Alara büyüdü
Alara büyüdü Ebru Gündeş’in kızı Alara, beş yıl sonra Bebek’te görüntülendi. Haftanın üç günü İngilizce dersi alan minik Alara’nın annesine benzerliği dikkat çekti.
24.11.2019 Cadde
Detoks nedir?
Detoks nedir? Yaz gelirken zayıflamak için en çok kullanılan yöntemlerden biri de detoksla zayıflama. Peki detoks nedir? Merve Dinçkol sordu, Instagramda aycainwonderland olarak tanıdığınız Diyetisyen Ayça Alara Aycan cevapladı.
8.05.2018 Diyet
Bahar yorgunluğuna ne iyi gelir?
Bahar yorgunluğuna ne iyi gelir? Bahar yorgunluğu özellikle mevsim geçişlerinde ortaya çıkan hiçbir şey yapmama isteği olarak biliniyor ve birçok insan bahar yorgunluğu çekiyor. Peki bahar yorgunluğuna ne iyi gelir? Bahar yorgunluğu ile nasıl başa çıkabiliriz? Merve Dinçkol sordu, Instagramda aycainwonderland olarak tanıdığınız Diyetisyen Ayça Alara Aycan cevapladı.
8.05.2018 Sağlık
%100 Haber!
%100 Haber! %100 Haber! Alternatif gündeme hızlı bakış... Hazırlayan: Handan Koltuk 432 çocuk babasız kaldı 'Eğer suçu varsa cezasını çeksin' Okmeydanı'nda büyük gerginlik! Antalya Havalimanı'nda intihar. Tecavüz ruh sağlığını etkiledi,ama bozmadı! HES toplantısı teneke çalarak engellendi. Hollywood filmlerini aratmayacak operasyon. Sonunda Türkçesi bulundu. Ucuz gözlük kör eder mi? Mezar taşına 'Parası verilmedi' yazdı!
11.09.2019 Haberler
Melike neden öldü?
Melike neden öldü? Bursa'da kimliğinin üzerinde T.C. numarası olmadığı için hastaneye alınmadığı ve bu yüzden hayatını kaybettiği iddia edilen 16 yaşındaki lise öğrencisinin babası, kızının halen ölüm sebebinin tespit edilmemesine tepki gösterdi
24.04.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri