Akıncılar

Akıncılar

Son dakika akıncılar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan akıncılar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan akıncılar haber sayfamızda...

Akıncılar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.057 akıncılar haberi bulunmuştur.
Hırsızdan şok savunma! ‘Sevgilime acil şekilde para götürmem gerekiyordu’
Hırsızdan şok savunma! ‘Sevgilime acil şekilde para götürmem gerekiyordu’ Adana’da motosiklet çalan şüpheli yakalanınca ifadesinde, "Sevgilime acil şekilde para götürmem gerekiyordu, sahibine teslim edecektim" diye kendisini savundu. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
4.04.2024 Gündem
Sivas'ta BBP'nin adayı Adem Uzun kazandı
Sivas'ta BBP'nin adayı Adem Uzun kazandı Sivas'ta 31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre BBP adayı Adem Uzun başkan seçildi.
1.04.2024 Gündem
2024 AKINCILAR SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Sivas Akıncılar Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 AKINCILAR SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Sivas Akıncılar Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Sivas Akıncılar Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Sivas Akıncılar ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Sivas Akıncılar Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak'
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak' AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte Adanalılarla buluştu.
27.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi Meteoroloji yeniden 13 kent için bugün sarı ve turuncu alarm verdi. Ankara beyaza büründü, birçok kentte kar ve sağanak nedeniyle okullar tatil edildi. Peki tüm yurdu etkisi altına alan kar, sağanak ve soğuk havalar ne kadar sürecek? İşte İstanbul, Ankara, Bolu başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.03.2024 Gündem
Hakkari'de ve Sivas'ta okul tatil kararı! Peş peşe duyuruldu
Hakkari'de ve Sivas'ta okul tatil kararı! Peş peşe duyuruldu Hakkari'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği açıklandı. Sivas’ın Akıncılar ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle okullar bir gün tatil edildi.
21.03.2024 Gündem
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
'Edirne'yi kültürde, turizmde, sanayide ve eğitimde öncü şehirlerimiz arasına katacağız'
'Edirne'yi kültürde, turizmde, sanayide ve eğitimde öncü şehirlerimiz arasına katacağız' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "'Türkiye Yüzyılı'nda Edirne'mizi gerçekleştirdiğimiz projelerle ihya etmeye devam edeceğiz. Edirne için Edirneliler için yeni hedefler koymaya, projeler üretmeye devam edeceğiz. Serhat şehri olmak demek, öncü olmak demektir. Edirne'yi kültürde, turizmde, sanayide ve eğitimde öncü şehirlerimiz arasına katacağız" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
YSK, kesinleşen aday listelerini yayımladı! İşte en fazla adayın yarışacağı il
YSK, kesinleşen aday listelerini yayımladı! İşte en fazla adayın yarışacağı il Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin kesinleşen aday listelerini yayımladı.
6.03.2024 Gündem
‘Diplomasiye de katkı sağlıyor’
‘Diplomasiye de katkı sağlıyor’ Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, “Cumhurbaşkanı seviyesinde olan temaslarda mutlaka konu savunma sanayii oluyor. Sektörde yakaladığımız bu başarı hem savunma sanayiimize hem ekonomimize hem diplomasimize çok ciddi katkı sağlıyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
MHP 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adaylarını açıkladı
MHP 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adaylarını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine ilişkin 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adayını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
Otomobilin yaya geçidindeki yayaya çarptığı anlar kamerada
Otomobilin yaya geçidindeki yayaya çarptığı anlar kamerada Tekirdağ Çorlu’da otomobilin yaya geçidinden geçen yayaya çarptığı anlar kameraya yansıdı. Kaza sonrası otomobilin çarptığı yaya hastaneye kaldırıldı.
11.01.2024 Haberler
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak erkek bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. M harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Tramvay Durakları 2024: İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Durakları ve İsimleri
Tramvay Durakları 2024: İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Durakları ve İsimleri İstanbul'un en önemli ulaşım ağlarından birisi de tramvaydır. Çeşitli duraklarla entegrasyon sağlayan tramvay hattı trafik yükünü önemli ölçüde sırtlayan ulaşım araçlarından bir tanesidir. İstanbul'da en çok kullanılan tramvay hatlarından birisi de T1 Kabataş-Bağcılar hattıdır. Bunların dışında İstanbul'da T2 Taksim-Tünel, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam ve T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hatları bulunur. T2 Taksim-Tünel ve T3 Kadıköy-Moda Tramvay hattı nostaljik hat olarak geçer. İstanbul Kabataş-Bağcılar ve diğer tramvay durakları ve isimleri için Tramvay Durakları 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
KKTC'de korkunç cinayet! Katil zanlılarından biri ailenin yanında çalışmış
KKTC'de korkunç cinayet! Katil zanlılarından biri ailenin yanında çalışmış Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) başkenti Lefkoşa’da bir döviz bürosunu soyarak, sahibini öldüren Kamerun uyruklu 2 kişi, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne (GKRY) kaçtı.
25.12.2023 Haberler
KKTC'de korkunç cinayet! Katil zanlılarından biri ailenin yanında çalışmış
KKTC'de korkunç cinayet! Katil zanlılarından biri ailenin yanında çalışmış Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) başkenti Lefkoşa’da bir döviz bürosunu soyarak, sahibini öldüren Kamerun uyruklu 2 kişi, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne (GKRY) kaçtı. Katil zanlılarından Kamerunlu Brayn G.’nin 5 ay önce Alav ailesine ait pansiyonda çalışmaya başladığı ve bu süre zarfında cinayeti tüm detaylarıyla planladığı ortaya çıktı.
25.12.2023 Gündem
Usta yönetmen Yılmaz Atadeniz hayatını kaybetti!
Usta yönetmen Yılmaz Atadeniz hayatını kaybetti! Yeşilçam’ın ünlü yönetmen ve senaristi Yılmaz Atadeniz (91), İstanbul’da tedavi gördüğü Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
13.12.2023 Cadde
'Toplumsal cinsiyet eşitliği için yol haritamız hazır'
'Toplumsal cinsiyet eşitliği için yol haritamız hazır' QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, Milliyet’e toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda banka bünyesindeki çalışmaları, yol haritasını ve “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Rehberi”ni anlattı.
11.12.2023 Ekonomi
Komşuları çıldırtan düzenek! Evi alan oturamadan satılığa çıkardı
Komşuları çıldırtan düzenek! Evi alan oturamadan satılığa çıkardı Güngören'de 5 katlı binanın 4. katında yaşayan iki kardeş, evlerinin her odasına kurdukları özel ses düzenekleriyle komşularını rahatsız etti. Kardeşlerin üst katında daire satın alanlar, gürültüden kurtulmak için çareyi evlerini satılığa çıkartmakta buldu. Çok sayıda şikayet üzerine çilingirle daireye giren polis ekipleri, düzenekleri sökerek iki kardeş hakkında adli işlem başlattı.
1.12.2023 Haberler
Komşuları çıldırtan düzenek! Evi alan oturamadan satılığa çıkardı
Komşuları çıldırtan düzenek! Evi alan oturamadan satılığa çıkardı Güngören'de 5 katlı binanın 4. katında yaşayan iki kardeş, evlerinin her odasına kurdukları özel düzenekleriyle komşularını rahatsız etti.  Kardeşlerin üst katında daire satın alanlar, kurtulmak için çareyi evlerini satılığa çıkartmakta buldu. Çok sayıda şikayet üzerine çilingirle daireye giren polis ekipleri, düzenekleri tek tek tespit ederek görüntüledi. İki kardeş hakkında adli işlem başlattı.
1.12.2023 Gündem
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Teknoloji
Otaparkta sevgilisine gözcülük yaptı! Suçüstü yapıldı
Otaparkta sevgilisine gözcülük yaptı! Suçüstü yapıldı Adana'da bir alışveriş merkezinin otoparkında sevgilisi Asiye O.’ya (21) gözcülük yaptırıp motosiklet çalan Hakan D. (23), çıkışta güvenlik görevlilerince suçüstü yakalandı.
13.11.2023 Gündem
Beşiktaş'ta panik: Kaya parçaları yamaçtan aşağı yuvarlandı
Beşiktaş'ta panik: Kaya parçaları yamaçtan aşağı yuvarlandı İstanbul Beşiktaş’ta birkaç gündür süren yağışların ardından yumuşayan topraktan kopan kaya parçaları, yamaçtan aşağı yuvarlandı.
2.10.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Akıncılar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.