Gargara ağız kokusunu giderir mi? Uzmanı açıkladı
Gargara ağız kokusunu giderir mi? Uzmanı açıkladı Can sıkıcı bir hal alabilen ağız kokusu, kişiyi toplum içinde de utandırabiliyor. Genellikle ağız hijyeninin doğru olarak sağlanamamasından kaynaklanan ağız kokusunu gidermek içinse pek çok yola başvuruluyor. Gargaralar da ağız kokusunu gidermede çok sık başvurulan yollardan birisi. Ancak piyasada çok fazla çeşitte gargara var ve hepsinin uygulama süreleri, etkileri farklı. Peki, bu durumda gargara alırken neye göre karar vermemiz gerekiyor? Ağız kokusuna iyi gelen gargara hangisi? Ağız gargarası ne işe yarar?
25.05.2020 Genel Sağlık
Ağız gargarası kullandı, ehliyetine 6 ay el konuldu
Ağız gargarası kullandı, ehliyetine 6 ay el konuldu Kahramanmaraş'ta, evinde doktor tarafından verilen ağız gargarasını yaptıktan sonra direksiyon başına geçen Mehmet Yaşar (33), polisin alkolmetre ile yaptığı kontrolde 200 promil alkollü çıktı. Ehliyetine 6 ay süre ile el konulup, 1002 lira ceza kesilen Yaşar, hemen sonra gittiği hastanede yaptırdığı kan tahlilinde alkolsüz çıkınca mahkemeye başvurdu.
23.11.2019 Gündem
Ağız gargarasında tehlike! O riski artırıyor
Ağız gargarasında tehlike! O riski artırıyor Uzmanlar uyardı! Birçok kişinin ağız ve diş sağlığını korumak için düzenli olarak kullandığı ağız gargaraları, diyabete yakalanma riskini yüzde 50 oranında artırıyor
8.10.2019 Genel Sağlık
Ağız gargaralarındaki tehlike
Ağız gargaralarındaki tehlike Uzmanlar ağız gargaralarının uzun süreli kullanımına karşı uyardı. Ağız gargaralarının zararları nelerdir?
15.09.2015 Genel Sağlık