Alaplı

Alaplı

Son dakika Alaplı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alaplı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alaplı haber sayfamızda...

Alaplı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 723 alaplı haberi bulunmuştur.
8 günlük tatilde 66 kişi can verdi
8 günlük tatilde 66 kişi can verdi Bayram tatili sona ererken önemli geçiş noktalarında trafik yoğunluğu da arttı. Bayram tatilinin 8. gününde yaşanan trafik kazalarında 66 kişi hayatını kaybetti, 7 bin 425 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Kahreden olay! 5. kattan zemine çakıldı hayatını kaybetti
Kahreden olay! 5. kattan zemine çakıldı hayatını kaybetti Zonguldak Alaplı'da kahreden bir olay gerçekleşti! Beşinci kattaki evinin camlarını silen kadın yere çakıldı. İşte detaylar...
7.04.2024 Gündem
2024 ALAPLI SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Zonguldak Alaplı Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ALAPLI SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Zonguldak Alaplı Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Zonguldak Alaplı Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Alaplı ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Zonguldak Alaplı Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
ZONGULDAK İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Zonguldak'ta bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
ZONGULDAK İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Zonguldak'ta bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Mübarek Ramazan ayı içerisinde en sık aranan kelimeler arasında iftar ve sahur vakitleri geliyor. Zonguldak il merkezi başta olmak üzere Karadeniz Ereğli, Kozlu, Devrek, Alaplı, Çaycuma, Gökçebey ve Kilimli ilçelerinde ikamet eden vatandaşlar 2024 Zonguldak Ramazan İmsakiyesi aracılığı ile imsak ve iftar vakitlerini gün gün görüntüleyebiliyor. Bu yıl Ramazan ayı içerisinde ilk oruç için 10 Mart'ı 11 Mart'a bağlayan gece sahura kalkıldı. Peki Zonguldak'ta imsak saat kaçta, iftar saat kaçta açılacak? İşte 2024 Zonguldak Ramazan İmsakiyesi ile birlikte imsak ve iftar vakitleri...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Ortaokul öğrencisinden anlamlı hareket! Kazandığı para ödülünü Gazze'ye yolladı
Ortaokul öğrencisinden anlamlı hareket! Kazandığı para ödülünü Gazze'ye yolladı Zonguldak Alaplı'dan duygulandıran bir haber geldi. Yusuf Yılmaz, şiir yarışmasında kazandığı para ödülünü Gazze'ye gönderdi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: AK Parti bir millet hareketidir
Bakan Tunç: AK Parti bir millet hareketidir Zonguldak ziyaretleri kapsamında Alaplı ilçesinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklamalarda bulundu.
17.02.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan demokrasi vurgusu
Bakan Tunç'tan demokrasi vurgusu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti öncesi demokrasinin standartlarıyla bugünkü standartlar arasında büyük farklar olduğunu söyledi.
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü açıklaması! İşte günlük üretilen varil miktarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü açıklaması! İşte günlük üretilen varil miktarı Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gabar'daki günlük petrol üretim miktarını açıkladı.
10.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü açıklaması! İşte günlük üretilen varil miktarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü açıklaması! İşte günlük üretilen varil miktarı Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gabar'daki günlük petrol üretim miktarını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5'i ilçe, 50 belde belediye başkan adayını daha açıkladı.
7.02.2024 Gündem
Av için gittiği ormanda hayatını kaybetti
Av için gittiği ormanda hayatını kaybetti Düzce'de dün ormana ava giden 2 kişiden birinin cansız bedeni bulundu. Hayatını kaybeden kişinin hipotermi geçirdiği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
1.02.2024 Gündem
Velayet kavgası ölümle bitti! İfadesi ortaya çıktı
Velayet kavgası ölümle bitti! İfadesi ortaya çıktı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde boşanmak isteyen eşi Bahar Kanyılmaz’ı (22) başından tabancayla vurarak öldüren Tarık Kanyılmaz (25) tutuklandı. Kanyılmaz’ın ifadesinde "Boşanmak istiyordu. Ben de ‘çocukları ver, çocukları alırım’ dedim. O da ‘çocukları vermem’ dedi. Kavga ettik. Bir anda sinirlenince böyle oldu" dediği öğrenildi.
30.01.2024 Gündem
Milyonluk aracı böyle çaldı! Zonguldak'ta yakalandı
Milyonluk aracı böyle çaldı! Zonguldak'ta yakalandı Yalova'da, oto kiralama dükkanından 3 milyon TL değerinde otomobil çalan şüpheli, polis ekiplerince Zonguldak'ta araçla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
4.01.2024 Gündem
Konya ve Zonguldak'ta kumar baskını!
Konya ve Zonguldak'ta kumar baskını! Konya’nın Akşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından bir kahvehaneye yapılan kumar baskınında 5 kişi gözaltına alındı. Kişi başı 4 bin 55 TL olmak üzere 20 bin 275 TL ceza kesildi. Zonguldak Alaplı'da ise bir evde yapılan aramada, uyuşturucu ve kumar makinası ele geçirildi.
1.01.2024 Gündem
Günlerdir haber alınamıyordu! Evinde yanmış halde ölü bulundu
Günlerdir haber alınamıyordu! Evinde yanmış halde ölü bulundu Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Çayköy'de günlerdir haber alınamayan yaşlı adam, evinde yanmış halde ölü bulundu.
24.12.2023 Gündem
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Zonguldak'ta Hastane yolu çöktü: 'Tanı Merkezi' kapatıldı
Zonguldak'ta Hastane yolu çöktü: 'Tanı Merkezi' kapatıldı Zonguldak'ta Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastalıkları Hastanesi'ne giden yol, heyelan nedeniyle çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, hastaneye giden yol, yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Hastanesi'nin "Tanı Merkezi" binası çökme ihtimaline karşı kapatıldı.
9.12.2023 Gündem
Dev kayaların düştüğü heyelan anı kamerada
Dev kayaların düştüğü heyelan anı kamerada Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde karayoluna inen heyelan amatör kameraya yansıdı. Heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapatılırken trafik alternatif güzergahlardan sağlanıyor.
9.12.2023 Haberler
Kayıp 11 mürettebat ile ilgili yeni gelişme! 'Yoğunlaştığımız bir bölge var'
Kayıp 11 mürettebat ile ilgili yeni gelişme! 'Yoğunlaştığımız bir bölge var' Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan Kafkametler adlı yük gemisinin kayıp 11 mürettebatını arama çalışmaları gece boyunca karadan ve denizden devam edecek. AFAD Başkanı Oktay Memiş açıklama yaptı.
21.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta 92 balıkçı teknesi kullanılamaz halde
Zonguldak'ta 92 balıkçı teknesi kullanılamaz halde Zonguldak'ta yaşan fırtına ve dev dalgalar kıyıda bağlı balıkçı teknelerine büyük zarar verdi. 92 balıkçı teknesi kullanılamaz hale geldi ve Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'ndan konu ile ilgili bir açıklama geldi.
20.11.2023 Gündem
Beton bariyere çarpan otomobilin motoru yola fırladı
Beton bariyere çarpan otomobilin motoru yola fırladı Zonguldak Alaplı’da kontrolden çıkan araç beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın motoru yola fırlarken şoförün burnu bile kanamadı.
17.10.2023 Haberler
Fındık 125 lirayı görecek
Fındık 125 lirayı görecek Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde tüccarlık yapan Tekin Denizhan (59), fındık fiyatlarının önümüzdeki süreçte 125 lirayı göreceğini söyledi.
10.10.2023 Ekonomi
372 Nerenin Telefon Kodu? +372 Hangi Ülkeye Ait?
372 Nerenin Telefon Kodu? +372 Hangi Ülkeye Ait? Dünya üzerinde ülkelerin birbirleriyle iletişim sağlayabilmeleri için uluslararası alan kodları bulunuyor. Bir ülkenin alan kodu başka bir ülkenin şehir kodu olarak da kullanılabiliyor. Şehir dışı bir yeri aramak isteyenler 372 nerenin kodu diye sorabiliyorlar. İşte, 372 alan kodu hakkında detaylar.
25.09.2023 Telefon Kodu

Benzer Haber Etiketleri

Alaplı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.