veysi Akkurt’u (63) itip, merdivenden düşmesine ve hayatını kaybetmesine neden oldu. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmada, Akkurt’un kız torunu H.A.’nın da aralarında olduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. H.A.’nın, sevgilisi Ş.E. ile planları ise şoke etti.
3.03.2024 Haberler
Torunun planı dedenin sonu oldu! Erkek arkadaşına anahtar kopyaladı sonrası inanılmaz
Torunun planı dedenin sonu oldu! Erkek arkadaşına anahtar kopyaladı sonrası inanılmaz Diyarbakır’da girdikleri evden 1 milyon lira değerindeki altınları çalıp çıkarken karşılaştığı ev sahibi Veysi Akkurt’u (63) itip, merdivenden düşmesine ve hayatını kaybetmesine neden oldu. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmada, Akkurt’un kız torunu H.A.’nın da aralarında olduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. H.A.’nın, sevgilisi Ş.E. ile planları ise şoke etti.
3.03.2024 Gündem
Kapalıçarşı'yı sarsan cinayet çözüldü, iddialar şoke etti! Sağ kolu tetikçi tuttu, karısı da gözaltında
Kapalıçarşı'yı sarsan cinayet çözüldü, iddialar şoke etti! Sağ kolu tetikçi tuttu, karısı da gözaltında İstanbul Başakşehir’de oturduğu sitenin otoparkında başından tabancayla vurularak öldürülen iş insanı Abdülkadir Altuğrul cinayetinde gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında iş insanının eşi de bulunuyor.
25.02.2024 Haberler
Kapalıçarşı'yı sarsan cinayet çözüldü, iddialar şoke etti! Sağ kolu tetikçi tuttu, karısı da gözaltında
Kapalıçarşı'yı sarsan cinayet çözüldü, iddialar şoke etti! Sağ kolu tetikçi tuttu, karısı da gözaltında Başakşehir’de oturduğu sitenin otoparkında başından tabancayla vurularak öldürülen iş insanı Abdülkadir Altuğrul cinayetinde gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında iş insanının eşi de bulunuyor.
25.02.2024 Gündem
İstanbul'da Fransız ve Çinli casuslara operasyon! Detaylar ortaya çıktı: Kendini gazeteci olarak tanıttı
İstanbul'da Fransız ve Çinli casuslara operasyon! Detaylar ortaya çıktı: Kendini gazeteci olarak tanıttı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, dış istihbarat servisleri adına casusluk faaliyeti yaptığı deşifre edilen şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.
22.02.2024 Gündem
12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi
12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 12 ilde Kafes operasyonu düzenlendi. Operasyonlar neticesinde Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı'nın, Kastamonu'da Ömer Çınar'ın, Balıkesir'de ise Salih Babayiğit'in liderliğini yaptığı 3 organize suç örgütü çökertildi.
22.02.2024 Haberler
Son dakika! 12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi
Son dakika! 12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 12 ilde Kafes operasyonu düzenlendi. Operasyonlar neticesinde Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı'nın, Kastamonu'da Ömer Çınar'ın, Balıkesir'de ise Salih Babayiğit'in liderliğini yaptığı 3 organize suç örgütü çökertildi.
22.02.2024 Gündem
İstanbul'un 9 ilçesinde terör operasyonu!
İstanbul'un 9 ilçesinde terör operasyonu! İstanbul'da 9 ilçede terör örgütü içindeki şüphelilere 'İnfak' adı altında para toplayarak gönderenlere yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
19.02.2024 Gündem
Çatlak raporuyla alan boşaltılmış
Çatlak raporuyla alan boşaltılmış Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde kayan toprağın altında kalan dokuz kişiyi arama çalışmaları sürüyor. İşçiler, olayın yaşandığı sabah, rutin kontroller sırasında toprakta fark edilen çatlakların daha büyük bir faciayı engellediğini söyledi.
15.02.2024 Gündem
Fuhuş operasyonunda tutuklanan şüpheli Youtube fenomeni çıktı
Fuhuş operasyonunda tutuklanan şüpheli Youtube fenomeni çıktı İstanbul'da, masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 4 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden birinin Youtube'de içerik üreten sosyal medya fenomeni olduğu belirlendi.
13.02.2024 Haberler
Fuhuş operasyonunda tutuklanan şüpheli Youtube fenomeni çıktı
Fuhuş operasyonunda tutuklanan şüpheli Youtube fenomeni çıktı İstanbul'da, masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 4 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden birinin Youtube'de içerik üreten sosyal medya fenomeni olduğu belirlendi.
13.02.2024 Gündem
Konya'da FETÖ gözaltıları
Konya'da FETÖ gözaltıları Konya merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) silahlı terör örgütünün askeri mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.
12.02.2024 Gündem
İstanbul'da masaj salonuna fuhuş baskını! 3'ü kadın 7 kişi yakalandı
İstanbul'da masaj salonuna fuhuş baskını! 3'ü kadın 7 kişi yakalandı İstanbul’da masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 3’ü kadın 7 kişilik şebeke polis tarafından yakalandı.
11.02.2024 Gündem
'İgor' kod adlı Mossad ajanı kim? MİT ve Emniyet'in ortak operasyonun detayları belli oldu
'İgor' kod adlı Mossad ajanı kim? MİT ve Emniyet'in ortak operasyonun detayları belli oldu Özel dedektiflik adı altında Türkiye'de istihbarat toplayıp İsrail gizli servisi Mossad'a satıyorlardı. Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü ortak bir operasyon yaparak 7 kişiyi yakaladı. Operasyonun ayrıntıları da ortaya çıktı.
5.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

7 Şüpheli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.