Abdi

Abdi

Son dakika abdi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan abdi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan abdi haber sayfamızda...

Abdi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.658 abdi haberi bulunmuştur.
Aktif büyüklüğü 3 trilyonu aştı
Aktif büyüklüğü 3 trilyonu aştı VakıfBank, 2024’ün ilk çeyreğinde 15 milyar 588 milyon TL brüt, 12 milyar 23 milyon TL net kâr elde etti.
11.05.2024 Ekonomi
İnce Memed destanı çizgilerde canlanıyor
İnce Memed destanı çizgilerde canlanıyor Çukurova’nın kavurucu güneşinde adalet peşinde koşan İnce Memed, İsmail Gülgeç’in çizgileriyle canlanıyor! “Yaşar Kemal’in Kaleminden İsmail Gülgeç’in Fırçasına Bir Destan: İnce Memed” bu eşsiz destana ortak olmaya çağırıyor.
8.05.2024 Kültür Sanat
Cinayet anı ortaya çıktı! Elinde bıçakla dükkandan çıkan kadın böyle öldürüldü
Cinayet anı ortaya çıktı! Elinde bıçakla dükkandan çıkan kadın böyle öldürüldü Bayrampaşa’da Gülya Akça'nın eski ortağı tarafından silahla vurularak öldürüldüğü anların görüntüleri ortaya çıktı.
7.05.2024 Haberler
Cinayet anı ortaya çıktı! Elinde bıçakla dükkandan çıkan kadın böyle öldürüldü
Cinayet anı ortaya çıktı! Elinde bıçakla dükkandan çıkan kadın böyle öldürüldü Bayrampaşa’da Gülya Akça'nın eski ortağı tarafından silahla vurularak öldürüldüğü anların görüntüleri ortaya çıktı.
7.05.2024 Gündem
Yedi Bela Hüsnü filmi oyuncuları, karakterleri ve konusu: Yedi Bela Hüsnü filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yedi Bela Hüsnü filmi oyuncuları, karakterleri ve konusu: Yedi Bela Hüsnü filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Yedi Bela Hüsnü filmi, 1982 yılında film severlerle buluştu. Türk sinemasının sevilen ve yıllardır da ilgi ile izlenen Yedi Bela Hüsnü filminin başrolünde Kemal Sunal, Oya Aydoğan ve Şevket Altuğ yer alıyor. Peki, Yedi Bela Hüsnü oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
5.05.2024 Cadde
Nice yıllara Milliyet! Özay Şendir: Daha gidecek çok yolumuz var
Nice yıllara Milliyet! Özay Şendir: Daha gidecek çok yolumuz var Bir asra varan yolculuğuyla Türk basınına damga vuran Milliyet Gazetesi, 74’üncü yaşını kutluyor.
4.05.2024 Gündem
Milliyet 74 yaşında
Milliyet 74 yaşında 74 YILDIR YERİMİZ BELLİ...
3.05.2024 Gündem
70’inci yılında ‘Yetmez’ dedi
70’inci yılında ‘Yetmez’ dedi Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla 1954 yılında 50 milyon liralık sermaye ile kurulan ve 2024 itibariyle 70’inci yılına ulaşan VakıfBank’ın, 2.8 trilyon lira aktif büyüklüğe ulaştığı, ekonomiye de yaklaşık 2 trilyon liralık katkısı bulunduğu bildirildi.
1.05.2024 Ekonomi
VakıfBank 70 yaşında!
VakıfBank 70 yaşında! Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla 1954 yılında 50 milyon liralık sermaye ile kurulan VakıfBank, bugün 2.8 trilyon lira aktif büyüklüğe ulaşarak Türkiye’nin halka açık en büyük bankası olma rolünü üstleniyor. Banka, milli ekonomiye yaklaşık 2 trilyon liralık katkısı ve sürdürülebilir kalkınmadaki anahtar rolü ile 70. yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.  
30.04.2024 Ekonomi
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Son dakika... İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
Son dakika... İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
26.04.2024 Gündem
550 milyon dolarlık yeni kaynak sağladı
550 milyon dolarlık yeni kaynak sağladı VakıfBank, vadesiz ve 5. yıldan sonra erken itfa opsiyonuna sahip, tamamı yurtdışı yerleşik kurumsal yatırımcılar tarafından satın alınan 550 milyon dolarlık ilave ana sermaye ihracını tamamladığını duyurdu.
19.04.2024 Ekonomi
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir?
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir? Kemal Sunal klasikleri arasında yer alan Şark Bülbülü filmi, 1979 yapımı sinema filmidir. Filimin başrollerinde Sunal'ın yanı sıra Ayşen Cansev ve Ayşen Gruda yer alıyor. Şark Bülbülü filmi oyuncuları kim?
10.04.2024 Bilgi Rehberi
AVANAK ABDİ KONUSU VE OYUNCULARI: Avanak Abdi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
AVANAK ABDİ KONUSU VE OYUNCULARI: Avanak Abdi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi? Avanak Abdi filmi konusu ve oyuncularıyla merak ediliyor. Başrolünde Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı yerli komedi filmi olan filmde, Abdi isimli afiş asan bir gencin, ses sanatçısı Nevin'e olan aşkı ele alınıyor. 1978 yapımı olan Avanak Abdi filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Peki, Avanak Abdi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
8.04.2024 Bilgi Rehberi
Meltem Cumbul hakareti affetmedi! İşte mahkeme kararı
Meltem Cumbul hakareti affetmedi! İşte mahkeme kararı Oyuncu Meltem Cumbul’a sosyal medya üzerinden hakaret ederek kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan iki şüpheli hakkında karar çıktı.
8.04.2024 Cadde
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
İzmir'de baba dehşeti: İki kızını ve kendisini vurdu
İzmir'de baba dehşeti: İki kızını ve kendisini vurdu İzmir'in Karabağlar ilçesinde cinnet getirdiği iddia edilen bir kişi, iki kız çocuğunu tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar teşebbüsünde bulundu. Meydana gelen olayda 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybederken, 10 yaşındaki kız çocuğu ve babası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
2.04.2024 Gündem
İzmir'de baba vahşeti! 6 yaşındaki kızını öldürdü diğer kızını da yaraladı
İzmir'de baba vahşeti! 6 yaşındaki kızını öldürdü diğer kızını da yaraladı İzmir'in Karabağlar ilçesinde cinnet getirdiği iddia edilen bir kişi, iki kız çocuğunu silahla vurduktan sonra intihar girişiminde bulundu. Olayda 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybederken, 10 yaşındaki kız çocuğu ve babası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
2.04.2024 Haberler
İzmir'de baba vahşeti! 6 yaşındaki kızını öldürdü diğer kızını da yaraladı
İzmir'de baba vahşeti! 6 yaşındaki kızını öldürdü diğer kızını da yaraladı İzmir'in Karabağlar ilçesinde cinnet getirdiği iddia edilen bir kişi, iki kız çocuğunu silahla vurduktan sonra intihar girişiminde bulundu. Olayda 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybederken, 10 yaşındaki kız çocuğu ve babası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
2.04.2024 Gündem
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
31.03.2024 Gündem
‘Mansur Yavaş artık CHP’nin ev kölesi olmuştur’
‘Mansur Yavaş artık CHP’nin ev kölesi olmuştur’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik, “O artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur” ifadesini kullandı.
29.03.2024 Gündem
VakıfBank 700 milyon doları aşan dış kaynak sağladı
VakıfBank 700 milyon doları aşan dış kaynak sağladı VakıfBank, 350 milyon euro ve 330 milyon dolar olmak üzere toplam 700 milyon doların üzerinde Diversifed Payment Rights (DPR) seküritizasyon işlemi gerçekleştirdiğini duyurdu.
27.03.2024 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur'da temaslarda bulundu. Bakan Tekin ""Proje bedeli 1 milyar 754 milyon TL olan 24 proje inşallah Burdur’a hayırlı olur" dedi.
22.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.