MasterChef Açelya Kılıçay'ın son hali şaşırttı
MasterChef Açelya Kılıçay'ın son hali şaşırttı TV8 ekranlarında yayınlanan, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye'nin önceki sezonunda mücadele eden Açelya Kılıçay'ın değişimi sosyal medyada gündem oldu.
23.02.2021 Cadde
Masterchef yarışmacıları minik şeflerle mutfağa girdi
Masterchef yarışmacıları minik şeflerle mutfağa girdi Masterchef’e damga vuran yarışmacılardan Yasin Obuz, Açelya Kılıçay ve Alican Sabunsoy minik şefler ile bir araya gelerek kurabiye pişirdi. 22 Ocak Çarşamba günü başlayan etkinlik 24 Ocak Cuma gününe kadar minik misafirlerini bekliyor.
24.01.2020 Kültür Sanat
MasterChef Açelya kimdir, kaç yaşında? Açelya Kılıçay nereli, instagram adresi ne?
MasterChef Açelya kimdir, kaç yaşında? Açelya Kılıçay nereli, instagram adresi ne? MasterChef Türkiye'nin en dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alan Açelya Kılıçay, ünlü yemek yarışmasının en çok aranan isimleri arasında bulunuyor. Peki MasterChef Açelya kimdir, kaç yaşında kaç boyunda ve nereli? İşte hem bu soruların cevapları hem de Açelya Kılıçay'ın resmi Instagram adresi...
17.09.2019 Gündem
MasterChef Açelya Kılıçay kimdir, kaç yaşında?
MasterChef Açelya Kılıçay kimdir, kaç yaşında? MasterChef yarışmasında son 14'e kalan isimler arasında yer alan Açelya Kılıçay, "Yemek yapmak bir sanatsa, ben bir sanatkârım" açıklaması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 28 Mart 1998 yılında Ankara'da dünyaya gelen Açelya Kılıçay, küçklüğünden bu yana spora olan ilgisi ile biliniyor. Bir dönem Fenerbahçe'de lisanslı olarak voleybol oynayan Açelya Kılıçay'ın hayatına ilişkin bilgileri sizin için derledik.
27.08.2019 Gündem