Akyaka

Akyaka

Son dakika Akyaka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Akyaka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Akyaka haber sayfamızda...

Akyaka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 926 akyaka haberi bulunmuştur.
Kampüsler Ramazan’a hazır
Kampüsler Ramazan’a hazır Tüm Türkiye’de olduğu gibi üniversitelerde de Ramazan telaşı yaşanıyor.
11.03.2024 Gündem
18 ŞUBAT SON DEPREMLER LİSTESİ:  📌 Az önce deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi canlı takip ekranı...
18 ŞUBAT SON DEPREMLER LİSTESİ: 📌 Az önce deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi canlı takip ekranı... Son depremler listesi gündemde yakından takip ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini paylaşıyorlar. Bireyler, en son olan depremlere nereden ve nasıl bakacaklarını merak ediyorlar. İşte 18 Şubat en son depremler listesi...Peki az önce deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır?
18.02.2024 Bilgi Rehberi
Kars'ta mahsur kalan 110 kişi kurtarıldı! Kar nedeniyle çok sayıda araç yolda kalmıştı
Kars'ta mahsur kalan 110 kişi kurtarıldı! Kar nedeniyle çok sayıda araç yolda kalmıştı Kars- Ardahan kara yolunda yoğun kar nedeniyle mahsur kalan 110 kişi kurtarıldı. İşte detaylar...
6.02.2024 Gündem
Akyaka’da deniz 10 metre çekildi
Akyaka’da deniz 10 metre çekildi Muğla’nın sakin kent ünvanlı Ula Akyaka Mahallesi’nde deniz suyu kıyıdan yaklaşık 10 metre iç kesimlere çekildi.
3.02.2024 Ege
Melis Sandal'ın yaralandığı cayrokopter kazasında karar çıktı!
Melis Sandal'ın yaralandığı cayrokopter kazasında karar çıktı! Muğla'da motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yapan cayrokopterin ağaçlara çarptığı, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal ile (35) ile Sinan Yılmaz'ın (48) yaralandığı kazayla ilişkin soruşturma tamamlandı.
25.01.2024 Cadde
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 2'si il 53 ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Buna göre, MHP Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara, Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş oldu.
17.01.2024 Gündem
1 ay her şeyi sil baştan öğrendi! 'Kocam kazayı anlatınca gözlerimden yaş fışkırdı'
1 ay her şeyi sil baştan öğrendi! 'Kocam kazayı anlatınca gözlerimden yaş fışkırdı' 3 çocuk annesi ve şimdiye kadar pek çok insana dokunan bir yoga eğitmeni olan Zeyneb Uras'ın 2019 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatı tamamen değişti. İkinci yaşam şansının kendisine sunulduğunu, adeta yeniden doğduğunu söyleyen Uras, kaza sonrası yaşadıklarını anlattı.
7.01.2024 Yaşam
Son dakika: Cezaevi aracına bombalı saldırı davasında karar
Son dakika: Cezaevi aracına bombalı saldırı davasında karar Bursa’da cezaevi aracına bombalı saldırı davasında karar çıktı; 3 sanık 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet ile 363'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.
18.12.2023 Gündem
Ablasının 22 yaş küçük aşkını onaylıyor! 'Güzel bir çiftler'
Ablasının 22 yaş küçük aşkını onaylıyor! 'Güzel bir çiftler' Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk'ün DJ kız kardeşi Berna Öztürk, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Öztürk, ablasının hem Tarkan ile olan eski ilişkisinden, hem de kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile aşkından konuştu.
13.12.2023 Cadde
Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ile ‘ayrılık’ iddiasına yanıt verdi!
Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ile ‘ayrılık’ iddiasına yanıt verdi! 18 yıl önce dünyaevine giren oyuncu çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı'nın, bir süredir aralarının bozuk olduğu iddia ediliyordu. Önceki gün davette görüntülenen Sedef Avcı, Türkiye’nin pek çok noktasını gezerek belgesel çeken eşi ile haklarında çıkan haberlere açıklık getirdi.
9.12.2023 Cadde
13 yaşındaki Ecenaz hem okuyo hem çobanlık yapıyor!
13 yaşındaki Ecenaz hem okuyo hem çobanlık yapıyor! Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde 13 yaşındaki Ecenaz Tekirdağı hem kardeşine hem de keçilerine gözü gibi bakıyor.
14.11.2023 Çocuk
Kars kazları kesilmeye başlandı! Tanesi 1200 TL
Kars kazları kesilmeye başlandı! Tanesi 1200 TL Kars mutfağının vazgeçilmezi olan kazlar, tanesi 1000- 1200 TL'den, tüyleri ise kilosu 400- 500 TL’den satılıyor. Akyaka ilçesinde kaz yetiştiren Sarıgül Kaçan (70), “Kazın çöpe atılan hiçbir organı yok. Tüyü, ayağı, boynu, kafası, kanadı, ciğerini de değerlendiriyoruz” dedi.
8.11.2023 Ekonomi
Ölüm kavşağı bir aileyi parçaladı! 5 kişinin can verdiği kazada sürücü tutuklandı
Ölüm kavşağı bir aileyi parçaladı! 5 kişinin can verdiği kazada sürücü tutuklandı Muğla'nın Ula ilçesinde 1'i çocuk 5 kişinin öldüğü kazada gözaltına alınan VİP minibüs sürücüsü Altan Özkan (26), tutuklandı.
30.10.2023 Haberler
Ölüm kavşağı bir aileyi parçaladı! 5 kişinin can verdiği kazada sürücü tutuklandı
Ölüm kavşağı bir aileyi parçaladı! 5 kişinin can verdiği kazada sürücü tutuklandı Muğla'nın Ula ilçesinde 1'i çocuk 5 kişinin öldüğü kazada gözaltına alınan VİP minibüs sürücüsü Altan Özkan (26), tutuklandı.
30.10.2023 Gündem
Türkiye’nin bölgesel trenleri milyonları taşıyor
Türkiye’nin bölgesel trenleri milyonları taşıyor Türkiye’nin farklı bölgelerinde yakın ve orta uzaklıktaki şehirlerarasında hizmet veren bölgesel trenler, ekonomik, konforlu ve güvenli bir taşımacılık hizmeti ile iş ve eğitim amaçlı seyahatlerin vazgeçilmez ulaşım aracı olarak tercih ediliyor.
28.10.2023 Ekonomi
Ayça Varlıer'in kitesurf keyfi
Ayça Varlıer'in kitesurf keyfi Kariyerinde yeni bir sayfa açmak için gittiği Amerika’da Broadway müzikalinde oynayan Ayça Varlıer, iki yıl aradan sonra tekrar Muğla Akyaka'nın büyülü doğasına döndü.
28.09.2023 Cadde
Muğla'nın eşsiz plajlarını görmeden tatil bitmez!
Muğla'nın eşsiz plajlarını görmeden tatil bitmez! Havaların ısınması hepimizin sabırsızlıkla beklediği yaz mevsiminin habercisidir. Kavurucu sıcaklardan serin sulara atlamak için yazı beklerken hepimiz tatil planları yaparız. Yaz tatili deyince de aklımıza ülkenin en popüler şehri Muğla gelir. Dağların konumu sebebiyle kıyıların girintili ve çıkıntılı olması Muğla’da sayısız plajların oluşmasına neden olmuştur. Dağların yamacından aşağı doğru süzülen çam ormanlarının denizle buluşması da bu plajları eşsiz güzellikte kılmıştır. Yaz tatili planı yapmadan önce Muğla’nın görülmeye değer plajlarına gelin hep birlikte Molatik olalım.
20.09.2023 Doğa
Çevreci tekneler büyük ilgi görüyor
Çevreci tekneler büyük ilgi görüyor ABD Havacılık ve Uzay Ajansı’nın (NASA) sosyal medya hesabından “Vay be. Güzelliğini yaşayın” notu ile paylaştığı, her yıl 1 milyondan fazla turistin ziyaret ettiği Ula Akyaka’daki Kadın Azmağı’nda çevre dostu teknelerin sayısı artıyor.
29.08.2023 Gündem
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ 📃 En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? (Kandilli/AFAD)
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ 📃 En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? (Kandilli/AFAD) Kandilli Rasathanesi ve AFAD ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin verileri vatandaşlar ile paylaşmaya devam ediyor. Son olarak Kars/Akyaka'da 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 21.9 kilometre derinlikte meydana geldi. İşte 24 Ağustos son depremler listesi...
24.08.2023 Bilgi Rehberi
Havlu koymak bile paralı
Havlu koymak bile paralı Halkı ücretsiz denize girme hakkından yoksun bırakan işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor. İstanbul, Kilyos’ta özel plajların bulunduğu sahilde ne yürümemize ne de denize girmemize izin verildi.
22.08.2023 Gündem
Sahilde ‘havlu’ dalgası! Çeşme, Bodrum, Ayvalık...
Sahilde ‘havlu’ dalgası! Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Sahil ve plajların özel işletmelere devriyle halkın ücretsiz denize girme hakkından yoksun bırakıldığı gerekçesiyle Yunanistan’da başlayan ‘Havlunu al da gel’ hareketi Türkiye’de de karşılık buldu... Çeşme, Bodrum, Ayvalık, Akyaka, Datça’da ‘havlu hareketi’yle seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar, kıyıların halkın olduğunu haykırdı, plajların vatandaşa ücretsiz açılmasını talep etti.
16.08.2023 Gündem
NASA 'Vay be' notuyla paylaşmıştı! Ziyaretçi sayısı 1 milyonu geçti
NASA 'Vay be' notuyla paylaşmıştı! Ziyaretçi sayısı 1 milyonu geçti ABD Havacılık ve Uzay Ajansı NASA'nın resmi sosyal medya hesabından 'Vay be. Güzelliğini yaşayın' notu ile paylaştığı, her yıl 1 milyondan fazla yerli ve yabancı turistin tekne turuna çıktığı Kadın Azmağı'nda çevre dostu teknelerin sayısı artıyor.
14.08.2023 Haberler
NASA 'Vay be' notuyla paylaşmıştı! Ziyaretçi sayısı 1 milyonu geçti
NASA 'Vay be' notuyla paylaşmıştı! Ziyaretçi sayısı 1 milyonu geçti ABD Havacılık ve Uzay Ajansı NASA'nın resmi sosyal medya hesabından 'Vay be. Güzelliğini yaşayın' notu ile paylaştığı, her yıl 1 milyondan fazla yerli ve yabancı turistin tekne turuna çıktığı Kadın Azmağı'nda çevre dostu teknelerin sayısı artıyor.
14.08.2023 Gündem
Mustafa Sandal'ın sörf keyfi! Karın kasları dikkat çekti
Mustafa Sandal'ın sörf keyfi! Karın kasları dikkat çekti Haziran 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da evlenen Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal,önceki gün Akyaka’daki Kitesurf'te görüntülendi. Güneşin tadını çıkartan şarkıcının karın kasları dikkat çekti.
7.08.2023 Cadde
Doğalgaz yüklü tanker uçuruma yuvarlandı, bölgede önlem alındı
Doğalgaz yüklü tanker uçuruma yuvarlandı, bölgede önlem alındı Muğla'da doğal gaz yüklü tanker, 50 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Bölgede gaz sızıntısı ihtimaline karşı önlem alındı.
2.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Akyaka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.