Ali Sürmeli

Ali Sürmeli

Son dakika Ali Sürmeli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Sürmeli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Sürmeli haber sayfamızda...

Ali Sürmeli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 443 ali sürmeli haberi bulunmuştur.
Ali Sürmeli'nin hacklenen sosyal medya hesabı kurtarıldı
Ali Sürmeli'nin hacklenen sosyal medya hesabı kurtarıldı Geçtiğimiz günlerde hacklenerek paylaşımlar yapılan ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin sosyal medya sayfası kurtarıldı. Usta ismin hesabından paylaşılan iddiaların ardından, hesabınAmerika'dan IP kullanılarak hacklendiği ortaya çıktı.
12.02.2024 Cadde
Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı hack'lendi! Olay yaratan iddialar
Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı hack'lendi! Olay yaratan iddialar 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Ali Sürmeli’nin Instagram hesabı ele geçirildi. Telefonunu kaybettiği belirtilen usta oyuncunun ağzından çok konuşulacak iddialarda bulunuldu.
10.02.2024 Cadde
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi?
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi? Prestij Meselesi filmi, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in müzik kariyerine dair serüveni anlatıyor. Filmde birbirinden başarılı isimler yer alırken film severler, TV'de ilk kez yayımlanacak olan Prestij Meselesi filmi gerçek mi, ne zaman, nerede çekildi? sorularını yöneltiyor.
12.01.2024 Bilgi Rehberi
Nilgün Belgün'den Kenan Işık paylaşımı: İlk tebrik eden oydu!
Nilgün Belgün'den Kenan Işık paylaşımı: İlk tebrik eden oydu! 'Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yapan Kenan Işık', Mart 2014'te geçirdiği beyin kanaması nedeniyle uzun süredir evinde tedavi görüyor. Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı Kenan Işık paylaşıyla takipçilerini geçmişe götürdü.
12.12.2023 Cadde
MUCİZE AŞK OYUNCULARI kim, konusu nedir? Mucize: 2 Aşk nerede çekildi, gerçek mi?
MUCİZE AŞK OYUNCULARI kim, konusu nedir? Mucize: 2 Aşk nerede çekildi, gerçek mi? Mucize Aşk filmi, Mucize'nin devam niteliğindeki yapımdır. filmin başrollerinde Mert Turak, Fikret Kuşkan ve Biran Damla Yılmaz yer alıyor. Mucize 2 filmi nerede çekildi, hikayesi gerçek mi? İşte, Mucize Aşk filmi detayları...
19.10.2023 Cadde
Mucize filmi oyuncuları - karakterler: Mucize nerede çekildi, konusu nedir?
Mucize filmi oyuncuları - karakterler: Mucize nerede çekildi, konusu nedir? Mucize filmi 2014 yılında vizyona girdi. Devam filmi ise Mucize 2: Aşk olarak seyirci ile buluştu. Mucize filminin başrollerinde Talat Bulut, Mert Turak ve Seda Tosun gibi isimler yer alıyor. Mahsun Kırmızıgül'ün filmlerinden olan Mucize oyuncu kadrosunda kimler var?
19.09.2023 Cadde
Ali Sürmeli'nin Kenan Işık anısı! 'Acaba içimde kötü bir insan mı var?'
Ali Sürmeli'nin Kenan Işık anısı! 'Acaba içimde kötü bir insan mı var?' 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde mafyatik rollerde kamera karşısına geçen Ali Sürmeli, 'abim' ve 'ustam' diye bahsettiği Kenan Işık'la yıllar önce arasında geçen diyaloğu anlattı. Kenan Işık, 2014 yılında saunada fenalaşıp, dengesini kaybederek kafasını yere çarpmıştı. Komaya giren sanatçının tedavisi evinde devam ediyor.
22.07.2023 Cadde
Nâzım Hikmet Harbiye’de anılıyor
Nâzım Hikmet Harbiye’de anılıyor Cumhuriyetin 100’üncü yılı kapsamında düzenlenen “Yüzyılın Yüzleri” etkinlik serisinde 3 Haziran’da Nâzım Hikmet anılıyor.
1.06.2023 Kültür Sanat
Anne acısıyla sarsılmıştı! Ali Sürmeli uzun süre sonra ortaya çıktı
Anne acısıyla sarsılmıştı! Ali Sürmeli uzun süre sonra ortaya çıktı Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli’nin kolon kanseri tedavisi gören annesi Akçe Sürmeli, geçtiğimiz sene kendini asarak intihar etmişti. Yaşadığı acının ardından uzun süredir ortalarda görünmeyen Sürmeli, geçtiğimiz gün Kadıköy'de gizemli bir kadın arkadaşı ile kameralara yansıdı.
19.04.2023 Cadde
Mucize Aşk oyuncuları || Mucize 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Mucize Aşk oyuncuları || Mucize 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi? Mucize Aşk filmi oyuncu kadrosu ve konusu, film severlerin aramalarına konu oluyor. Mucize filminin devamı olan Mucize 2: Aşk başrollerinde Mert Turak, Fikret Kuşkan ve Biran damla Yılmaz yer alıyor. Peki, Mucize Aşk nerede çekiliyor?
21.02.2023 Bilgi Rehberi
'O zaman 20'lerimin sonundaydım'
'O zaman 20'lerimin sonundaydım' 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' (2004) ve 'Aşka Sürgün' (2005) dizilerinde rol alan Fırat Tanış ve Ali Sürmeli, yıllar sonra sette bir araya geldi. Tanış, o anların fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
24.01.2023 Cadde
Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolü paylaştığı diziden ilk kare
Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolü paylaştığı diziden ilk kare Yakında FOX TV'de yayınlanacak olan 'Adım Farah' dizisinin başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Demet Özdemir, afiş çekimi için kamera karşısına geçti. İkilinin yer aldığı yapımdan merakla beklenen ilk fotoğraf da paylaşıldı.
20.01.2023 Cadde
'Prestij Meselesi'nin afişi yayınlandı
'Prestij Meselesi'nin afişi yayınlandı Şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu yeni filmi 'Prestij Meselesi'nin ‘Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’den Gerçek Bir Umut Hikayesi’ temalı afişi görücüye çıktı.
20.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Tokyo’dan sevgilerle İstanbul cemiyet hayatının renkli temsilcilerinden Feryal Gülman, bu kez tatil rotasını Uzak Doğu’ya çevirip Japonya’ya gitti...
14.12.2022 Cadde
Bir ermişin anısına
Bir ermişin anısına Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Elif Ana”, mucizeler yarattığı ve herkese yardım ettiğine inanılan Kahramanmaraşlı Elif Sugan’ın hayatını, dönemin önemli olaylarıyla paralel anlatıyor.
9.12.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Müslüm Gürses dinlendi Müslüm Gürses, kasım ayında fizy’de ‘En Çok Dinlenen’ sanatçı oldu...
8.12.2022 Cadde
Sete çıktılar
Sete çıktılar Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün taraftar hikâyesi film oluyor.
28.09.2022 Cadde
Ali Sürmeli’nin annesi Akçe Sürmeli toprağa verildi
Ali Sürmeli’nin annesi Akçe Sürmeli toprağa verildi Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli’nin kolon kanseri tedavisi gören annesi Akçe Sürmeli (82), dün sabah yaşadığı acılar nedeniyle yaşamına son verdi. İntihar eden annesi Akçe Sürmeli’nin cenazesi, Kocaeli’nin Derince ilçesinde defnedildi. Annesine son görevini yerine getiren Ali Sürmeli, "Annem acılara dayanamadı" dedi.
9.09.2022 Cadde
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi intihar etti
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi intihar etti Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan annesi Akçe Sürmeli (82), evinin bahçesinde yaşamına son verdi.
8.09.2022 Haberler
ALİ SÜRMELİ kimdir, annesi neden öldü? Ali Sürmeli kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
ALİ SÜRMELİ kimdir, annesi neden öldü? Ali Sürmeli kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi hayatını kaybetti. Birçok yapımda rol alan Ali Sürmeli'nin annesi intihar etti. Sürmeli ve annesinin yaşamı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki Ali Sürmeli kimdir?
8.09.2022 Bilgi Rehberi
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi intihar etti
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi intihar etti Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan annesi Akçe Sürmeli (82), evinin bahçesinde yaşamına son verdi.
8.09.2022 Gündem
Hamdi Alkan aslen nereli kaç yaşında? Hamdi Alkan kimdir kaç yaşında?
Hamdi Alkan aslen nereli kaç yaşında? Hamdi Alkan kimdir kaç yaşında? Hamdi Alkan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hazırladığı komedi içerikleri ile adından söz ettiren Hamdi Alkan son yıllarda ise sinema ve TV için hazırladığı diziler ile adından söz ettirmeye başlamış. Mart ayında eşi Selen Görgüzel'den boşanmıştı. İşte Hamdi Alkan hayatı ve kariyeri...
21.05.2022 Cadde
Kıvanç Tatlıtuğ: Başak'ı her gün bambaşka sevmeyi öğrendim
Kıvanç Tatlıtuğ: Başak'ı her gün bambaşka sevmeyi öğrendim Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer iklisi, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü çiftten Tatlıtuğ, L'Officiel dergisine yaptığı açıklamada eşine olan sevgisini anlattı. Oyuncunun sözleri, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
2.05.2022 Cadde
Özge Özpirinçci: Kurt Efe Kıvanç'a çok benziyor
Özge Özpirinçci: Kurt Efe Kıvanç'a çok benziyor Altı yıl önce dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile Başak Dizer (45), birkaç gün önce ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Etiler'de görüntülenen Özge Özpirinçci, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak ünlü çiftin oğulları Kurt Efe hakkında konuştu.
20.04.2022 Cadde
Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı
Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı 2016 yılında Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşen sade bir törenle evelenen Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile stil danışmanı Başak Dizer (45), önceki gün Kurt Efe adını verdikleri çocuklarının doğumu ile ilk kez anne va baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ali Sürmeli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.