Gürültüyü duyunca geldi, arabasını görünce şoke oldu
Gürültüyü duyunca geldi, arabasını görünce şoke oldu İstanbul Kartal'da kuvvetli rüzgara dayanamayan akasya ağacı park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Olayda yaralanan olmazken otomobilinin halini gören vatandaş büyük şok yaşadı.
10.09.2023 Haberler
150 yıllık çınar devrildi, ciptekiler büyük şok yaşadı! O anlar kamerada
150 yıllık çınar devrildi, ciptekiler büyük şok yaşadı! O anlar kamerada Zonguldak'ta 150 yaşında olduğu belirtilen çınar, park halindeki cipin üzerine devrildi.
10.09.2023 Haberler
Kadıköy'de kökleri çürüyen ağaç, otomobillerin üzerine devrildi
Kadıköy'de kökleri çürüyen ağaç, otomobillerin üzerine devrildi İstanbul Kadıköy'de kökleri çürüyen ağaç park halindeki iki otomobilin üzerine devrildi. 2 otomobilde hasar meydana geldi.
21.04.2023 Haberler
40 metrelik çınar ağacı dükkanların üzerine devrildi
40 metrelik çınar ağacı dükkanların üzerine devrildi Bursa’nın İznik ilçesinde 40 metrelik çınar ağacı büyük bir gürültüyle lokanta ve çay ocağının üzerine devrildi.
19.12.2022 Haberler
Kadıköy'de şiddetli rüzgara dayanamayan ağaç binanın üstüne devrildi
Kadıköy'de şiddetli rüzgara dayanamayan ağaç binanın üstüne devrildi İstanbul Kadıköy’de etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle ağaç devrildi. Bir binanın üzerine devrilen ağaç, olay yerine gelen Kadıköy Park ve Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kesilerek kaldırıldı.
19.05.2022 Haberler
İncir ağacı araçların ve vatandaşların üzerine böyle devrildi
İncir ağacı araçların ve vatandaşların üzerine böyle devrildi Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan 2 okulun önündeki incir ağacı, şiddetli lodos nedeniyle kökünden kırılarak araçların ve vatandaşların üzerine devrildi; 1 kişi yaralandı, 1 motosiklet 2 otomobil ağacın altında kaldı. 2 okuldaki öğrencilerin, çıkış sonrası bahçede İstiklal marşını okumaları için beklemeleri olası faciayı önledi. Ağacın devrilme anı bir işyeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde bahçedeki öğrencilerin kaçışmaları da yer aldı.
18.05.2022 Haberler
Karaman’da şiddetli rüzgar çatıları uçurdu, ağaçları kökünden söktü
Karaman’da şiddetli rüzgar çatıları uçurdu, ağaçları kökünden söktü Karaman'da fırtına nedeniyle 18 katlı erkek öğrenci yurdunun çatısı uçtu, 30'a yakın ağaç devrildi.
8.02.2022 Haberler
Trabzon'da şiddetli fırtına ağaçları yerinden söktü, çatıları uçurdu
Trabzon'da şiddetli fırtına ağaçları yerinden söktü, çatıları uçurdu Trabzon'da bugün akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan şiddetli fırtına ağaçları devirdi, yerlerinden söktü, çatıları uçurdu. Fırtınada uçan çatı ve kiremitler nedeniyle park halindeki çok sayıda araç zarar gördü.
30.11.2021 Haberler
Beşiktaş'ta asırlık çınar ağacı devrildi
Beşiktaş'ta asırlık çınar ağacı devrildi İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren olumsuz hava şartları etkili oldu. Beşiktaş'ta asırlık çınar ağacı yola devrildi.
12.01.2021 Haberler
Bisikletli çocuğun üzerine ağaç devrildi!
Bisikletli çocuğun üzerine ağaç devrildi! İstanbul'un Üsküdar ilçesinde sokakta bisikletiyle ilerlerken üzerine devrilen ağacın altında kalan çocuk hafif yaralandı. Çocuğun ölümden döndüğü anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
12.08.2020 Haberler
Ankara'da fırtına yüzünden ağaç devrildi
Ankara'da fırtına yüzünden ağaç devrildi Ankara'nın Çankaya ilçesinde öğleden sonra başlayan ve zaman zaman etkisini artıran fırtına, bir ağacın devrilmesine neden oldu.
21.05.2020 Haberler
Taksim Gezi Parkı'ndaki bir ağaç devrildi
Taksim Gezi Parkı'ndaki bir ağaç devrildi Taksim Gezi Parkı'ndaki bir ağaç fırtınanın etkisiyle yola devrildi.
30.12.2019 Haberler
Ağacın altında kalan şahış hayatını kaybetti
Ağacın altında kalan şahış hayatını kaybetti Kayseri'de Hasan Öztürk (58), fırtına nedeniyle devrilen kavak ağacının altında kalarak yaşamını yitirdi. Kentte saatteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle Melikgazi ilçesi Caferbey Mahallesi, Gözbaşı Sokak'ta bulunan kavak ağacı devrildi. Bu sırada yaya olarak evine doğru giden Hasan Öztürk, kökünden devrilen yaklaşık 25 metre boyundaki kavak ağacının altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, Hasan Öztürk'ü kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiyenin ağacı kaldırmasıyla ağır yaralı olarak kurtarılan Öztürk, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Öztürk, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Devrilen kavak ağacı 2 elektrik direğine de zarar verdi.
11.09.2019 Yaşam
Sarıyer’de tünel girişine ağaç devrildi, yol trafiğe kapandı
Sarıyer’de tünel girişine ağaç devrildi, yol trafiğe kapandı Sarıyer’de etkili olan yağışlı hava nedeniyle devrilen ağaç Tünel girişinde bulunan trafik levhasının üzerine düştü. Araç trafiğine kapanan tünel, itfaiyenin ağacı kesmesinin ardından tekrar açıldı. Olay saat 04:30 sıralarında Sarıyer Tünel girişinde meydana geldi. Dün akşamdan beri etkili olan yağışlı hava nedeniyle Sarıyer Tüneli girişinde bulunan ağaç Tünel girişindeki trafik levhasının üzerine devrildi. Devrilen ağaç nedeniyle polis ekipleri tarafından Tünel trafiğe kapanırken, olayda yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve elektrik ekipleri sevk edildi. Bölgedeki elektriğin kesilmesinin ardından devrilen ağaç itfaiye ekipleri tarafından motorlu testere ile kesilerek parçalara ayrılmasının ardından yoldan kaldırıldı. Elektrik kablosunun üzerine düşen ağaç kepçe ile kaldırıldığı esnada elektrik kablolarında oluşan şelale kameraya yansıdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB, ekipleri tarafından temizlenen yol daha sonra yeniden araç trafiğine açıldı.
11.09.2019 Haberler
Sesi duyan dışarı çıktı
Sesi duyan dışarı çıktı Çankırı'da ağırlığına dayanamayarak kopan ağacın dalı devrilmesi korkuya neden oldu. Olay bugün Çankırı Valiliği yakınındaki Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde meydana geldi. Çankırının en işlek yerlerinden birisi olan Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde devasa ağacın dalı, ağırlığa dayanamayıp bir anda devrildi. Adeta facianın eşiğinden dönülen olayla, büyük bir gürültü ile sokağa savrulan devasa dal parçası caddeyi araç trafiğine bir süre kapattı. Gürültü sonrasında sokağa çıkan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşarken, belediye ekipleri sokak üzerindeki dalları keserek kaldırdı.  Ağaç dalının içten çürümeye başladığı ve ağırlığına dayanamayıp koptuğu iddia edildi. Olayda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmaması sevindirdi.
11.09.2019 Yaşam
Fırtına nedeniyle otoyola ağaç devrildi
Fırtına nedeniyle otoyola ağaç devrildi E-5 Otoyolu Cevizilibağ yanyolda fırtına nedeniyle bir ağaç yola devrildi.İki araçta maddi hasar meydana gelirken, sürücüler canlarını zor kurtardı. İstanbul'da öğle saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.E-5 Otoyolu Cevizlibağ yan yolda fırtına nedeniyle bir ağaç devrildi. O sırada otoyolda seyir halinde giden sürücüler zor anlar yaşadı. Ağaç iki aracın üzerine devrilirken, araç sürücüleri ölümden döndü. Sürücüler,"Birden rüzgardan ağaç devrildi.Zor kurtardık. Maddi hasar oluştu" Öte yandan itfaiye olay yerine gelerek , ağacı yoldan kaldırdı. Trafikte de yoğunluk oluştu.
11.09.2019 Haberler
Son dakika: Muş'ta okul bahçesinde feci olay! 1 öğrenci öldü, 3 öğrenci yaralı
Son dakika: Muş'ta okul bahçesinde feci olay! 1 öğrenci öldü, 3 öğrenci yaralı Muş'ta okul bahçesindeki kavak ağacı şiddetli rüzgar nedeniyle devrildi. Ağacın devrilmesiyle 1 öğrenci hayatını kaybetti, 1 öğretmen ve 3 öğrenci de yaralandı. Muş'tan başka bir yerde devrilen bir ağaç daha ölüme neden oldu. Devrilen ağacın altında kalan kadın can verdi.
30.10.2017 Gündem
Son dakika: Muş'ta okul bahçesinde feci olay! 1 öğrenci öldü, 3 öğrenci yaralı
Son dakika: Muş'ta okul bahçesinde feci olay! 1 öğrenci öldü, 3 öğrenci yaralı Muş'ta okul bahçesindeki kavak ağacı şiddetli rüzgar nedeniyle devrildi. Ağacın devrilmesiyle 1 öğrenci hayatını kaybetti, 1 öğretmen ve 3 öğrenci de yaralandı. Muş'tan başka bir yerde devrilen bir ağaç daha ölüme neden oldu. Devrilen ağacın altında kalan kadın can verdi.
30.10.2017 Gündem
Dev ağaç cipin önüne devrildi
Dev ağaç cipin önüne devrildi Irma kasırgasının etkisi altında olan ABD’nin Georgia eyaletinde feci bir kaza yaşandı. Ormanlık bölgedeki yolda ilerleyen cipin önünde dev bir ağaç devrildi. Cip de ağaca çarptı. Olayda sürücü yaralandı. Yaralının yardımınaysa yaşananların kayda alındığı aracın sürücüsü koştu.
11.09.2019 Nevidyo
Portekiz'de festival alanına ağaç devrildi
Portekiz'de festival alanına ağaç devrildi Portekiz'de düzenlenen bir festivalde düşen ağaç 11 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Kazada 35 kişi de yaralandı. Portekiz'in Madeira adasında geleneksel Roman Katolik Festivali kana bulandı. Festival alanında devrilen dev ağaç 11 kişinin ölmesine, 35 kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralılardan beşinin durumu kritik. Olayla iligili henüz daha ayrıntılı bir bilgi bulunmuyor ancak yetkililerin gerekli bilgilendirmeyi yapması bekleniyor.
11.09.2019 Haberler
Karayoluna ağaç devrildi
Karayoluna ağaç devrildi Karayolunda araçlar seyir halindeydi. Her şey normaldi. Dev ağaç bir anda yola devrildi. Aracın önüne düştü. Ağacın parçaları da etrafa saçıldı. O parçalardan biri yol kenarındaki bir motosikletinin yaralanmasına neden olurken, facianın eşiğinden dönüldü.
11.09.2019 Haberler
Bu yaptığına siz de inanamayacaksınız!
Bu yaptığına siz de inanamayacaksınız! Kamp alanındaki ağaç kesilirken meydana gelen kaza bu kadar da olmaz dedirtiyor...
11.09.2019 İlginç Videolar
Çay bahçesinde ağaç devrildi: 1 ölü, 13 yaralı
Çay bahçesinde ağaç devrildi: 1 ölü, 13 yaralı Edirne'de etkili olan fırtınanın ardından Meriç Nehri kenarındaki bir çay bahçesinde bulunan dev kavak ağacının üzerine yıldırım düştü.
31.07.2013 Gündem
Çay bahçesinde ağaç devrildi: 1 ölü, 13 yaralı
Çay bahçesinde ağaç devrildi: 1 ölü, 13 yaralı Edirne'de etkili olan fırtınanın ardından Meriç Nehri kenarındaki bir çay bahçesinde bulunan dev kavak ağacının üzerine yıldırım düştü.
31.07.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri