Akaryakıt İstasyonu

Akaryakıt İstasyonu

Son dakika Akaryakıt İstasyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Akaryakıt İstasyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Akaryakıt İstasyonu haber sayfamızda...

Akaryakıt İstasyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.035 akaryakıt istasyonu haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbedilen öğretmene 'geçmiş olsun' telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbedilen öğretmene 'geçmiş olsun' telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sarıyer'de öğrenci velisi tarafından darbeden öğretmeni telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi.
27.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan akaryakıt istasyonu ziyareti! Çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet etti
Erdoğan'dan akaryakıt istasyonu ziyareti! Çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da bulunan bir akaryakıt istasyonuna uğrayarak çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet etti.
27.04.2024 Gündem
14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü
14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü Korkunç olay Kahramanmaraş'ta yaşandı. 4 yaşındaki Sultan Akgül (4), amcasının oğlu A.A. (14) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.
24.04.2024 Gündem
Darphane, UTTS ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi
Darphane, UTTS ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan vergi kayıplarının önüne geçilmesi amacıyla 1 Ocak 2025’te zorunlu hale getireceği ‘Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ne (UTTS) ilişkin olarak UTTS Taşıt Montaj Firmalarına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
13.04.2024 Ekonomi
Eylem Tok'un panik anları! Firar öncesi gelen telefon
Eylem Tok'un panik anları! Firar öncesi gelen telefon Türkiye'yi sarsan trafik kazasında yeni görüntüler ortaya çıktı. Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur'un Göktürk'teki kafede buluşma anı ve annenin kaza haberini aldığı ana ait görüntüler güvenlik kamerasına kaydedildi.
22.03.2024 Gündem
Başkasına ait kimlik bilgileri ile kredi kartı çıkartan şahsa operasyon
Başkasına ait kimlik bilgileri ile kredi kartı çıkartan şahsa operasyon Kocaeli'de birçok kişinin kimlik bilgilerini ele geçirip, kredi kartları çıkartarak harcama yaptığı belirlenen şahsa operasyon yapıldı.
20.03.2024 Gündem
Ankara'da 4 otomobil ile TIR'ın karıştığı kaza
Ankara'da 4 otomobil ile TIR'ın karıştığı kaza Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, 4 otomobil ile araçların taşındığı TIR'ın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
17.02.2024 Gündem
Boğaz'da can pazar! Kurtarmak için için çırpındılar
Boğaz'da can pazar! Kurtarmak için için çırpındılar Sarıyer'de denize atlayan kadın, akaryakıt istasyonundaki görevli ve vatandaşların da yardımı ile kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan kadına yardım eden Vedat Demirel, "Vatandaşlar benim ayaklarımdan tuttular, ben aşağı salındım. İki ayağından yakaladım ve oradan çıkardık" dedi.
1.02.2024 Gündem
Ankara'da gaz sızıntısı paniğe neden oldu
Ankara'da gaz sızıntısı paniğe neden oldu Ankara'da bir akaryakıt istasyonunda tankerdeki gaz sızıntısı, panik yarattı. Ekiplerin zamanında yapılan müdahalesi ile yangın veya patlamanın önüne geçildi.
8.01.2024 Gündem
Eyüpsultan’da aracın akaryakıt istasyonuna daldığı anların görüntüleri ortaya çıktı
Eyüpsultan’da aracın akaryakıt istasyonuna daldığı anların görüntüleri ortaya çıktı Eyüpsultan’da lüks otomobiliyle cadde üzerindeki tramvay yolundan karşıya geçmek isteyen kadın sürücü, fren yerine gaza basarak akaryakıt istasyonuna dalmıştı. Yaşanan kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.
30.12.2023 Haberler
Otomobil akaryakıt istasyonuna daldı! Yayılan gaz panik yarattı
Otomobil akaryakıt istasyonuna daldı! Yayılan gaz panik yarattı Eyüpsultan'da bulunan akaryakıt istasyonunda pompaya bir araç çarptı. Gaz yayılması üzerine istasyonda panik yaşandı. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
28.12.2023 Gündem
‘Kadınlar için el ele’ projesi
‘Kadınlar için el ele’ projesi Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) ile akaryakıt dağıtım sektöründe bir ilke imza atan OPET, “Eşitsek Fark Eder” projesini başlattı. Kadının Güçlenmesi Prensipleri’nin (WEPs) etkin bir şekilde uygulanmasını hızlandıracak olan OPET, dört aşamadan oluşacak proje kapsamında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eylem Planı’nı oluştururken yaklaşık 16 bini bulan akaryakıt istasyonu çalışanlarına ve paydaşlarına “temel toplumsal cinsiyet eşitliği eğitimleri” verecek.
12.11.2023 Gündem
Direksiyondan yılan çıktı! Yarış motoru sürerken...
Direksiyondan yılan çıktı! Yarış motoru sürerken... Samsun'da yolda seyir halinde olan yarış motorunun direksiyonundan bir anda yılan çıktı. Yılanla karşı karşıya kalınca şok yaşayan kadın sürücünün yardımına akaryakıt istasyonu çalışanları yetişti.
10.10.2023 Haberler
Akaryakıt istasyonuna kayıt dışı önlemi yolda
Akaryakıt istasyonuna kayıt dışı önlemi yolda Akaryakıt bayilerine kayıt dışı kazanç önlemi geliyor. Önümüzdeki yıl sonuna kadar kiralık ve şirket araçları için devreye girecek sistemle, akaryakıt alımlarının otomatik olarak kaydedilmesi sağlanacak.
6.10.2023 Ekonomi
Yer: Adana! Kar maskesini taktı, kafasına sıktı
Yer: Adana! Kar maskesini taktı, kafasına sıktı Adana'da kar maskeli şüpheli, akaryakıt istasyonu çalışanı Ahmet Aslanhan'ı (50), tabancayla başından vurup, kaçtı.
5.10.2023 Gündem
Üreticiye çifte destek
Üreticiye çifte destek Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yatağan’da 96 üreticiye 675 bin lira değerinde kaba yem dağıttı. Milas’ta da indirimli faydalanabilecekleri akaryakıt istasyonunun kurulması için adım atıldı.
30.09.2023 Ege
Terkinler çetesine şafak operasyonu
Terkinler çetesine şafak operasyonu İnegöl merkezli 5 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, elebaşı Akın Terkin ve 35 çete üyesi tefecilik, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti gibi çok sayıda suçtan gözaltına alındı. Çetenin gasbettiği gayrimenkullere el konuldu
27.09.2023 Gündem
Yeni evli çifti balayı yolunda şoke eden telefon: Donup kaldık
Yeni evli çifti balayı yolunda şoke eden telefon: Donup kaldık Yeni evlenen çift, balayı tatiline giderken Aydın-Muğla karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda kahve molası verdi. 'Hayatımızın en unutulmaz molası oldu' diyerek yaşadıklarını anlatan çift, gelen telefonla hayatlarının şokunu yaşadıklarını söyleyerek; "Polis 'Neredesiniz? Yanınızda kim var' diye sorunca biz önce telefon şakası sandık. Sonra donup kaldık." dedi.
13.09.2023 Haberler
Yeni evli çifti balayı yolunda şoke eden telefon: Donup kaldık
Yeni evli çifti balayı yolunda şoke eden telefon: Donup kaldık Yeni evlenen çift, balayı tatiline giderken Aydın-Muğla karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda kahve molası verdi. 'Hayatımızın en unutulmaz molası oldu' diyerek yaşadıklarını anlatan çift, gelen telefonla hayatlarının şokunu yaşadıklarını söyleyerek; "Polis 'Neredesiniz? Yanınızda kim var' diye sorunca biz önce telefon şakası sandık. Sonra donup kaldık." dedi.
13.09.2023 Gündem
Saatlerce uyandırılmaya çalışıldı, 436 TL ceza kesildi
Saatlerce uyandırılmaya çalışıldı, 436 TL ceza kesildi Aracını bir akaryakıt istasyonunun çıkışına park eden sürücü uyuyunca ekiplere zor anlar yaşattı. 3 saatin ardından uyandırılan kişi şaşkın bakışlarla ne olduğunu anlamaya çalıştı.
9.08.2023 Gündem
Eskişehir'de korkunç cinayet! 3 çocuk babasının katili üvey kardeşi çıktı
Eskişehir'de korkunç cinayet! 3 çocuk babasının katili üvey kardeşi çıktı Eskişehir’de, Sezer Keklikçi (35), sokakta tartıştığı kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Sezer Keklikçi’yi öldüren kişinin üvey kardeşi Caner Ç. (22) olduğu tespit edildi.
3.08.2023 Gündem
Beşiktaşlı futbolcuya trafikte şiddet
Beşiktaşlı futbolcuya trafikte şiddet Beşiktaş’ın genç futbolcularından Emrecan Uzunhan, dün trafik magandasının saldırısına uğradı.
23.07.2023 Gündem
Şişli'de managanda dehşeti! Pompacı bayılıncaya kadar dövüldü
Şişli'de managanda dehşeti! Pompacı bayılıncaya kadar dövüldü Şişli'de, akaryakıt istasyonunda, pompacı olarak çalışan Ali Kemal Şimşek'in 2 kişi tarafından darbedilmesiyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırganların olay sırasında istasyonda olan bekçilerin müdahalesine rağmen Şimşek'i dakikalarca darp etmeye devam ettikleri, bir bekçinin tabancasıyla havaya ateş ettiği görülüyor.
7.07.2023 Gündem
Şişli'de öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı konuştu
Şişli'de öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı konuştu Şişli'de öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı Ali Kemal Şimşek o gece yaşananları anlattı.
2.07.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Akaryakıt İstasyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.